Şimdi Ara

Civic için Xenon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 model Civic otomatik için Xenon tercihen 4300-5000 K değerli Xenon kit araştırması içindeyim. Aracın kitabına baktım kısa far 12V-51W(HB4) İfadesi var; H4 kit mi demek oluyor??Cyclone marka nasıl? Fiyatları makul.http://www.hepsiburada.com/cyclone-h4-5000-k-orijinal-xenon-rengi-xenon-kit-/productDetails.aspx?categoryid=271585&productid=otm011399 Bu kit benim araca uyumlu mu? Aynı marka H7 ler 191 tl bu nasıl iş yaa

• daha geçenlerde xenon taktırdım kendi arabama space marka.. 2 tane husus var esas olarak.. cyclone,space vb 200 ytl civarındaki kitler aynıdır.. sorun çıkarıp çıkarmaması şansa bağlıdır, 30 sn civarı esas rengine ulaşırlar.. eğer yanından mercedes gibi bir araç geçerse onunkiler xenon ise benimkiler ne dersin.. bu arada cyclone h7 için 190 ytl fazla bir rakam.. 150 ye bulunabilir.. bnmki 4300k h7, iyiki 6000k almamışım diyorum yeterli mavi-beyaz karışımı.. kaliteli olmadığı için normal 4300k lardan daha mavi ve birazda soluk birde yağmurlu havalarda performansı düşüyor.. seninki h4 olduğu için biraz daha komplike o yüzden 50 ytl bir fark olabilir arada.. h4 ü takmasını bilen çok rahat takar o bakımdan kafan rahat olsun... düzgün kitler 400 ytl civarından başlar, eğer arabanı 1 seneden fazla kullanacaksan kaliteli birşey al yoksa can sıkar.. benim önerim philips yada bosch lar.. dikkat et marka philips olmalı philips onaylı mallar var onlar okadar iyi değil

• Cyclone park sensorlerınde cok ıyıdır fakat xenonlarda pek onerılmıyor.Butcenıze uygunsa Mtech veya daha ucuz yollu monza olabılır.Ben monza kullanıyorum 1 yıldır ve cok memnunum.Çin mallarından kesınlıkle uzak durun
  • önerim 3x dir size. ancak malesef 6000 k dan başlıyor seçenekleri. her xenon güzel gösterir ancak teknik detaya inince cyclone, monza, space gibi kitler ilk açılımda 30 ampere kadar güç çekiyor. aracın makssimum değeri 15 amperdir genel tesisatının. bütçeniz mtec e uygun değil ise 4300 k bir set ampul ile bir çift 3x balast öneririm. ilk açılışta çektiği değer 13 amperi geçmez.
  • 3X fiyat/kalite olarak iyi bir marka, google'da 3x xenon diye ararsanız Türkiye dağıtıcısının sayfasını görürsünüz, orada detaylı bilgiler var. [impress] arkadaşımızı şahsen tanırım, güvenmediği, sonradan başına iş açacak birşeyi ne tavsiye eder ne de satar.

4300K -> sarımsı beyaz ışık (max.aydınlatma)
    6000K -> tam beyaz ışık, çok az mavi renk (4300K'e göre %9 daha az aydınlatma ancak daha iyi görüş)
    8000K -> mavimsi beyaz ışık (6000K'e göre %10 daha az aydınlatma)

Renk hafif sarı olsun ama en parlak olsun diyorsanız 4300K, tam beyaz olsun aynen güneşli havadaki gibi cisimleri orijinal renkleri ile göstersin diyorsanız 6000K.
  • Honda Civic'deki ampuller H4 olamaz.. Bizdede var 2009 Civic, bizimki fabrika çıkışı zenonlu fakat Bi-Xenon değil.. Neden Bi-Xenon seçeneği yok diye sorduğumda far yapıları uygun değil, Civiclerde kısa ayrı, uzun ayrı ampul demişlerdi.. Bu H4 olmadığı anlamına gelir, H4'de kısa ve uzun aynı ampulden oluyor.. H7 mi nedir tam olarak bilmiyorum fakat H4 değil..
  • hb4 kullanır, h4 değil
  • Hepsi buradada 100tl ye Z tech diye bir dönüşüm kiti varki yukarıda arkadaşın dediği gibi ilk açılışta düşük bir amper elektrik çektiği yazıyor açıklamada ve elektrik sistemi canbus araçlarla uyumlu ve araıza lambası yakmaz diye de not düşülmüş.

Acaba bu sistem nasıldır ki fiyatta üst seviyeden inmiş,nasıl performans alırız soruna yol açar mı.

İlgilenip cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • o değerler bütün kitlerin üzerinde yazar. teste gelince 25 amperin altına inenini görmedim. balast, ampul ayrı ayrı geçer gümrükten. burada istediğiniz markayı, yazıyı yazarsınız. süleyman marka kit olur. test etmeden hiçbirşeye inanmayın. xenon dediğimiz olay ışık vermesi ile bitmiyor. teknik detaylar da önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.