Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (989. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.788.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dippu

quote:

Orijinalden alıntı: ömerelif

benim araçta klima nın a/c tuşu açıkken araba ışıklarda veya durduğumda sanki bi balyozla arabaya vuruyorlar gibi bi vurma hissediyorum.saniye başı oluyor. sizlerde böyle bi sıkıntı var mı acaba. servisteki elemanlar sanki uğraşmak istemiyorlar. tüm c4 lerde var diyolar.

Start-stop devreye girmeye çalışıyor ancak klima aküden fazla enerji çektiği için devreye gidemiyor ben klimayı açtığımda start-stop özelliğimi kapatıyorum, yoksa aynı sesi benim araçta yapıyor.

onu denedim onunla alakası yok
  • Vites geçiş kararsızlığı ve yığılma ara sokaklarda oluyor.

Ana cadde ve 3.vites sonrası tıkır tıkır ve doğru kararlar vererek işliyor MCP şanzıman.

Ara sokakta elle vites değiştirmek çözüm olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boudoff

quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

Arkadaşlar merhaba,

bizim araçlarda Iphone'unuzu USB portundan bağlayıp müzik dinleyebiliyormusunuz? ya da bizim araçlarda cep telefonunuzda çalan bir müziği araba ses sistemine nasıl aktarıyorsunuz,

bilgi ve yardım için teşekkürler,

Usb den baglanıyor ben bu sekilde kullanıyorum.

Sony Xperia kullanıyorum Bluetooh ile bağladığım zaman müzikleri de dinleyebiliyorum. Usb ye gerek yok.
  • arkadaşlar
    yakın bir arkadaşıma dizel düz - otomatik farketmez, confort - confort plus arıyoruz.
    2011-2012 model.

bilgilerinize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermesoss

Selamlar suv tarzı bi araç bakıyorum hatta forumda topicde açtım...
    Bi arkadasımda c4 comfort plus var 2012 model 44.000 de 112 beygir arabası ve otomatik. Aracı biraz kullandım benim acayip hosuma gitti. hele gaza yüklenince araba resmen ucuyor rampalarda performans çok çok iyi. Eğer aklıma yatan bir suv bulamazsam arkadasın c4 ünü almayı düşünüyorum. Şimdi sorularıma geçeyim...
    1 Bu araba ne kadar eder sadece sol arka kapı sacı değişmiş arabayı ilk aldıgında garaj kapısına sürtmüştü servisde kaskodan para almak için kapı sacını değiştirmiş. Plakayı sorgulattım 1092 tl hasar kaydı var.
    2 mcp vitesde yıgılma var diyorlar fakat ben bir şey hissetmedim yada farketmedim.
    3 bu araca led far taktırabilirmiyiz yada zenon far

son olarak c4 lerde kronik sorun varmıdır? varsa nedir? çöxümü varmıdır.
    teşekkürler

Brawman cevabın için teşekkür ederim. Peki arkadaşlar c4 hakkındaki sorularımı cevaplayabilirmisiniz.
    Kapı sacı değişmesi çok elzem midir. 1092 tl lik hasar kaydı sıkıntı olurmu ?
    Teşekkürler

• toxaa kullanıcısına yanıt
    Complardan evet memnunum doyurucu şekilde ses ve yeterli bass aldım Potenza marka. Orjinal teybi kullaniyorum, Amphi de Potenza 100X4 gücünde. Araçlarımızdan çıkan hoparlörleri söktügümüzde gördüm ki gerçekten güçlü bir ses beklemekle ayıp etmiş oluruz ince ve arkasında mıknatıs bobin v.s yok
  • Arkadaşlar aramızda farlarına sonradan Xenon uygulatan arkadaşlar mevcutsa arıza lambası yakmadan hangi kiti sorunsuz kullandıklarını öğrenebilir miyim.

Bi arkadaşımın C4ünde ve kendi C5imde şuanda Osram Night Braker Plus kullanıyoruz ve muayeneyle uğraşmamak için H7 Xenon kit uygulatmak istiyoruz. Muayene zamanı geldiğinde halojen H7 ampülleri hemen takabilmek için. Bixenon düşünmüyoruz.

Aydınlatmadan memnun kalırsak mercek uygulatmayı düşünüyoruz.

Ama öncelikle hangi kitin C4 ve C5 ile sorunsuz çalıştığını öğrenmem gerek. Hepsiburada gibi sitelerde çok fazla kit mevcut. Aşağıdaki kit Monza markadan bir örnek. 50tlye de 150tlye de 300tlye de kit var.
    http://www.hepsiburada.com/liste/monza-slimline-dijital-h7-6000-k-xenon-set-01h047/productDetails.aspx?productId=otm01h047&categoryId=271585#Gorseller

Açıkçası çok fazla para ödemeyi düşünmüyoruz. Eğer bu tip 150tl civarında satılan kitler arıza lambası yakar, silecek motoru yakar, sigorta kutusu yakar, hatta beyne kadar yolu var diyorsanız bu işe şimdiden bulaşmayalım.

Yok linkini verdiğim kit benzeri kitlerle sorunsuz şukadar aydır şukadar senedir kullanıyorum silecek motorum da yanmadı diyorsanız acilen kitin markasını modelini öğrenmem gerek. Hemen alıp deneyip sonra da mercek uygulatmayı düşünüyoruz.

Bir de istediğim kitin maksimum 6000k ampüle sahip olması gerekiyor. Gerçi istediğimiz ampülü takabiliyoruz. Maksimum 6000k, istediğimiz ise 4300k ya da 5000k.

Bixenon muayenede sorun çıkardığı için kesinlikle düşünmüyoruz. İstediğim hangi kitin araçlarımızla sorunsuz çalıştığını öğrenmek. Şimdiden teşekkür ederim gelicek cevaplara.

• quote:

quote:

Bi arkadasımda c4 comfort plus var 2012 model 44.000 de 112 beygir arabası ve otomatik. Aracı biraz kullandım benim acayip hosuma gitti. hele gaza yüklenince araba resmen ucuyor rampalarda performans çok çok iyi. Eğer aklıma yatan bir suv bulamazsam arkadasın c4 ünü almayı düşünüyorum. Şimdi sorularıma geçeyim...
    1 Bu araba ne kadar eder sadece sol arka kapı sacı değişmiş arabayı ilk aldıgında garaj kapısına sürtmüştü servisde kaskodan para almak için kapı sacını değiştirmiş. Plakayı sorgulattım 1092 tl hasar kaydı var.
    2 mcp vitesde yıgılma var diyorlar fakat ben bir şey hissetmedim yada farketmedim.

teşekkürler

Brawman cevabın için teşekkür ederim. Peki arkadaşlar c4 hakkındaki sorularımı cevaplayabilirmisiniz.
    Teşekkürler

Konuyu yanlış yere açtım herhalde kaç gün oldu bir arkadaş kapı sacı değişen bir arabanın ne kadar edeceğini yazmamış. Oysa burayı Citroen C4 formu diye biliyorum konu silinebilir, teşekkürler

• bu forumu devamlı takip eden arkadaşlar var. Kapı sacı değişimi sık görülen bi durum değil.bu konuda sizin dışınızda bahseden olmadı. Yani 1,5 senedir takipteyim rastlamadım. Tr.citroen forumuna da bakmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu7ak

Complardan evet memnunum doyurucu şekilde ses ve yeterli bass aldım Potenza marka. Orjinal teybi kullaniyorum, Amphi de Potenza 100X4 gücünde. Araçlarımızdan çıkan hoparlörleri söktügümüzde gördüm ki gerçekten güçlü bir ses beklemekle ayıp etmiş oluruz ince ve arkasında mıknatıs bobin v.s yok

cevabın için teşekkür ederim burak yeni bir multimedya cihazı aldım ( NECVOX DVN -P 1091 ) cihaz 55W x 4 Ses çıkış gücü ne sahip bu cihaza amfi olmaksızın herhangi bir mid sistem takılabilirmi .?
  • toxaa kullanıcısına yanıt
    Sanırım cihazı henüz takmadınız. Bence cihazı taktıktan sonra durumu tekrar değerlendirin çünkü yeni cihazı takınca ses kalitesi yükselecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.k.o.

Sanırım cihazı henüz takmadınız. Bence cihazı taktıktan sonra durumu tekrar değerlendirin çünkü yeni cihazı takınca ses kalitesi yükselecek.

cihazı taktım evet önler için ses kalitesi kanımca yeterli gibi ama arkalar hala vasat birazda bass eksik gibi duruyor bi yere kadar ama hani bilemiyorum bu compenantlar daha iyi ve daha kaliteli ses veriyor diyorlar. yapsammı yapmasammı ikilemde kaldım açıkcası şöyle tatlı bir bass lı müzik tatından yenmez di hani kanımca ama kararsızlık beni yiyip bitirecek bıktım şu ince eler sık dokur halimden.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler

Teşekkürler

Konuyu yanlış yere açtım herhalde kaç gün oldu bir arkadaş kapı sacı değişen bir arabanın ne kadar edeceğini yazmamış. Oysa burayı Citroen C4 formu diye biliyorum konu silinebilir, teşekkürler

Kapı sacının değişimi olumsuz bir durum değildir.. Arka çamurluk veya tavan değişmedikçe kaporta kısmındaki değişimler olumludur. Zarar görmüş ve çekiçlenerek düzeltilirken mukavemeti azalmış parça yerine dğeişmiş parça daha sağlıklıdır. Yeter ki değişti denenle sınırlı kalsın.. Misal "Sadece kaput değişti" diyor, kaputun altına bi bakıyorsun oynanmadık yeri kalmamış..

• quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Orijinalden alıntı: bandaleros

quote:

Arkadaşlar merhaba,

bizim araçlarda Iphone'unuzu USB portundan bağlayıp müzik dinleyebiliyormusunuz? ya da bizim araçlarda cep telefonunuzda çalan bir müziği araba ses sistemine nasıl aktarıyorsunuz,

İphone değil ama ipodum var. Usbden bağlayıp dinleyebiliyorum. Bağladığınızda direk çalmaya başlayacaktır zaten. Ama çalma listeleri işi biraz karışık. Medya menüsünden ayar gerektiriyor. Arabada olmadığım için hafızamda pek değil ama onu da öğrenmek isterseniz arabamdan bakarak yardımcı olmaya çalışırım.

USB'den denemedim ama Bluetooth dan bağlayınca çalma listesi ya da o an çalınan şarkı araba ekranında gözükmüyor. Var mıdır bunun bir çözümü.

Bt ile bağlayınca bağlandığı cihazın sadece sesini hoparlöre aktarır.Başka bir şey yapamazsınız.Bütün ayarları telefondan yapmanız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

Orijinalden alıntı: erkut11

Herşeyi ile 65,000 TL ye mal oldu. Önceki fiyatları okuyunca aracın ne kadar pahalandığını gördüm ancak hem c4 hemde "0" araç alma isteği bu fiyatı vermeme etken oldu.

Bu fiyata bu donanimda alternatif yok zaten. Hele hele 2013ler bitince fiyat direk olarak 70bin tl olacak.

Valla daha donanımlısı Kia Ceed var hem de 61000 tl ye...aklımı bulandırmıyor değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

İphone değil ama ipodum var. Usbden bağlayıp dinleyebiliyorum. Bağladığınızda direk çalmaya başlayacaktır zaten. Ama çalma listeleri işi biraz karışık. Medya menüsünden ayar gerektiriyor. Arabada olmadığım için hafızamda pek değil ama onu da öğrenmek isterseniz arabamdan bakarak yardımcı olmaya çalışırım.

USB'den denemedim ama Bluetooth dan bağlayınca çalma listesi ya da o an çalınan şarkı araba ekranında gözükmüyor. Var mıdır bunun bir çözümü.

Bt ile bağlayınca bağlandığı cihazın sadece sesini hoparlöre aktarır.Başka bir şey yapamazsınız.Bütün ayarları telefondan yapmanız lazım.

IOS için geçerli, ben Androidde olduğu gibi direksiyondan kumanda edip içeriğini görebiliyorum BT'den bağlandığım zaman..

• KafzieL kullanıcısına yanıt
    Evet.
    Şehir içi 10lt.
    Şehir Dışı 7lt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Evet.
    Şehir içi 10lt.
    Şehir Dışı 7lt.

Evet tam otomatik olduğu için fazla yakıyor...ama çok konforlu

Açıkçası Manuel vites gibi kesinlikle keyifli olmayan ve tam otomatik gibi kesinlikle konforlu olmadığı aşikar MCP hiç tercih etmeyeceğim bir opsiyon.

Koskoca Citroen Türkiye 115 bg manueli neden getirtmez artık aklım almıyor açıkçası !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

quote:

Orijinalden alıntı: weba

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

IOS için geçerli, ben Androidde olduğu gibi direksiyondan kumanda edip içeriğini görebiliyorum BT'den bağlandığım zaman..

Navigasyon cihazınızın markası nedir ?

• weba W kullanıcısına yanıt
    Navigasyon yok..
  • 
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.