Şimdi Ara

CİVİLİZATİON 4 ÇIKTIII!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar dün indirdim ama yine alchol ve spar tipinde programlara bol bol işimiz çıktı başımıza gene!!!

Bakalım kurabilecekmiyiz

• bende şu anda onunla uğraşıyorum bakalım hangimiz önce kuracak NFO dosyasında fazla detay belirtilmemiş bu yüzden biraz zorlanabilirim.. sana kolay gelsin
  • ben ancak akşama uğraşabilceim şu anda malum işteyim eğer çözersen burada bilgi verirsen çok sevinirim

teşekkürler
  • sinanpaşa'da varmıdır
  • hayırlı olsun
  • kesin orayada düşmüştür.onlarda zaten torent ve emule kullanıyorlar ama bu oyuna önem veriyorlarsa tabi oda önemli
  • selam Menalfa
    varmı bir gelişme????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunu dün indirdim
  • bir türlü ısınamadım şu oyuna...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepblue

selam Menalfa
    varmı bir gelişme????

Çalışıyor hiç bir sorun yok aslanlar gibi
  • Bana kim gönderir bu oyunu?

Aranızda samsunda olan var mı? :).
  • Arkadaşlar oyunun kritik ve eleştirilerini bekliyoruz. Bu arada oyundaki yeni gelişmeler hakkında da bilgi verirseniz çok sevineceğim...
  • Şu anda 900 mb indi.Yarın öğleye doğru umarım kiritk yapabilecek düzeye gelirim
  • ben civ3 ü gece gündüz oynuyordum ama bu oyunun adam gibi bir release i cıkana kadar bekliycem. çünkü şu anda sadece cloneCd versiyonu var piyasada. o da dvd imajı.. yani bilgisayarda boşu boşuna 1.5 gb yer kaplıyor. oyunun mini imageı falan hakkında bilgisi olan var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkordek

ben civ3 ü gece gündüz oynuyordum ama bu oyunun adam gibi bir release i cıkana kadar bekliycem. çünkü şu anda sadece cloneCd versiyonu var piyasada. o da dvd imajı.. yani bilgisayarda boşu boşuna 1.5 gb yer kaplıyor. oyunun mini imageı falan hakkında bilgisi olan var mı???

Bende clonecd olanını indiriyorum.Bir işe yaramaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siya

quote:

ben civ3 ü gece gündüz oynuyordum ama bu oyunun adam gibi bir release i cıkana kadar bekliycem. çünkü şu anda sadece cloneCd versiyonu var piyasada. o da dvd imajı.. yani bilgisayarda boşu boşuna 1.5 gb yer kaplıyor. oyunun mini imageı falan hakkında bilgisi olan var mı???

yok hocam yaramaz olur mu çok güzel oynarsın oyununu
    ama o rar dosyalarını açtığında elde edeceğin cd image ını silmediğin sürece..
    ve de o dvd imajını bi dvd ye yazsan bile çalışmayacak..
    clonecd release ler yüzünden bilgisayarımda şu an en az fazladan bi 4-5 gb dosya var. .

clone cd nin olayı şu : orjinal cdyi alan arkadaş bu iş için özel yapılmış bir imaj alma programı ile bu orjinal cdnin imajını alıyor.. sonra bunu torrent yapma programlarıyla rar parçalarına bölüyor.. yani yapılan pek bi iş yok.. tabi oyunu oynamak için de virtual drive programlarını kullanman gerekecek .. alcohol %120 ya da daemon tools programlarını kullanabilirsin.. Daemon toolsu tercih ediyorum ben. alcohol u ise hiç kullanmadım seçim sana kalmış tabi ki..
    ama ilerde eğer oyun için bir ilaç(anladın sen) çıkarsa direk kopyalayınca işe yarar mı bilmiyorum hiç deneme şansım olmadı.. (nba e ilaç çıktığı zaman deneyebileceğim)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Siya

quote:

yok hocam yaramaz olur mu çok güzel oynarsın oyununu
    ama o rar dosyalarını açtığında elde edeceğin cd image ını silmediğin sürece..
    ve de o dvd imajını bi dvd ye yazsan bile çalışmayacak..
    clonecd release ler yüzünden bilgisayarımda şu an en az fazladan bi 4-5 gb dosya var. .

clone cd nin olayı şu : orjinal cdyi alan arkadaş bu iş için özel yapılmış bir imaj alma programı ile bu orjinal cdnin imajını alıyor.. sonra bunu torrent yapma programlarıyla rar parçalarına bölüyor.. yani yapılan pek bi iş yok.. tabi oyunu oynamak için de virtual drive programlarını kullanman gerekecek .. alcohol %120 ya da daemon tools programlarını kullanabilirsin.. Daemon toolsu tercih ediyorum ben. alcohol u ise hiç kullanmadım seçim sana kalmış tabi ki..
    ama ilerde eğer oyun için bir ilaç(anladın sen) çıkarsa direk kopyalayınca işe yarar mı bilmiyorum hiç deneme şansım olmadı.. (nba e ilaç çıktığı zaman deneyebileceğim)

Tamam bu olayı biliyorum.Hatta bu ay ilk defa oyun indirmeye başladı torrentden ve Xmen,Age Of 3 ve Winter Assault un hepsini CD ye çekmeden direk Daemon la kurup crackledim.

Crack lar genel de torrentin içinden çıkıyor ama çıkmasa da bir kaç güne nette gezinmeye başlar.

• Sinanpaşaya düşünce haber verin de gidip ben de alıyım bir tane,bu arada binbaşı olmak civ 4'e nasip oldu,helali hoş olsun
  • ya ben ne oyun indirebiliyorum ne de antalyaya böle oyunlar düşüyo...
    napçam???
  • cuma günü baktım sinanpaşaya daha düşmemiş

beyler cloncd yi çekeyimmi çektikten sonra kurması kolaymı daha önce hiç yapmadım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.