Arkadaşlar uzun zamandır bu iki otomobilden birisini almayı düşünüyorum gönlüm saxo dan yana siz ne dersiniz ???
Arkadaşım bu araçların ikiside hemen hemen aynı araçlar ağırlıkları moorları aynı bu iki araç arasında kalırsan sadece tercih meselesi olr
Ama ben sana Doğan SLX tavsiye ediyorum niye dersen sanırsam sen öğrenciydin öğrenci adama ucuz bi araba ucuz parça az yakıt bi araba gider bene sen Doğan SLX al helede son serilerden olursa 1.6 i.e çok kral olur canavar gibi gidiyor
ama saxo pejo 106 ile kapıştığında fark atabiliyor 2-3 araba
quote:
Orjinalden alıntı: koksalzengi
Ama ben sana Doğan SLX tavsiye ediyorum niye dersen sanırsam sen öğrenciydin öğrenci adama ucuz bi araba ucuz parça az yakıt bi araba gider bene sen Doğan SLX al helede son serilerden olursa 1.6 i.e çok kral olur canavar gibi gidiyor
Kuş serisine ben canımı sokakta bulmadım tüplü arabaya binmem birisi gelip arkadan vursa havaya uçmaya hiç niyetim yoq
quote:
Orjinalden alıntı: burak733
ama saxo pejo 106 ile kapıştığında fark atabiliyor 2-3 araba
O zaman saxo çmodifiyelir 106 da bakaımsız olabilir
ikiside tamamiyle aynı araba tercih tamamen senin ama görsellik olarak pug
Kuş serisine ben canımı sokakta bulmadım tüplü arabaya binmem birisi gelip arkadan vursa havaya uçmaya hiç niyetim yoq
allah seni guldursun cok guldum!!!
canini sokakdan bulmadiysan ne isin var saxo ile ne isin var 106 ile!! emin ol senin kus serisi dedigin arabalar!! saxo dan da 106 dan da bi milyon kat daha saglamdir!!
tup lu arabaya binmezmis!! cahilligin bu kadari iste!! daha lpg nin ne oldugunu bilmedigin anlasilio!!
arti sunu solim!! saxo yada 106 alacagima emin ol sahin alir binerim daha iii!!
seceneklerinin ikiside 5 para etmez arabalar
ya 106 yı o kadar ezme de...
Şahin 106 dan güvenlidir orası kesin...
106 yürüyen tabut...
Valla arkdaş senin benzine verecek paran çoksa onu bilemem...
Benim benzine fazladan verecek param yok...
LPG sen kullanma biz kullancaz
quote:
Arkadaşlar uzun zamandır bu iki otomobilden birisini almayı düşünüyorum gönlüm saxo dan yana siz ne dersiniz ???
Almayı düşündüğün aracın modeli nedir?? Ben 1 sene kadar saxo vts kullandım , 106'ya göre daha dayanıklı ( ön takım v.s. ) ve daha sessizdir , bozuk zeminli yollarda 106 kadar langur lungur değildir. Her iki araçta kullanılan motor serileri aynıdır. Gözüne hoş görüneni alabilirsin , tavsiyem saxo dan yana.
Evet yukarıda da söylendiği gibi ikiside aynı araba sayılır... Ama 106 daha popüler gibi...Temiz bir 106 iyi bir başlangıç aracı olabilir..
ben her ikisinide boykot ediyorum ikiside fransız kökenli kükü kurusun saygılar.
Saxo birazdaha hızlı die biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: cilikka
quote:
allah seni guldursun cok guldum!!!
canini sokakdan bulmadiysan ne isin var saxo ile ne isin var 106 ile!! emin ol senin kus serisi dedigin arabalar!! saxo dan da 106 dan da bi milyon kat daha saglamdir!!
tup lu arabaya binmezmis!! cahilligin bu kadari iste!! daha lpg nin ne oldugunu bilmedigin anlasilio!!
arti sunu solim!! saxo yada 106 alacagima emin ol sahin alir binerim daha iii!!
seceneklerinin ikiside 5 para etmez arabalar
Kedi Ulaşamadığı ete mındar dermiş
Ya dostum gülünmesi gereken kişi varsa oda sensiz gidip bir avrupa araba ile yerli arabayı karşılaştırıyorsun ya bravo yanii
Peugeot veya Citroen > Tofaşş
Saxo'da kullandım 106'da ben 106 tavsiye ediyorum sana istersen git 8-9 milyara birtane otomatik Xr al yada 12-13 milyara kral bi QuickSilver al
ikiside eşdeğer araçlar tercih meselesi
İKİSİNEDE SAHİP OLDUM ZAMANINDA SAXO BİR FIRT DAHA İYİ DİYEBİLİRİM. SAHİBİNDENDE SARI RENKLİ Bİ SAXO VAR 11BİNE SATIYOR MAKUL FİYATI. AYRICA AYNI FORUM DAHA ÖNCE VARDI ARATTIR ORADADA BİLGİLERİ ALABİLİRSİN
saxo yada 106 varken şahine binerim daha iyi demek gülünç inşallah istediğin gibi bir şahine binersin
Arkadaşım biraz mantıklı düşünsen sanırım daha güzel olcak deilmi bu işler şase işidir. 106 ve saxo diyelim şase kötü ortadan kırılmış ama kaynatımış tofaşın şasesi de iyi diyelim kafa kafaya girdigin zaman tofaş şase saglam olursa parçalanmaz ölmessin ama 106 veya saxo şase kötü ortadan kırlmış ozaman allah rahmet eylesin tamamı.
Bu arada arkadaşım 106 biraz daha popler çünkü 106 saxo dan önce piyasaya çıktı modfye açısından ondan dolayı oana göre takılar çıkarıldı şimdi saxo çıkınca yavaş yavaş gelişti ama 106 kadar deil. bu arada şahin dogan yanlamak için akrobat arabasıdır :) yanlarsın dönersin ama saxo ve 106 ise uzamak için işe yarar katagorin ne ise al ama ben sana saxo yu tercih ederim kullandım ikisinide kalas gibi deil çabuk uzuyor va 106 ya göre sesi daha tatlı :) 106 dan da tabiki seri haa ben kız düşrecem diyosan tabiki 106
Bence e30
(06 KYF 08) saygılar.
Cilikka , özledik seni
Ergenmiş, tamam sorun yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme