Şimdi Ara

CİVCİVİM ÖLÜYOR YARDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
31.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aklınızda olsun,civciv sürüyle alınır,en az4-5 tane,aradabir ağzına sarımsak sürülür ama asıl aşısı vardır,bir civciv hareketsizleşip gözlerini kapamaya başladımı geçmiş olsun,kurtuluşu yok.
  • allah rahmet eylesin :( (hayvanlara deniyomu bu ?)
  • Bilmiyom valla bilgim yok
  • pc başından yardım isteyeceğine veterinere götürsene hayvanı...işkence yapıyorsun resmen hayvana..yorumlara baksana çoğu makara yapıyor senle sen hala "up" diyip duruyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

quote:

Orijinalden alıntı: BLowrinq

PC BAŞINDA DEĞİLİM BAHÇEDE CİVCİVİN YANINDAYIM. TELDEN YAZIYORUM. BABAMA YALVARIYORUM AMA GÖTÜRMÜYOR :S

telden yazıyo ama mobil ileti yazmıyo garip

ne varki bunda normal olarak www. ile girerse mobil yazmaz diye biliyorum
    ben opera mobilden giriyorum daha hiç mobil ileti yazdığını görmedim

eğer soğuk aldılarsa cücüklerin kanatları aşağı sarkar ve kurtarma ihtimalin çok azdır zaten gözünü yumar kafayı aşağı salar arada bir su içiyormuş gibi ibiğini diker.ninemin tabiri ile "gıran girmiş bunlara hayır gelmez artık"

geçen hafta 12 tane öldü bizim hepsi cins tavuktu artık seneye deneyecez

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Benim civcivim küçükken su içerken boğulmuştu

• madem gidici boğazını kesde acı çekmesin bari
  • ya arkadaşlar hani şu pazarda satılan renkli renkli civcivler varya birde onu 2-3 yaşındaki çocuklarına oynasın diye alanlar varya bunlar insan değil yaaa...Al işte ölmüş zavallı.Şunu unutmayın ki onlar insanların arasında yaşasın diye yaratılmadı.
    Görüldüğü gibi Ana gibi yar olmuyor
    insan oğlu bile 0-1 yaş arasında anneden 3 aydan fazla ayrıldığında kalıcı bozukluklar bırakan tepkiler veriyor.Hayvancağız ne yapsın?
    Neyse size ders olsun.Hayvalar özellikle yavrular şirindir tatlıdır ancak kendi doğalarında yaşaması gerekir.Çocukken bende bir serçe yavrusu öldürmüştüm.Daha doğrusu kendiliğinden öldü...
  •  CİVCİVİM ÖLÜYOR YARDIM
  • hocam çakmak gazı koklat derin bi uyku sonrasında acı çekmeden ölmüş olur,eziyet etmenin alemi yok hem evde civcivmi beslenir yaw yazık hayvanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistik yönetmen -- 1 Ağustos 2011; 8:38:38 >
  • Evde annesiz civciv besleyenlere illet oluyorum, civcivlerin %90'u ölüyor.Hele de şu fabrikada tavuksuz sunni yollarla doğan civcivlerin yaşama şansı hiç yok, bir de acayip acayip renklere boyuyorlar
  • kediye verme sakın yemiyo bi yerde bırakıp gidiyor
  • geçende ufaklının biri 5 6 yaşlarında kutunun içinde boyanmış civciv satıyorlardı iş yerlerine dadandılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.