Şimdi Ara

CİVİC TE GELİNEBİLECEK EN SON KM.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: funkmaster

750 bin var

Hah, Hocam sen miydin 750 bin olayını aktaran?
    Şunu biraz açar mısın; neredeymiş bu araç, ne yer içermiş? Gidip bir ziyaret etmek lazım türbe niyetine.
    Modeli, şu anki km'si neymiş acaba? O gidişle 1 milyon olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: müco77

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

750 bin var

Hah, Hocam sen miydin 750 bin olayını aktaran?
    Şunu biraz açar mısın; neredeymiş bu araç, ne yer içermiş? Gidip bir ziyaret etmek lazım türbe niyetine.
    Modeli, şu anki km'si neymiş acaba? O gidişle 1 milyon olması lazım

Arkadaşımın bbası döşeme işiyle uğraşıyor. O zamanlarda (96-97) uçak fiyatları yüksek olduğu için Kayseri vs. gibi yerlere arabayla gidiyormuş. Accord'u sattılar ki görmeden inanılacak gibi değil: 750 bin km

• arabada uyuyor millet =)
    quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

burda otm şanzıman civic war 98 1.6ies

450000 civarı
  • sahibinden com a bir baktım en yüksek km li satılık araç hangisi diye ve karşıma 875.000 km de bir honda çıktı başka ilanlarda var ama en inandırıcı olanı bu eğer doğruysa gerçekten 875.000 km olağanustu bir rakam

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3357750
  • Hey maşşallah ne km ..
  • ama galiba motor yenilenmiş sıfır motor yazıyor ilanın başlığında 875 bin km az değil helal olsun hondaya
  • o 480 bin km boyunca hiç moor yapılmadı mı? onunkide 1,4 mü? dohc motorlar zaten ortalama olarak 300 bini rahat deviriyolar ama siz yarım milyona koşuyonuz
  • şirket 94 model station wagon corollayı 480.000 de satmıştı. (4 sene önce)
    bir sorun yaşamadık o araçla. (çünkü bakımları tıkır tıkır yapıldı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gnlcln

şirket 94 model station wagon corollayı 480.000 de satmıştı. (4 sene önce)
    bir sorun yaşamadık o araçla. (çünkü bakımları tıkır tıkır yapıldı)

ae101 ler sorunsuzlukları ile tanınırlar ve bu yüzden de 2, elde hem iyi para eder hemde kolay satılırlar
  • 148.000 km olduk rekoru kımam çok zor gibi
  • euro civic 283000 km
  • Tersine rekorlar acaip şaşırtıcı.
    Geçen sene bir arkadaşımın annesi 1994 model Renault 9'u 35 binde sattı.
    Kadın işe yürüyerek gidip geliyordu. Sadece Kuşadası'da arabayı kullanıp geri getiriyordu.
  • koçlar megane takımdan yazıyorum 550.00 km'de 2003 meganem daha motorda tık yok ne açıldı nede arıza yaptı sservis bakımları maiste yapılıyor 7000 km de bir yağ değiştiririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay454

koçlar megane takımdan yazıyorum 550.00 km'de 2003 meganem daha motorda tık yok ne açıldı nede arıza yaptı sservis bakımları maiste yapılıyor 7000 km de bir yağ değiştiririm

tık yok dediğin motor bitmiş te sen farkında değilsin sana motor yapmaz artık reno direk yeni motor getirir koyarlar komple
  • Ben servisteyken 120.000 oldu, maşallah muhabbeti yapıyorduk.

başka bir usta gelip "buda birşeymi, şu liftteki civic 500.000 de, daha motor kapağı açılmadı" dedi.
  • waybe honda neymiş hep taktir ederdim ama bukadarıda pes doğrusu helal olsun hondaya
    bunları okuduktan sonra ikinci araba olarak honda civic düşünmeye başladım walla..
  • Dizel..
    albea 1.3 multijet 300 bin kmyi geçen bir kaç tane gördüm istanbulda, motor hiç açılmamış.. ve öyle 10 sene de değil,, 2-3 yıl içinde 300 bin km ..
    istanbul...
    200 bini geçen ise çok var..
    Çoğunun triger zinciri bile değişmemiş...kayış yok zaten...

tamamen şehir içi sıkışık trafikde, şehir dışı hiç yok... trafikde kalma süresini yani rölanti süresini de katarsan 1 milyon km eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 3 Temmuz 2007; 0:12:16 >
  • alt komsumuzda 98 civic var 320küsür bindeydi en son tıkır tıkır calısıo diodu abimiz
  • Anadol 1.6
    Sahibinden 2.el Otomobil 2.500 YTL - Takas olur
    (Pazarlık payı var)

Yılı: 1984 Yakıt Tipi: Benzin

KM: 386500 Motor gücü: 75 BG (55 KW)

Renk: Beyaz Silindir hacmi: 1600 cm³

İl: Afyon Plaka: 03dv686

İlan Tarihi: 04.06.2007
  • 1000000 km die bi muabbet varmış doru mu bu yaf
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.