Şimdi Ara

CİTROEN KULLANICILARININ DİKKATİNE !..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 2 AYDIR ARAŞTIRIYORUM .ÜZERİNDE DURDUĞUM ARAÇLAR 1.CİTROEN 110 HP 1.6HDI C4... 2.FORD FOCUS 109 HP 1.6TDCI VE SON OLARAK TOYOTA 1.4 D4 D 90 HP AURIS.BU ARAÇLAR ARASINADA ALMAM GEREKEN ARAC HANGİSİ OLMALI ???CEVREMDEKİ İNSANLAR TOYOTA AURIS DİYOR.HATTA OTOHABER E EMAİL ATTIM VE ONLAR BİLE YA FORD YA TOYOTA DÜŞÜN DİYORLAR.BENİM FAVORİM HALA CİTROEN.AİLEM BENİ TOYOTA VE WV ALMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR.BABAMLA BU KONUDA TARTIŞTIK CİTROEN ALMA KESİNLİKLE DİYOR VE EKLİYOR CUKURLU BOZUK YOLLARIN DİJİTAL GÖSTERGELERİ BOZACAĞINI VE BUNA BENZER BAZI SORUNLAR CIKACAĞINI SÖYLÜYOR.FARLARIN ANIDEN KESİLECEĞİNDEN FALAN BAHSEDİYOR.FAZLA DİJİTAL İYİ DEĞİL DİYOR.CİTROEN KULLANICILARI BENİ BU KONULARDA BİLGİLENDİRİRMİ.OBJEKTİF VE GERCEK BİLGİLER LÜTFEN.



  • ben bunların arasından tabiikide citroeni öneririm.
    1 güvenlik
    2 ekonomi


    bunların hepsi c4 de war.

    elektrik aksamıyla ilgili de orjinal olmayan şeyler taktırmak istersen sorun çıkabiliyor

    ama çukurlu yollar konusunda haklısın.

    ne olursa olsun citroen daha iyidir...



    unutmadan arkadaşım maddi gücün yeterse citroen xsara 1.4 hdi öneririm [benim aracım] 2.el fiyatları hemen hemen aynı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sro_qaan -- 5 Nisan 2007; 20:44:56 >
  • cukurlu yolların etkisiyle aracın dijital göstergelerinde sorun cıkabilir o zaman.yada bozuk yolların etkisiyle elektronik arızalar yapabilir ve yapmıştırda diyebilirmiyiz.bunları yaşayan c4 kullanıcıları varmı?
  • www.şikayetvar.com a girdim az ewwel ve citroenden soğumaya başladım.buzzzzzzzzzzzzzzz kestim yaaaa
  • Hocam c4 92hp dizel aracımı alalı 1 yıl oldu hiç bi problem yok..

    Ve sana şunu söyliyeyim c4 kullanmak müthiş keyifli..Güvenlik ortada euroncap 5 yıldız.Ekonomik olarak bu sınıfta daha ekonomik araç bilen varsa c4le kıyaslanabilecek getirsin.

    Elektronik hepsinde var arıza çıkacak olsa onlarda da çıkar,ayrıca elektronik şans işi.En basit bi elektronik eşyada bile kimisi sık sık arızalanırken kimisinde en ufak problem olmuyor ama buı tarz bı sıkıntı ile karşılaşmadım..

    Sen kafala pederikoyu da al bi c4

     CİTROEN KULLANICILARININ DİKKATİNE !..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merq -- 23 Nisan 2007; 3:06:27 >




  • 1 yıldır c4 110 dizelim var.ufak sorunlar hariç ciddi bi sorun yaşamadım herkese tavsiye ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trionyx

    ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 2 AYDIR ARAŞTIRIYORUM .ÜZERİNDE DURDUĞUM ARAÇLAR 1.CİTROEN 110 HP 1.6HDI C4... 2.FORD FOCUS 109 HP 1.6TDCI VE SON OLARAK TOYOTA 1.4 D4 D 90 HP AURIS.BU ARAÇLAR ARASINADA ALMAM GEREKEN ARAC HANGİSİ OLMALI ???CEVREMDEKİ İNSANLAR TOYOTA AURIS DİYOR.HATTA OTOHABER E EMAİL ATTIM VE ONLAR BİLE YA FORD YA TOYOTA DÜŞÜN DİYORLAR.BENİM FAVORİM HALA CİTROEN.AİLEM BENİ TOYOTA VE WV ALMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR.BABAMLA BU KONUDA TARTIŞTIK CİTROEN ALMA KESİNLİKLE DİYOR VE EKLİYOR CUKURLU BOZUK YOLLARIN DİJİTAL GÖSTERGELERİ BOZACAĞINI VE BUNA BENZER BAZI SORUNLAR CIKACAĞINI SÖYLÜYOR.FARLARIN ANIDEN KESİLECEĞİNDEN FALAN BAHSEDİYOR.FAZLA DİJİTAL İYİ DEĞİL DİYOR.CİTROEN KULLANICILARI BENİ BU KONULARDA BİLGİLENDİRİRMİ.OBJEKTİF VE GERCEK BİLGİLER LÜTFEN.


    valla kardes benim amcamda var c4 arabasından memnun pek bisi yakmıo ayrıca o dediklerinin arasında performans bakımından da en iisi o sadece su sorunu yasadı ilk aldıgında daha yeni 5.000 km de iken turbosunda sorun cıktı ama bunun da bi hata sonucu ortaya cıktıgını soylediler. bence ford veya citroen al derim




  • aurisi alma

    c4 veya focus al, ben olsam c4 alırdım çünkü focustan bir hayli ucuz, boş bir focus alacağın paraya full c4 alabilirsin.
  • arkadaşım sana kısa ve öz bir cümle söylüyorum. 2003 model türkiye de pek nadir rastlanan FULL+FULL otomatik donanımlı Citroen XSARA m var. AMAN diyorum sakın ha citroen alma !!! bu arabaların elektronik aksamı acayip zayıf... sana kesinlkle toyota al derim
  • mer_sel

    sağol arkadaşım verdiğin bilgi icin.zaten bende toyota aldım !.. 1.4 d4d 90 hp... 3 defa test ettim aracı cok memnun kaldım. 1.4 die agırdır dedim başta ama öyle olmadığını test sürüşlerinde anladım.4. vitesde hafif yukuş yukarı bir yolada aniden yüklendim gaz pedalına ve araç hemen toparladı ve seri ve atak olduğunu kanıtladı.konfor ve suspansyonlar cok iyi .ses yalıtımi rakiplerine göre iyi.oto haber dergiside bu aracı tavsiye etti bana.tavsiye edende abdullah demir...
  • Hayırlı Olsun, 110 hp den yola çıkıp 90 hp almışsınız buna diyebilecek bişeyim yok. Toyota kalitesini ispatlamış bir araç ama keşke işçiliğini ve tasarımını arttırmış bir araç olsaydı. 91 model corolla kullanıcılarına, saygımı buradan iletiyorum, sonraki modeller hep boş...
  • hayırlı olsun toyota n için ama bencede cıtreoen ve ford derdim. toyota 91 92 senesınden sonra adapazarında yapılmaya geldıgınden kasasısından berı fos..
  • Ya alacağından DEĞİL ARKADAŞ POLEMİK YARATIYO YA
  • 1.4 d4d ile 1 depo ile 1000 km cok rahat yapılıyor. ekonomik,konforlu,sessiz ve dikkat cekici bir arac bu !..satiş sonrası servis hizmet anlayışıda cok iyi .ben cok memnunum ve iyikide toyota corolla 1.4 d4d almışım diyorum.yeni araç alacaklar ve araclarını değiştirmek isteyenler toyota alsınlar pişman olmazlar.1.5 aydır kullanıyorum cok keyifli bir araç. OTO HABER editörlerinden abdullah demirin tavsiyesi 2 araç olmuştu 1. arac ford focus 1.6 tdcı 110 hp 2. arac toyota corolla 1.4 d4d 90 hp sedan olmuştu.ben iki aracıda 3 kez test ettim ve artı eksilerini karşılaştırdım ve toyotaya karar verdim.aslında citroen i cok istiyordum ama abdullah demir yazısında bu iki aracı düşünmelisin diyerek citroen i elemiş oldu.abdullah demirden allah razı olsun.insanları doğru yönlendirdiği için kendisine teşekür mail i attım zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trionyx -- 23 Haziran 2007; 17:01:53 >
  • ben olsam c4 alırdım diğerlerinden çok daha karizma gözüküyo. focusun içinden daha kaliteli malzemeye sahip. toyata aurisi hiç bilmiyorum ama çukurlar nedeniyle digitallerin bozulduğu filan yok. bizim arabada citroen ve c4 teki gibi göstergeleri var 2001 senesinden beri hiç bozukluk çıkartmadı.
  • Citroen Başka markaları tanımaz izleyin

    http://www.youtube.com/watch?v=WNqXBrnI6HA&mode=related&search=
  • dedıgın hıc bi problemı musterılerden duymadım için rahat olsun
  • Çak bi C4 olay bitsin kardeş!!!Sen arabyla araziye çıkcak halin yok yanii sen harbiden kafala al bi C4 kendine gel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.