Şimdi Ara

Citroen Saxo Vs Peugeot 106 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Sizce Bu İki Arabayı Kıyaslarsak Hangisi Daha İyi? + Ve - Yönleri Nelerdir? Performans Açısından Hangisi Daha İyidir? Yedek Parça İmkanı Hangisinin Daha İyidir? Alım Satımı Hangisinin Daha Kolaydır? Hangisi Daha Kolay Satılır?

Bu İki Araba Arasında Kaldım Yakın Zamanda Satın Almayı Düşünüyorum Sizin Tavsiyeniz Hangisi Olurdu?

Yorumlar İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.

• saxo 960kg ağırlığa sahip motorlar aynı 106 nın kilosu ile 1040 aradaki kilo doğal olarak kilo beygir hesabı yapıldığında Saxonun daha yerinde duramayan bir araç olduğunu gösteriyor aradaki açık dağlar kadar mı değil ancak saxo bu konuda daha başarılı...

Yedek parça açısından biri Citro Biri Pejo ikiside piyasada ve Yan sanayide bulabileceğin araçlar
    Alım satım konusu dediğin zaman Peugeot daha hareketlidir ama kime göre neye göre...bu zamanda alım da satımda zor olduğu için vu soru direk havada kalıyor...
  • Birbirinin aynı platform araçlar. Hatta %90 parçaları aynı. Ama pug daha çok tutulur ve hareketlidir. Ama kazasız bakarsan citroen saxo daha fazladır.
  • aşağı yukarı aynı arabalar...eğer modifiye falan yapacaksan peugeot daha yakışıklı olur piyasasıda daha iyidir...
  • ikiside aynı platform üzerine kurulmuş araçlar bence hangisinin görünüşü sana güzel görünüosa onu al
  • Ben bu 2 araçı kardeş olarak görüyorum.Motorları bile aynı.Ağırlıklarını ve bazı şeyleri dikkate almazsak.Ama bana VTS daha hoş ve çekici geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 16 Haziran 2008; 20:01:54 >

• Yani Kıyaslarsak Hiçbir Fark Yok Kişiye Göre Alımı Değişir Diyosunuz Hmm. O Zaman Ben Saxo Alırım Abicim. Neden Derseniz Özellikler Aynı Görünümde Hemen Hemen Aynı

Fiyat Aralığı İse

PUG 106 = 10 - 15 Bin YTL
    Saxo = 7 - 11 Bin YTL

+ Saxo Daha Ağırmış Dediğinize Göre Ve Taklasız Bulmak Daha Kolay Parça İmkanıda PUG İle Aynı O Zaman Saxo Almalıyım Teşekkürler Yorumlar İçin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cee'd vs. Citroen C4
    11 yıl önce açıldı
    Peugeot 301 ve Fiat Egea
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ıc dızayn olarak bence cıtroen daha sık olsada,pıyasada alım satım kolaylıgı vs goz onune alınırsa 106 alman daha mantıklı olur bence,cıtroen'ler pek satılmıyor mılletın kafasında 106 , 106'dır mantıgı var bılgın olsun...dıs kasa gorunumu olarak dusunursekte 106 quıcksılverın 1.4 cıtroenlere oranla daha guzel bır gorunuse sahıp oldugunu dusunuyorum...
  • [Deleted by Admins]
  • alt yapı ve motor olarak ikiside ayni araclar sadece dış karoseri degisik genellikle peugeot 106yi tercih ediyorlar nedendir bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

saxo 960kg ağırlığa sahip motorlar aynı 106 nın kilosu ile 1040 aradaki kilo doğal olarak kilo beygir hesabı yapıldığında Saxonun daha yerinde duramayan bir araç olduğunu gösteriyor aradaki açık dağlar kadar mı değil ancak saxo bu konuda daha başarılı...

Yedek parça açısından biri Citro Biri Pejo ikiside piyasada ve Yan sanayide bulabileceğin araçlar
    Alım satım konusu dediğin zaman Peugeot daha hareketlidir ama kime göre neye göre...bu zamanda alım da satımda zor olduğu için vu soru direk havada kalıyor...

106gti 1040kilo değil
    saxo gibi 950-960kg dır
  • pug106 tavsiyemdir, bende düşünüyorum yakın zamanda inş.
  • Öncelikle her iki aracında ağırlığı 945 kg.dır , buraya noktayı koyalım.
    Ben 1998 Saxo VTS sahibi oldum , 1 yıl kullandım , kulanırkende inanılmaz keyif aldım , bazen hala düşünürüm VTS'i neden sattım diye , şu anda diezel C4 kullanıyorum. İkinci el olayına gelince VTS için internete ilan verdim ve aynı gün sattım , Bu araçların kazasız olanını bulma ihtimaliniz çok ama çok zor , artık miladını doldurmuş araçlar. Her iki, araçta yol tutuş , performans , yakıt v.s. gizi kriterlerde birbirine üstünlük sağlayamayan araçlardır.
    Hangisini alırsanız alın keyifle kullanacağınızdan eminim , seçim konusunda arabanın görüntüsü sizin için kriter olmalı bejnce.
    Ama ben olsam şu anda saxo 2 alırdım
  • her ikisinede sahip oldum. ikiside aynı bence bariz hiçbir fark yok. hangisini beğeniyorsan tip olarak bence gidip onu al derim. bana sorarsan saxo 2 derimm.
  • 106 daha iyi duruyor;) birazda modifiye yaptın mı off
  • yüzde 95 aynı otomobller, hemen tüm parçalarıda birbirine uyuyor olmalı.

zamanında bunların 1.6 120 hplik versiyonlarının karşılaştırmalarında aynı motor-aktarma-ağırlık olmasına rağmen performans olarak hep 106 gti önde çıkıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.