Şimdi Ara

Citroen Grand C4 Picasso Panoramik Cam Tavan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Allah'a şükür aylardır hayal ettiğim arabayı almış bulunmaktayım. Arabamın markası Citroen modeli ise C4 Grand Picasso. Arabanın herşeyi istediğim gibi fakat panoramik cam tavandaki perdeyi açmayı başaramadım. Elektrikli perde fakat açmak için hangi tuşa basmam gerekiyor bir türlü bulamadım. Kullanma klavuzu da yok arabanın. Bayağı bir arıyorum ama bulamıyorum bilenler lütfen yardımcı olsun..

• Hayırlı olsun.

Sorunun cevabını bilmiyorum ama.
  • Sağolasın..
  • Aracınızın modelini bilmiyorum fakat 2007- 2008 modellerde sinyal kolu üzerinde bulunuyordu (cam tava olmayan modellerde işlevi değişebiliyor)
    seçici tuş olarak çalışıyor aracınızın donanım seviyesine göre aynı zamanda cd changer 'da cd değiştirmek için de işe yarayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ar ge -- 24 Kasım 2011; 21:38:41 >
  • Hayırlı olsun,güzel bir seçim yapmışsınız.Gaayet sürüşü keyifli bir araç.
    Cam tavan için aradığınız tuş ön taraftaki aydınlatmanın altında.
    Buradaki çevirmeli olan tuş ile kumanda edebilirsiniz perdeyi.
  • Tamam yarın sabah bakacağım inşallah bulabilirim. Teşekkürler
  • hayırlı olsun güzel seçim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C3 Shine vs Opel Corsa Elegance
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun, perdeyi bir kez açınca bir daha kapatmak istemeyeceksiniz
  • Bende Verso alıyorum :) ama sunroff yok
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Güzel araba.
  • Hayırlı olsun, araç çok güzel seçim ayrıca bundan sonra pek araç beğenmezsiniz şimdiden söyleyim, ben bile sunroofdan sonra çok zorluk çektim normal tavanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

Arkadaşlar bugün Allah'a şükür aylardır hayal ettiğim arabayı almış bulunmaktayım. Arabamın markası Citroen modeli ise C4 Grand Picasso. Arabanın herşeyi istediğim gibi fakat panoramik cam tavandaki perdeyi açmayı başaramadım. Elektrikli perde fakat açmak için hangi tuşa basmam gerekiyor bir türlü bulamadım. Kullanma klavuzu da yok arabanın. Bayağı bir arıyorum ama bulamıyorum bilenler lütfen yardımcı olsun..

Aracınızın değerlendirmesini, resimlerini görmek isterim.
  • aynı araçtan arkadaşımda var unutmazsam yarın arayıp soriim senın için.şimdi yatmıştır
  • Hayırlı olsun öyle ferah bi arabada panaromik cam tavanında etkisi büyük tabi uzun yolculuk çok zevkli olur.
  • Hayırlı olsun. Citroen araçlarda elektronik arıza çıkarma olasılığı yüksektir. Dikkat edin.
    Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogün®

Hayırlı olsun. Citroen araçlarda elektronik arıza çıkarma olasılığı yüksektir. Dikkat edin.

Citroen servisi yada citroenlerle ilgilenen bir kuruluşmusunuz? Hergün elinize bozulmuş citroen geçmiş gibi konuşuyorsunuzda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

quote:

Hayırlı olsun. Citroen araçlarda elektronik arıza çıkarma olasılığı yüksektir. Dikkat edin.

Citroen servisi yada citroenlerle ilgilenen bir kuruluşmusunuz? Hergün elinize bozulmuş citroen geçmiş gibi konuşuyorsunuzda...

Elime geçmedi de, çevremde bayağı var.
    Peki siz Citroen şirketinin avukatlığını mı yapıyorsunuz?
  • quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_54732116/tm.htm

ADAC verileri... C4 27. sırada... Bi inceleyin

• Hayırlı olsun , inşallah kazasız belasız kullanırsınız .
  • quote:

quote:

quote:

Elime geçmedi de, çevremde bayağı var.
    Peki siz Citroen şirketinin avukatlığını mı yapıyorsunuz?

(citroen ile yaklaşık 200bin km yapmış, hiç elektronik de dahil sorun yaşamamış, sıfır km vw ile
    aklınıza gelebilecek elektronik, mekanik her türlü sorunu yaşamış, yolda kalmış, sollama yaparken aracı stop etmiş ölümden dönmüş en son illalah diyerek satmış bir kişi olarak......)
    yine de asla vw almam demem.. aracını hevesle yeni almış birinin hevesini kırmam..
    ..................................................................................................................................
    ne almanın ne de fransızın avukatlığını yapmam, adam olsaydık, akıl ve bilime önem vereydik de
    elin fransızı almanı bizim markamız için tartışsaydı keşke..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keus35 -- 26 Kasım 2011; 0:54:51 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.