Şimdi Ara

Citroen c4 vs reno clio 1.5 hatchback

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C4 acik ara onde biliyorum. Ama km si 100.000 km nin altinda c4 yok. Bu konu kafami karistiriyor. Sizce herhangi bi sikinti olur mu ? Dizel arac cunku.

Az yakmasini , dizel ve otomatik olmasini istiyorum. Min 2007-08 model ariyorum. Max 30-31 bin TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• temizini bulursanız c4 tabiki ama işte limitiniz biraz düşük sanki.
  • elbet c4 100bn gözünü korkutmasın ben önceki aracımı 180bn de sattım daha tık yoktu ancak düzenli bakımı yapılmışsa göster bi servise bakıt ne derse onu yap derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

C4 acik ara onde biliyorum. Ama km si 100.000 km nin altinda c4 yok. Bu konu kafami karistiriyor. Sizce herhangi bi sikinti olur mu ? Dizel arac cunku.

Az yakmasini , dizel ve otomatik olmasini istiyorum. Min 2007-08 model ariyorum. Max 30-31 bin TL

,Ben Dizel c4'ümü 140 binde sattım. İlk günkü gibiydi. Citroenlerin dizel motorları çok sağlam, bakımını doğru dürüst yaparsan 1 milyon km götürür. Ha birde 100 bin km üzerinde dizel alınmaz muhabbeti şehir efsanesinden başka birşey değil. Bakımları düzgün yapılan dizel motorlar benzinlilere göre 2 ila 3 kat daha uzun ömürlüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

C4 acik ara onde biliyorum. Ama km si 100.000 km nin altinda c4 yok. Bu konu kafami karistiriyor. Sizce herhangi bi sikinti olur mu ? Dizel arac cunku.

,Ben Dizel c4'ümü 140 binde sattım. İlk günkü gibiydi. Citroenlerin dizel motorları çok sağlam, bakımını doğru dürüst yaparsan 1 milyon km götürür. Ha birde 100 bin km üzerinde dizel alınmaz muhabbeti şehir efsanesinden başka birşey değil. Bakımları düzgün yapılan dizel motorlar benzinlilere göre 2 ila 3 kat daha uzun ömürlüdür.

kaça sattınız hocam ? gerçekten az mı yakıyor bu c4 ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

kaça sattınız hocam ? gerçekten az mı yakıyor bu c4 ?

21 bin liraya sattım 2005 modeldi. En üst paketti. Motor halen aynı motor. Çok az yakıyor . HEm az yakıyor hemde çok sağlam ve sessiz bir motor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.