Şimdi Ara

Citroen DS9 yakalandı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
2
Favori
11.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beğendim değişik olmuş ...
  • Yanaksiz lastik, alcak araba, ayrica asiri genis ve uzun (dar sokak ve park problemi sikinti olur) turkiyede surulecek cinsten degil
  • Acaba a7 sinifinda mi yoksa a5 sportbackle mi ayni sinif. Cikartamadim fotolardan.
  • Sanki arabayi onden arkadan tutup sündürmüsler. cok uzun gorundu gozume. Yandan o kadar guzel durmasada onden bakildiginda mukemmel duruyor.
  • scirocco esintiisi olsada güzel duruyor begendim..farklı bir tipi var dikkat çekici
  • Güzel olmuş,ben beğendim.
  • sedan olacaktı bu araç citroen metropolis galiba böyle bir ismi vardı.
  • şirokkoyla alakası yok, üstelik şirokko bu aracın yanında çok basit kalır

tasarımı muhteşem olmuş citroen bu ds serisini yapıyor arkadaş
  • bu arabaya nerden baksanız 100-130 binlira arası fiyat biçerler o zamanda kimse almaz . cunku kimse citroene o kadar para vermez Türkiyede . .

Citroen DS9 yakalandı!

Citroen DS9 yakalandı!

Citroen DS9 yakalandı!

• Hay sizin sirokkonuzuda sizede alakasi bile yok aracin sirokkoyla nasil benzetiyosunuz sirokkO gitsin dsgsiyle kumda oynasin.sirokko parasi olmayip da fiyakali arac arayanlarin araci oldu zaten kimseninde donup baktigi yok araca
  • sadece bir tahmin DS kalitesi ve farklı olduğu olgusu piyasaya oturduğunda tüm citro modelleri ds olabilir.DS muhabbeti citroenin bir sınıf atlama çabası olabilir
  • Scirocco'nun uzunu
  • Sirocco filan hikaye arac 10 numara olmus.ondeki amblem citroen yerine vw olsaydi neler neler denmisti.yigidi oldurun ama hakkini yemeyin.cok sik olmus.ds serisi cok basarili citroende.
  • Scirocco arabaysa bu uzay mekiği
  • VVVV gitsin kumda oynasın, Citroén 5-10 kat daha kaliteli tasarım ve yol tutuş konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikobelic -- 22 Mart 2012; 19:49:02 >
  • Çok şık duruyor bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

şirokkodan hallice. Yakışıklı olmuş.

Scirocco'nun 3 katı aks aralığı var. Bunu yoldan çıkarmak büyük maharet ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

şirokkodan hallice. Yakışıklı olmuş.

• Gene şık ve uzun bir araç ama harbiden gene görsellik olarak hakkını vermişler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.