Şimdi Ara

Civilization VI'dan İlk Bilgiler + Ekran Görüntüleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: msc1515

Sıra tabanlı oyunda neyin grafiğini arıyosunuz be adamlar , nasıl bir fetişizm boyutuna varmış bu takıntınız .

Ben ki grafiği her zaman ikinci plana atan insan, şu ekran görüntülerinden sonra sessiz kalamadım. Arkadaşım, sıra tabanlı oluyor diye neden güzel grafikler istemeyelim. Civ 5'in enfes grafikleri vardı, bu bir eksi miydi hayır? Çizgi filmimsi bir şey olmuş.

Settlers'da o şekildedir. Ama ona yakışır. Sen civilizationsın allah aşkına. Şu grafikler nedir yani? 3D Mario World ile aynı renk paleti neredeyse. Bir Civ hayranı olaraktan hiç tasvip etmedim ve bu şekilde çıkarsa da almam.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çok takılmam böyle hatalara fakat Firaxis olacak. Fraxis değil u_u

• Adamların oyunu yaparken harcadığı emek sonsuz olsa da, hiçbir oyuna; özellikle Türkiye şartlarında 200 lira verilmez, verilmemelidir. Oyunun Türkiye'de satılması, 200 lira gibi faiş bir fiyat koyanları cesaretlendirecektir. Daha kötüsü, diğer firmaları da cesaretlendirecektir fiyatları arttırma konusunda. İlk önce 120 lira ile başlayan saçmalık, şimdi 200 daha sonra 250 lere tırmanacaktır. Birçok dalda yılın oyunu seçilen Witcher 3, 75 liraya satılırken, bu oyun takla atsa 200 lira verilmez, verilmemelidir, verdirtmeyiniz.
  • Şu pastel tonlarından birazcık vazgeçseler çok güzel olurmuş.

• Yıllarca civ oynamış biri olarak bu grafik ne a.... Bana mobil oyunları anımsattı. Civ 5'in grafiklerine bile razıyım keşke böyle olmasaydı.

BSC'De de yeni bir grup oluştu. Ezbere konuşmayın bla bla yazıp elit görünmeye çalışan ezberciler. RPG oyununda Tur bazlı oyunlarda grafik aranmaz evet bunu herkes kabul ediyor ama bu civ pastel boyalı mobil oyun grafikler kusura bakmayın ama ezbere konuşan sissiniz.

• İsteyen istediğini konuşsun, oturup tartışmanın anlamı yok. Bu arada bu bilgiler steam duyusunun çevirisiydi. Ayrıntılı bilgi isteyen ve ingilizcesi olan arkadaşlar şu linklere bakabilirler;
    https://www.rockpapershotgun.com/2016/05/11/civilization-vi-details/

http://www.ign.com/articles/2016/05/11/three-ways-sid-meiers-civilization-6-radically-reinvents-itself-city-building-science-and-diplomacy#prclt-s61pv5bB

• "Her Türde Kitleye Hitap Edecek" diyip çocuklarıda özendirmek için çizgi filme benzetmişler resmen. Oyun içi görüntülere Bakınca aklıma direk Clash of Clans geldi.

• daha önce linkini yolladığım 2 siteden çıkardığım notlar;
    -şehirler de artık ordular(her altıgene tek ünite durumu) gibi üstüste kurulamıcak farm kurar gibi şehir bölgeleri kurulacak(şuan için 12 bölge var, coğrafyaya göre boost falan kazanıyorlar, örneğin dağa üniversite kampüsü kurarsanız astronomi adına boost kazanıyorlar)
    -böylece şehirleri kurarken coğrafya çok daha önemli olacak, bu askeri taktikler, araştırmayı da etkileyecek
    -"super science"(altın çağın bilim versiyonunu gibi düşünün) sayesinde teknoloji ağacında belirli rutinlerde oynama zorunluluğu olmayacak, çok farklı oyun tarzları geliştirmeye imkan sunacak
    -Civ serilerinde ilk defa harita üzerinde yaptıklarınız ve konumunuz teknoloji ağacına yaklaşımınızı etkileyecek.Örneğin taş kaynağını bulursanız, araştırma hızınızı arttıracak ve duvarcılık(masonry) araştırma puanının yarısını verecek.
    -liderlerin daha belirgin ve daha farklı karakterleri olacak(şuanki gandinin atom bombaları ve napolyonun sürekli arkadan bıçaklaması gibi)
    normalde bir wonderi AI'den önce yaparsanız size karşı tavır alır ama worder yapmayı seven liderse karşıdaki direk size savaş açabilecek.
    -diplomasi arayüzü daha dolgun olacak liderlerin bu karakterleri hakkında bilgiler sunabilecek.(daha derin olacağı söyleniyor ama ayrıntı yok)

• Ben beğendim diplomasi çeşitliliği çok iyi olur her moka mutsuz olan halk yüzünden genişlemek işkence oluyor çünkü her yeni bir şehirde mutlaka bir yeni luxury bulunmak zorunda kalıyorsun.
    He birde rip cod.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler grafikler kötü haklısınız pastel olmuş fakat modlarla gider onlar dert etmeyin.

Önemli olan grafikler değil. Diplomasi,şehirler,savaşlar,ticaret artık daha iyi olmalı.

Yapay zeka daha iyi olmalı.

Bunlar da aynı Civ V in ilk çıktığında ki gibi olursa ne anlamı var ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun Firaxis'e XCOM 2 ile beraber yılın oyunu potansiyeline sahip 2 oyunu aynı sene çıkartıyor.
  • Wvet grafikleri buysa hiç çekici değil, ya hani bi stareji oyunu var ya, ülkeler felan sadece harita üzerinde farklı renklerde gösteriliyo, o bile ilk bakışta daha göze hoş geliyo, oyunu oynayanın paşa keyfi bilir tabi
  • Seriyi bilen biri değilim ama bazı kişiler grafikler kötü demiş belki de oyun mobil içinde geliştiriliyordur çünkü grafikler mobili andırıyor...
  • grafik ciddi kötü ama yav.. Neyse napalım sararsa VI sarmazsa IV forever :D
  • bu oyun grafikleri için oynanmıyor.
  • Herzaman diyorum malesef bsc ve donanim haber kitlesi artik tamamen grafik odakli bir kitle. Oyun, icerik, atmosfer, yapay zeka, ses, dinamikler, eğlence, kurgu, senaryo ne bileyim aklimiza gelecek hersey bir oyunu oyun yapan sorgulanmiyor ama malesef bu kitle direk GRAFIKLER LESSS ya da 4K destegi var mi gibi sacma sapan sorulara veya yorumlara sebebiyet veriyor.

Utaniyorum gercekten inanilmaz cahil ve oyun dunyasinda sadece COD ve benzeri oyunlara prim veren cozunurluk veya FPS detaylarini oyunla bir tutan ve oyundan, Eğlenceden onde tutan zihniyete yaziklar olsun diyorum.
    Bu oyunun grafiklerine laf edenin yasinin buyuk olmasini zaten beklemiyorum ama zihninin yasindanda geride olmasi tabiki ulkemin ve ulkemizdeki oyun sektorunun halini acikca belli ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Herzaman diyorum malesef bsc ve donanim haber kitlesi artik tamamen grafik odakli bir kitle. Oyun, icerik, atmosfer, yapay zeka, ses, dinamikler, eğlence, kurgu, senaryo ne bileyim aklimiza gelecek hersey bir oyunu oyun yapan sorgulanmiyor ama malesef bu kitle direk GRAFIKLER LESSS ya da 4K destegi var mi gibi sacma sapan sorulara veya yorumlara sebebiyet veriyor.

Utaniyorum gercekten inanilmaz cahil ve oyun dunyasinda sadece COD ve benzeri oyunlara prim veren cozunurluk veya FPS detaylarini oyunla bir tutan ve oyundan, Eğlenceden onde tutan zihniyete yaziklar olsun diyorum.
    Bu oyunun grafiklerine laf edenin yasinin buyuk olmasini zaten beklemiyorum ama zihninin yasindanda geride olmasi tabiki ulkemin ve ulkemizdeki oyun sektorunun halini acikca belli ediyor.

Daha üyelik açmaya cesaret edemeyip, misafir rumuzuyla yazan sümüklü bebeler, milletin yaşına, zekasına laf ediyor. Ben de buna izin veren site yönetimine yazıklar olsun diyorum.

Sen daha vitaminken Civ oyunu vardı. Civ serisi her zaman grafikleri ile de övgüler alan bir oyun olmuştur. Ama insan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca bunu bilmez tabi. Anca böyle ezberden konuşur.

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Herzaman diyorum malesef bsc ve donanim haber kitlesi artik tamamen grafik odakli bir kitle. Oyun, icerik, atmosfer, yapay zeka, ses, dinamikler, eğlence, kurgu, senaryo ne bileyim aklimiza gelecek hersey bir oyunu oyun yapan sorgulanmiyor ama malesef bu kitle direk GRAFIKLER LESSS ya da 4K destegi var mi gibi sacma sapan sorulara veya yorumlara sebebiyet veriyor.

Daha üyelik açmaya cesaret edemeyip, misafir rumuzuyla yazan sümüklü bebeler, milletin yaşına, zekasına laf ediyor. Ben de buna izin veren site yönetimine yazıklar olsun diyorum.

Sen daha vitaminken Civ oyunu vardı. Civ serisi her zaman grafikleri ile de övgüler alan bir oyun olmuştur. Ama insan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca bunu bilmez tabi. Anca böyle ezberden konuşur.

aa lütfen onlara öyle deme onlar üstün ırk onlar oyun oynamaya commodore 64 ile başladılar onlar grafiğe önem vermezler onlar gtx 970 alıp minumummda oynarlarr onlar...

• europa universalis'ten sonra saçma geliyor ama bu oyun..

• beyond the earth de nasıl batırdıklarını gördük. yemiyoruz tekrar. leş gibi bir oyun gelecek. diplomasinin d si bile olmayacak. yapay zeka diye bir şey ise hiç beklemeyin bile.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.