Şimdi Ara

CİVCİVİM ÖLÜYOR YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
31.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcaklardan dolayı mayışma vs. olabilir.Derin kaseye su koy bacaklarının başladığı yerin az aşası kadar seviyede.Elinle suyu alıp alıp üstüne boşalt banyo yaptırır gibi.Çok da soğuk olmasın.Daha önce civciv beslemedim bu yöntemde işe yarar mı bilmiyorumda dene yani neden olmasın.

Yarına durursa pazardan pimpirik aşılı domates al rendele.ayaklarına sür gagasına sür gagasına sürerken yediğine emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastacı Fırınzade Efendi -- 31 Temmuz 2011; 20:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngokayg

quote:

Orijinalden alıntı: BLowrinq

YÜRÜRKEN SENDELİYOR. ÖLMESİN YAA

Kardeşim benim de geçen sene vardı 2 tane evde filan pek iyi bakamadık tabi onlar evde yalnız filan bırakılmaya gelmiyor biri öldü.Ters döndü biz de ağzına azcık su boşalttık gittik kediye verdik.
    Diğeri de yalnız büyümez diye lojmanda bir tane daha civciv bakan biri vardı onunkilerin yanına verdik 10 tane filan dı tavuk,horoz oldu onlar büyüdüler.
    Dert etme yani ölürse senin suçun sadece ev ortamında onları büyütmeye çalışmak.
    Eğer 2 tane filansa diğerini de ver aldığın yere tek başına yaşamıyor onlar.

EVET İKİ TANEYDİLER BİRİ 2 GÜN ÖNCE ÖLDÜ O ÖLDÜKTEN SONRA DURMADA N CİKLEMEYE BAŞLADI.

• AYAKTA DURAMAYACAK HALE GELDİ ÖLÜYOR
  • hastalanmıstır.coook civciv besledim.muhtemelen olucek.veterinere de gotursen bişey yapamaz.cok kucuk hayvanlar.kucucuk mikroplar oldurebiliyor boyle hayvanları.
  • Yorumlara bak ya öldüm.
  • YERDE ÖYLECE YATIYOR VE CİKLİYOR GÖZLERİ YARI KAPALI ÇOK KÖTÜ OLDUM YA BAYAĞI BAĞLANMISTIM ONA
  • quote:

CİVCİVİM ÖLÜYOR YARDIM EDİN 2SAAT ÖNCESİNE KADAR BİR ŞEY YOKTU CANLIYDI SERİ HAREKET EDİYORDU ŞİMDİ GEZDİRMEK İÇİN BAHÇEYE SALDIM HAREKET ETMİYOR GÖZLERİNİ KAPATIYOR ÖYLE DURUYOR VE DURMADAN CİKLİYOR SİZCE UYULOR MU YOKSA ÖLÜYOR MU YADIM DH

ölmüyor, üşüyor civcivin tuylerini kabartip bir yerde duruyor degil mi
  • Yok kardeşim burada sana yardım eden çıkmaz.Bana kalırsa bir kovaya su doldur ve hayvanı içine koy.Yalnız suyu fazla koyma boğulur falan.
  • HAYVAN ÖYLECE YATIYOR DAHA FAZLA ACI ÇEKKİRMEK İSTEMİYORUM
  • Arkadaşım hala bahçedeyse eve çıkar bir ilk öne balkona yatır.
    Ölüyor büyük ihtimalle geçmiş olsun.Şırınga gibi birşey varsa ağzına su boşalt ölürken rahat etmesini istiyorsan.öldükten sonra da kediye filan verebilirsin.
    Ama eğer eve çıkınca biraz toparlanırsa arkadaşların dediği gibi kase gibi bişeyin içine sadece ayak seviyesine gelicek kadar su doldurup civcivi onun içine koyup kafasına da damla damla su boşaltırsan iyileşebilir belki
  • büyük ihtimal kurtaramazsın civcivi ölür bi civciv hasta olunca ölüyor maalesef
  • İYİCE RENGİ ATTI ÖLÜ GİBİ YATIYOR ÇOK KÖTÜ CİKLİYOR ACI ÇEKMEMESİ İÇİN NE YAPABİLİRİM
  • quote:

İYİCE RENGİ ATTI ÖLÜ GİBİ YATIYOR ÇOK KÖTÜ CİKLİYOR ACI ÇEKMEMESİ İÇİN NE YAPABİLİRİM

yapabiliyorsan kafasını çek kopar
  • CİKLEMELER ÇOK SEYREKLEŞTİ ÖLMEK ÜZERE
  • quote:

İYİCE RENGİ ATTI ÖLÜ GİBİ YATIYOR ÇOK KÖTÜ CİKLİYOR ACI ÇEKMEMESİ İÇİN NE YAPABİLİRİM

çok sıkıntı etme birşey hissetmezler ölürken
  • acil bi veterinere götür onun bi ilacı var
  • AĞLAMAKLI OLDUM LAN HALİ ÇOK KÖTÜ.
  • offf 2-3 yıl önce bizimde cennet papağınımız bütün gece cikleye cikleye acı çekmesini istemiyorsan boynunu kıracaksın ama beceremezsen daha beter olur

şimdide muhabbet kuşumuz var 1 aydır bit/parazit, soğuk algınlığı falan var hala kendine gelemedi yavrucak
  • boğazından sık
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

offf 2-3 yıl önce bizimde cennet papağınımız bütün gece cikleye cikleye acı çekmesini istemiyorsan boynunu kıracaksın ama beceremezsen daha beter olur

şimdide muhabbet kuşumuz var 1 aydır bit/parazit, soğuk algınlığı falan var hala kendine gelemedi yavrucak

YOK BOYNUNU FALAN KIRAMAM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.