Şimdi Ara

Citroen Saxo 1.5 D alınır mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
55.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

10 000 TL EN FAZLA 12 000 TL CIVARINDA CİTROEN SAXO TEMİZ 1.4 1.6 16V BENZINLI YADA DIZEL VARMIDIR?
    VARMIDIR DIYORUM KUSURA BAKMAYIN SAHIBINDEN DE BAKTIM GUZEL ARAC YOK.
    SU ARACI GORDUM RESMEN HARIKA ALLAH KAZASIZ BINDIRSIN SAHIBINI
    YADA BU SEKILDE ARAÇ VARMIDIR?

MESELA ORNEK:

http://www.modifiyem.com/garaj-resim/citroen-saxo-26-b.jpg

http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/Citroen_Saxo_VTS_MK1_Degisen_yoookkk/274288.htm
    BU ARAC FIYATI NASIL SIZCE?
    12500 R BIRAKIRMI ? BIRAKIRSA ALINIRMI?
    TEMIZ BIR SAXO ARIYORUM MODİFİYESİ OLSUN OLMASIN OLURSADA ABARTISIZ SADE RESIMDEKILER GIBI
    OLMAZSA KENDIM YAPACAGIM...

BİRDE BUNLARI AYIRIYORLAR ASAGIDAKI RESIMDEKI MK1 MI MK2 Mİ ANLASILMADI?
    HANGISINI ALMAM GEREKIR SIZCE.??

TEŞEKKÜRKER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H7K7N -- 24 Kasım 2009; 21:10:17 >

• Dostum öğretmenim kendim, hız için , konfor için değil, ekonomik ve binek , atik bir araç istiyordum, satarken kar etmek gibi bir düşüncemde yoktu, (ki kim araç alıpta kar ederek satmış , banada söylerlerse sevinirim)
    Saxo araştırmalarımda hep ön plana çıkan araç oldu, malum aracın turbosu yok, kırsal motorinle çalışıyor.
    Gittim Ankaradan temiz bitane aldım, 1200 km yol yaptım 1 depo + 10 litre benzin ile şehir içinde de 60 km yaptım.
    Aracın Allah'a Şükür, hiç bir sıkıntısını da çekmedim. Şiddetle tavsiye ederim.
    Bu arada konfor demişken 17- 18 bin lira vermeden bazı konforlara zaten ulaşamaszınız , ki onlarda 2002 modeli geçmez, ki geçsede benzinli olur, 3,7 liralık benzin fiyatı da o araca bindirtmez, park eder hergün yıkarsınız, başkada bişey yapamazsınız.
    alın saxo dizel binin gezin, korkmadn....
    bana dizel alma falan dediler hepsi yalan, arabası olanda olmayanda konuşuyor, bakmayın siz söylenenlere, ben dizel aldım kullanıyorum , tavsiyede ediyorum, yalanım varsa günahı boynuma...

• aylar sonra hala çözülemedi 1.5D'nin motorunun ne kadar gideceği
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

aylar sonra hala çözülemedi 1.5D'nin motorunun ne kadar gideceği

haklısın...
  • ben citroen saxo ile 240000 km yol yaptım şu anda 270000 km de aracım.bu araç hem ucuz hem basit her türlü yakıtla çalışır (biodizel,bitkisel yağ ,euro veya normal dizel).uygun olmayan yakıtta motor lambası yanar mazot filtresini ilk değiştirdiğinde ışığı söner.Araç gürültülüdür yalıtımı zayıftır içi dardır 4 kişilik araçtır.Yakıt tüketimi gerçekten azdır ;yüksek devir çeviremezsin bu yüzdende fazla yakıt yakamazsın. şehirlerarası 90-110 arası 1060 km de ışık yanar şehiriçi 700-750 arası gider.10000km bakımı 130-150 arası tutar.aracın - ve + ları şunlardır şunlardır :1-koltuk sistemleri zayıftır benim gibi uzun boylu ve şişman kişileri sevmez 2-ısıtma bujileri 80000km de değişmek ister3-eksoz sistemi ömürlü degil ancak basit ve ucuz4-kliması orta kalitede5-merkezi kilid gürültülü çakışır.5-arka oturum dardır6-aynaları kibar açılıp kapanması gerekir7-iç plastikleri serttir ancak dayanıklıdır8araç içi basılan düğmeler ve havalandırma dügmelerinin boyası çabuk çıkar ve yayları ısıdan çok etkilenir. .1-iyi tarafları araç çok ekonomiktir2-mazot pompası bosch markadır tecrübeyle sabit bozmak imkansızdır3--periyodik bakımları çok ucuzdur3-araç her yere girecek kadar küçük4-koltukları çok yumuşak dolguludur ve bütün kılıfları fermuarlıdır çıkar ve makinede yıkanır5-süspansiyonu önler sert arkalar yumuşak süspansiyondur frene sert basmalarda aracın arkası yere yapışır savurmaz6-direksiyonu elektirik destekli ve çok yumuşak7-araç virajda yatar ama yolu bırakmaz go-kart kullanmak gibi bir şey(süspansiyonu otobanda çok konforlu)8-araç harareti yukarıda gözükür ama hiç hararet yaptıramazsın.8-aracın unutmadan air bag lambası soketi koltuk altındadır koltukla çok oynayınca ışık yanar söner9-araç alçak gözükür ama altını ne tümsekte nede dagda bayırda bir yere sürtmez10-direksiyon burcu ve ön takım kötü zeminde tıkırdar11-camların yalıtımı iyidir a kalite cam kullanılır e-1 sınıfı.12-bagajı sınıfının üstünde geniştir. netice olarak parasını sonuna kadar hakeder ekonomisi ve saglamlığı iyidir.bütçesi az insana masraf çıkarmadan bedavaya seyahat yaptırır.fransanın en ucuz aracı idi zamanında ve fiyat kalite kriterinde avrupada üst sıralarda idi ve dizaynıda fiyatına göre iyidir.bazı serilerinde lucas marka mazot pompası bulunur eğerki alternatif yakıtlar kullanacaksanız bosch marka pompalı olanını alın bu pompa daha toleranslıdır .mekanik sorunu az tamiri basit ve ucuz insanlar kullandıkça bu arabaları sevecekler.

• saxo 1.5d hakkında herşey gibi bi başlık açmıştım burda google dan arat orda herşeyi bulursun,, ben 5 ay kullandım hemde yıpranmış olmasına rağmen çok memnun kalmıştım temizi bulursan ne mutlu sana,, şimdi 2004 punto multijet aldım daha performanslı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyler_014 -- 9 Mart 2010; 0:28:02 >
  • citroenin sevdiğim araçlarında birisidir saxo.rally oyunlarında kendine yer bulmayı başaran bir araçtır ama illaki al diyemem o senin kararın.
    her şeyine rağmen aracın ismi biraz sakat
  • pug 106 alııorm tek kapı 1.6 ibreyi bunamı kaydırsak napsak ne yakıo bu bole yaaa:D
  • slm arkadaslar 6 ay once bir arkadastan ust motor yapilmis 223binde citroen saxo 1.5 dizel aldim almadan once arkadas 1700 masraf koydu dun yola cikarken arac hararet yapti silindir contasi yanmis dediler 2 sorum olacak
    1 altı ay once arac saglam yapilmamis diye conta yanar mi
    2 silindir contasinin masafi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alişbey Ali A kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun yazamayacağım uzak dur o arabadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.