Şimdi Ara

CiTROEN DS5 adBlue arızası var ne yapmalıyım (P20E8)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar CiTROEN DS5 adBlue arızası var ne yapmalıyım (P20E8) obdII soketi taktım P20E8 arızası verdi UREA ışığıda yanıyor. Biraz araştırma yaptım depoya 17000 tl dediler bu dönemde o kadar para nasıl verelim , yok mu bunun çaresi acaba tamiri falan olmaz mı? Araç beyninden siliyorlarmış ama ECU araç beyninede mudahale edilsin istemyorum ne olur ne olmaz var mı tavsyesi olan . Teşekkur ederim




  • [SORUN ÇÖZÜLDÜ] arkadaşlar depoya 17000 istediler, açıkcası moor indirseler o parayı veriridim ama bir depoya da o parayı vermek içimden gelmedi, ECU ya yazılım attır dediler onuda pek sıcak bulmadım açıkcası satarken sıkıntı çıkmasın diye sonuçta söylemzsem ayıplı mal satmış olurum düşüncesiyle araştırmaya devam ettim sonrasında Eskişehirde bir usta buldum bu şite uzman adam sistemi söktü, deponün üstündeki karrta sıkıntı oluyormuş gerekeni yaptı saolsun uygun fiyata bu beledan kurtuldum, umarım sizde depoya o kadar parar vermeden işinizi çözersiniz.

  • Merhaba, citroen c4 aracım var. Aynı arızayı daha önce yaşamıştım. Depoyu değiştirmişlerdi. Yine aynı arızayı verdi. Sorununuzun eskişehirdeki bir usta tarafından çözüldüğünü yazmıssınız. Eskişehirliyim sorunun çözümü için kime gitmiştiniz yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba geçmiş olsun, zeynel usta adında bir ustaydı, o gün bu gündür daha sıkıntı yaşamadım, selcarotomotiv.com internet sitesi bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok şükür adblue yok ta nasıl bir işlem yaptı usta kartımı değiştirdi yoksa kartı mı tamir etti fiyat ne aldı sizden.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.