Şimdi Ara

Çivili Zır kullanan neden az

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu item yerine enden başka itemler tercih ediliyo bence gayet iyi

• Karşıda 4 saldırı taşıyıcısı yoksa gereksizdir. Randuin veya donmuş çık daha iyi
  • sen hp çıkmadan zırh çık

peki.
  • Vayne varsa çıkılır belki ya da 4 tane ad şampiyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksine ben çıkıyorum o çıkmayanlar ezber build yapanlar tek oynadığım hero shaco genelde çivili alırım ama rakip ad oyuncusu kasmışsa ap kasarsamfarklı item alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shen oynuyorsam ve karşıda 4 ad varsa çıkarım. sunfire + thornmail ve pasifi ile birlikte sağlam bir dps oluyorum.
  • Donmus yürek daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden doblo çok var ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bot ve 5 tane civili yap harika oluyo

• Gecgelen kuruit kullanıcısına yanıt
    Karşıda 2 koridorda ad şampiyonlardan oluşuyorsa belki düşünürüm ama oda seçilen şampiyonlara göre değişir. Master Yi ve Vayne gibi şampiyonlar karşısında Donmuş Yürek + Çivili çıkarsan işini çok iyi görür.

Ayrıca kardeşim Vayne varsa ilk çıkacağın item Donmuş Yürek olmalı bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataymy -- 26 Ocak 2015; 13:29:55 >
  • cagataymy kullanıcısına yanıt
    Mantıklı ben de core dememiştim şdonmuşun çıkılmayacağı şampiyonlar var ama mesela reksai,riven falan

• Skilleri ile hasar veren çoksa çıkmam da hasarının çoğu base attack ya da on hit ise çivili çıkarım.
  • Gecgelen kuruit kullanıcısına yanıt
    Evet o durumlarda takımından talep edeceksin tank rolünü üstlenen arkadaş varsa çıkacak yoksa sen yine çıkmak zorundasın çünkü bu adamların saldırı hızını kesmen hem senin hemde takımın hayrına yoksa çatır çatır keser gider :) Bir oyunda malp ve alistara dil döktüm bir tanesi donmuş yürek çıkmadı ikiside banane diyor sadece :) Şakir ile oynuyordum en sonunda ben çıktım vayne tekleyip çıkarak oyunu kazandırdım kafamıza kafamıza vuruyordu yoksa.
  • karşı takımda 6 tane ad şampiyon varsa çıkarım ancak
  • Cikiyorum ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.