Şimdi Ara

civan gibi delikanlı ne hale gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Admin olmanın insanı yorduğunu, insanı üzdüğünü ve sıkıntıya sokarak, geceleri uykularını kaçırdığını anlatan ben, "Bak Mesut Bey bile ne halden ne hale geldi. O civanım delikanlının şimdi gözlerinin altı morardı,kafasında saç kalmadı, düşünüyor. Adminlik sorumluk ister, yorulmak ister, bazen ağlamak ister. Çoğu zaman çalışmak ister. Öyle yan gelip yatayım, denizden çıkmayayım, eğleneyim, öğlene kadar istirahat edeyim, mükemmel bir kahvaltı yapayım, ondan sonra her gün yatayım, uyuyayım, gezeyim, tozayım. Öğleden sonra şöyle bir foruma gireyim, veya genel forumda takılayım, gazetelere bir bakayım, kahvemi içerken gazetede bir şey yakalarsam bir demeç patlatayım. Olur mu sana siyaset. O devir geçti. Dolayısıyla admin olabilmek için bu meselede yıpranmayı göze almak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yossi Kohler -- 18 Ocak 2014; 23:23:53 >

• Daha once chip.tr`nin adminlerine alistigim icin buradaki adminlere pek alisamadim ama Mesut hocam is ROCK!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Daha once chip.tr`nin adminlerine alistigim icin buradaki adminlere pek alisamadim ama Mesut hocam is ROCK!!

yazık değil mi bu gencecik adama?
    her gördümde Yüce Allah'ımın onu tekrar eskisi gibi yapması için iyi niyetimle dua edip ağlıyorum.
  • az saç takviyesiyle tam gaz yola devam
  • Bence kellik yakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

az saç takviyesiyle tam gaz yola devam

Bencede geliri cok yuksek aslinda ama pek aciklamiyor .. Benim o kadar param olsa tum saclarimi cektirip yeniden ektirirdim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

az saç takviyesiyle tam gaz yola devam

yüzündeki gülücük düşmüş.
    sesi ağlamaklı olmuş.

kameraya bakarken hüzünlenip , yüzünün mutsuzlaşması, sesinin ağlamaklı olması,belki de sadece eve ekmek parası için kamera karşısına çıkmış olması ciğerimizi yakıyor.

her derde bir kolaylık vardır kardeşlerim.
    eğer el ele tutup allaha dua edersek ,eminim ki Allahu tealada onu eski saçlarına kavuşturur.

http://forum.donanimhaber.com/m_86680828/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yossi Kohler -- 18 Ocak 2014; 23:34:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba ben çesuk mevik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.