Şimdi Ara

Citroen Ds3 156 HP Tavsiye Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz tavsiyeye ihtiyacım var

Arkadaşında Ds3 olan yada Ds3 sürmüş olan yada Arabayı iyi tanıyan var mı?

Bizzat şoförlerinden ve bilenlerinden öneri almak istiyorum arabayı çok erken km'lerde satan var arabada bir problem mi var ?

Arabanın sert olduğunu biliyorum malum cooper s ile karşılaştırılıyor fakat yol tutuşu iyi diyorlar ve esp var arabada, gerçekten bir yarış arabası kadar sert mi ? normal kullanımdada sert mi 20 yaşındayım genç adamı boğar mı?

Açıkçası ben performans arabası arıyorum fakat arabayı babamla beraber seçiyoruz bugün 2. el alıcam dedim sıfırına fırsat bulduk eski model caydı şimdide beni caydırmaya çalışıyor illa astra illa astra diyor fakat pahalı astra ucuzunu alacak bomboş olacak araba gitmeyecekte beygirde alamayacağım astranın kalitesine hiç bir lafım yok tabiki ama sizden de tavsiyeler ve babamı ikna etmek için destek bekliyorum

Yada beni citroenden caydıracak problem motorunda bozulmalar bol servis görme durumu herhangi bir yerinde problem yada rahatsızlık aşırı konforsuzluk durumu söz konusu mu?

• görünüş itibariyle zaten genç arabası ds3 156 pslik motor psa grubunun başarılı bir motoru ve o kasaya göre gayet performanslı bence tercih edilebilir özellikle gövde kırmızı beyaz tavan yada gövde beyaz tavan buz mavisi çok yakışır
  • teknik olarak bir problem çıkarıyor mu araba yada motoru mesela yabancı bi sitede adam cam suyu sızıyo borudan demiş ama herkeste olan bir problemmi bilmiyorum öyle sorunları var mı garantiden bile halledemeyeceğim (bir ara iphoneların antene elini değdinmi çekmeme problemi gibi)

Turbosu sağlam mı bozulur mu ?
  • Thp motor gayet saglikli ve performansli bir motor,henuz kullananlarin yasamis oldugu sikinti gormedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende internetten araştırdım ama pek şikayet eden yok genel herkeste ortak sıkıntı pek yok motorla ilgili zaten yok 2010 model ucuza bırakıyolardı neden hala satamamışlar demekki arabada sıkıntı varmış dedi ve caydı babam en baştan öneren oydu halbuki bütün hevesimi kaçırdı şimdi onu tekrar ikna etmem lazım
  • Ds3 şekil araba gerçekten, polo gti dan daha gösterişli duruyor.
    Scircco kadar gösterişli nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkieTalkie2

Ds3 şekil araba gerçekten, polo gti dan daha gösterişli duruyor.
    Scircco kadar gösterişli nerdeyse.

160hp'lik scricco'yu geçiyor performansta youtubedaki videolarda hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ds3'ü bende beğeniyorum...Zannetmiyorum bir problem olduğunu ancak benzinli galiba onlar yakıtı fazla olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir genç arabası ve çok kaliteli
  • yorumlar için çok teşekkürler herkesden

hiç kullanıcısı yok mu arkadaş bu arabanın bide onları dinlesek
  • DS3 kullanmadım ama showroom da inceleme şansım oldu.
    Araca oturur oturmaz spor bir araçta olduğunuzun hemen farkına varıyorsunuz.
    Malzeme kalitesi de gayet başarılı.
    1.6 THP DS3 ü tabiri caizse yer uçağı yapıyormuş. (Satış temsilcisinin yalancısıyım)
  • satış temsilcileri neler diyoda
  • Efsane bir videosu var bunun Racing versiyonunun. İzlemesi çok keyifli:

• bide babamı ikna edebilsem
  • Gerçekten çok etkileyici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 28 Haziran 2012; 6:21:19 >
  • siyah turuncu ağırlıklı olanları güzel.
    2. elde uygun fiyatlara alınabilen performanslı bir araç ds3.
    156lığı cooper s veya sciroccoyu zor geçer ama racing ikisini de yiyebilir.
    Tabi racingin çıkış fiyatı 34 bin avro unutmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

siyah turuncu ağırlıklı olanları güzel.
    2. elde uygun fiyatlara alınabilen performanslı bir araç ds3.
    156lığı cooper s veya sciroccoyu zor geçer ama racing ikisini de yiyebilir.
    Tabi racingin çıkış fiyatı 34 bin avro unutmamak lazım.

156lığı coopers ile aynı performansta motorları aynı 2sininde 0-100 7,3 sn. sciroccoyu solluyolar zaten tabi scirocconun model ve motor bilgilerini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Efsane bir videosu var bunun Racing versiyonunun. İzlemesi çok keyifli:

Video gerçekten çok hoşmuş ama adamın direksiyon tutuş ile çevirme tarzı biraz garibime gitti, emanet gibi tutuyor. Bu arada 90-120 hızlanması mükemmel gözüküyor aracın

• Vallahi bulabiliyorsan al.

Ben de bir ara araştırdım, 156 lık motoru olan aracı bayilerde bulabilseydim ciddi ciddi almayı düşünebilirdim.

Böyle bir aracın bile düdük 90 HP lik dizel motorlusu var her yerde.

Bu arada aşağıdaki bir DS3 fotoğrafı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Vallahi bulabiliyorsan al.

Ben de bir ara araştırdım, 156 lık motoru olan aracı bayilerde bulabilseydim ciddi ciddi almayı düşünebilirdim.

Böyle bir aracın bile düdük 90 HP lik dizel motorlusu var her yerde.

Bu arada aşağıdaki bir DS3 fotoğrafı.

hocam renk seçenekleri yok ellerindede çok az kalmış ama getirebildikleri yerler var gene

bu fotoğraftaki amacı anlamadım boya işçiliğimi kötü yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.