Şimdi Ara

CİVİC ALMADAN BİDAHA DÜŞÜNÜN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir civic alalım dedik opisy. olarak navigasyon taktırdık arabayı 2 hafta sonra verdiler. İlk teslim aldığımız gün lpg göstergesi bozuktu ertesi gün servise gitti. Yaptık dediler lan gene aynısı oldu bidaha götürdük, sıkıntı yok yaptık dediler. 2 ay oldu aracı alalı, bu seferde gazın bitip bitmediğini göstermiyodu gene götürdük ve aldığımız cevap "aracın şamandırası bozulmuş" oldu. Lan daha 0km araç.

• "Civic sorunsuz kardeş sen bozmuşsundur"cular konuya bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her üründe olabilir böyle vakalar diyem o Zaman :)

• Kardes civici pek sevmememe ragmen hatani duzeltmek istiyorum. Aracin lpg markasi HONDA degilki kabahati civice yukluyorsun ?.. Lpg madkasi neyse o firmayi elestir. Samandira boziksa lpg tankindaki samandira bozuktur binlar araca lpg firmasi tarafindan sonradan eklenen parcalar, civicle yakindan uzaktan bir alakasi yok ...

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    olur kardeş sıfır araca lpgyi takan fabrikaya değilde tanımadığım brcye gideyim.. boş boş konuşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotorsR -- 15 Aralık 2015; 19:31:44 >
  • Hondaya laf yok, lpg yi eleştir

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Kardes civici pek sevmememe ragmen hatani duzeltmek istiyorum. Aracin lpg markasi HONDA degilki kabahati civice yukluyorsun ?.. Lpg madkasi neyse o firmayi elestir. Samandira boziksa lpg tankindaki samandira bozuktur binlar araca lpg firmasi tarafindan sonradan eklenen parcalar, civicle yakindan uzaktan bir alakasi yok ...

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Technotronic kullanıcısına yanıt
    O zaman söyleyim hondaya onlar yapmasın. Göndersinler beni brcye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotorsR

olur kardeş sıfır araca lpgyi takan fabrikaya değilde tanımadığım brcye gideyim.. boş boş konuşmayın.

Bos konusan ortada. Cahil cahil yorumlar yapip gulunc duruma dusmeyin daha fazla ...

Bide lpg brc imis , simdi siz brc taktirmayinda dersiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 15 Aralık 2015; 19:40:45 >
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Taktırmayın demiyorum. Honda Efe servisi bana "bu fabrikanın hatası, biz taksaydık böyle olmazdı." dedi.
  • Lpg göstergesinin düzgün çalıştığı araç görmedim hiç, km den takip ediniz..

• jowood1 J kullanıcısına yanıt
    Şamandıra bozulmuş içine gaz almıyor araç. :) Önceki aracımda lpgliydi iyi sıkıntısız çalışıyodu ama bilmiyorum daha çok tecrubeniz varsa.
  • lpg göstergesi bozuk diye şimdi araba kötümü oldu ? lpg göstergesi hiçbir zman düzgün çalışmaz zaten.
  • brc takmış veya honda taktırmış neyse önemli değil. bence arkadaş haklı lpgli araç satıyorum dersen komple hepsine garanti vermen gerekir.
  • lpg göstergesi hiç bir araçta düzgün çalışmıyor,markası ne honda ne brc ile alakasız bir markadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Kardes civici pek sevmememe ragmen hatani duzeltmek istiyorum. Aracin lpg markasi HONDA degilki kabahati civice yukluyorsun ?.. Lpg madkasi neyse o firmayi elestir. Samandira boziksa lpg tankindaki samandira bozuktur binlar araca lpg firmasi tarafindan sonradan eklenen parcalar, civicle yakindan uzaktan bir alakasi yok ...

Araç sıfır lpgli satılıyorsa bundan HONDA sorumludur, arabanın farı bozulduğunda hellayamı gidiyorsunuz? Yakıt pompası bozulduğunda boschamı gidiyorsunuz? Listede lpg fiyatlı araç varsa, fabrika montajlı lpg takılıp tüketiciye bu şekilde satılıyorsa denetim mekanizması hondadadır ve sorumlu hondadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic alıyorduk vazgeçtik faydalı konu

• bu arada yeni civic genel olarak güzel olmuş.
  • Aracımda Prins VSI 2 sistem lpg var,göstergesi bozuk biniyorum 4 yıldır,km'den gazın bitip bitmediğini kontrol ediyorum.En iyi Prins servisine gidiyorum,abi değiştirelim 5 gün sonra yine bozulacak diyolar,bence kafanıza takmayın,aracınızı keyifle kullanın kazasız belasız ..
  • İlk defa lpg li araca biniyorsanız lamba şamandra aldırmayın adam akıllı çalışanını çok nadir. Kilometreye göre takip edin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.