Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir önerim olacak.bildiğiniz gibi araçlarımızın garantisi 2 yıl.diger markalar3,4,5 yıl gibi sürelerde garanti veriyorlar geçende paylaştığım bir haberde peugeot +2 yıl garanti uygulaması başlatmış.ben de dün citroen e mail atarak aracımın garantisinin belli bir ücret karşılığında uzatılmasını talep ettim.forumdaki arkadaşlar da bu talebi mail atarak dile getirirlerse kayıtsız kalmayacaklarını düşünüyorum ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

arkadaşlar bir önerim olacak.bildiğiniz gibi araçlarımızın garantisi 2 yıl.diger markalar3,4,5 yıl gibi sürelerde garanti veriyorlar geçende paylaştığım bir haberde peugeot +2 yıl garanti uygulaması başlatmış.ben de dün citroen e mail atarak aracımın garantisinin belli bir ücret karşılığında uzatılmasını talep ettim.forumdaki arkadaşlar da bu talebi mail atarak dile getirirlerse kayıtsız kalmayacaklarını düşünüyorum ne dersiniz?

Opel in 2 yıl garantisine gıcık oluyordum, şimdi de Citroen'e.
    Kia bile 5 yıl garanti veriyor.
  • Arkada oturanlar da kemer takmadığında bende uyarı sesi geliyor, kılavuz da da çalacağını belirtiyor ama
    bana tuhaf geldi, daha önce çaldığını hatırlamıyorum dün birden ötmeye başladı

Hadi öndekiler tamam da arkadakiler için uyarıyı iptal ettirmenin bir yolunu bulmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

Arkada oturanlar da kemer takmadığında bende uyarı sesi geliyor, kılavuz da da çalacağını belirtiyor ama

Hadi öndekiler tamam da arkadakiler için uyarıyı iptal ettirmenin bir yolunu bulmak lazım

arkadaki kemerleride takılı kullanırsan ötmez.ben de benım kemer hariç diğerleri takılı duruyor.
  • quote:

quote:

Arkada oturanlar da kemer takmadığında bende uyarı sesi geliyor, kılavuz da da çalacağını belirtiyor ama

arkadaki kemerleride takılı kullanırsan ötmez.ben de benım kemer hariç diğerleri takılı duruyor.

Benım arka koltukta birisi oturduğunda uyarı çalmıyor. Ama hatırladıgım kadarıyla sürüş esnasında arka koltukta oturan kişi takılı olan kemeri cikarınca uyarı veriyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: VLife
    Benım arka koltukta birisi oturduğunda uyarı çalmıyor. Ama hatırladıgım kadarıyla sürüş esnasında arka koltukta oturan kişi takılı olan kemeri cikarınca uyarı veriyordu.

Evet, sebep o olabilir, normalde çalmıyordu çünkü.
    Muhtemelen biri takıp çıkardı. Yoksa işimiz var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2011-citroen-yeni-c4-1-6-e-hdi-confort-plus-mcp-52956870/detay/

Satıyorum...

hocam sizin araç uzun zamandır satışta yanılmıyorsam en son ne kadar teklif ettiler aracınıza?
  • quote:

quote:

arkadaşlar bir önerim olacak.bildiğiniz gibi araçlarımızın garantisi 2 yıl.diger markalar3,4,5 yıl gibi sürelerde garanti veriyorlar geçende paylaştığım bir haberde peugeot +2 yıl garanti uygulaması başlatmış.ben de dün citroen e mail atarak aracımın garantisinin belli bir ücret karşılığında uzatılmasını talep ettim.forumdaki arkadaşlar da bu talebi mail atarak dile getirirlerse kayıtsız kalmayacaklarını düşünüyorum ne dersiniz?

Opel in 2 yıl garantisine gıcık oluyordum, şimdi de Citroen'e.
    Kia bile 5 yıl garanti veriyor.

abi garantıyi uzatmak için herkes mail atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakarenke

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Bence Megane'nin görüntüsü daha kallavi ama C4'un albenisi cok daha iyi yeni kasada. Kötü yanı, satmak istesen ikinci el talebi az. Ve düşük fiyattan gidiyor.

Hocam ben size katılmıyorum. Şu an Yeni C4 peynir ekmek gibi gidiyor. Yeni Astralar kadar satıldığını görüyorum. Çok satılan C sınıfı bir arabanın ikinci elde tutulmaması gibi birşey yoktur. Bir arabanın sıfırı tutuluyorsa ikinci eli de tutulur.

Ben gördüğümü söylüyorum. Türkiye'de ikinci elde birincilik Renault ve Tofaş'a ait.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2011-citroen-yeni-c4-1-6-e-hdi-confort-plus-mcp-52956870/detay/

Satıyorum...

hocam sizin araç uzun zamandır satışta yanılmıyorsam en son ne kadar teklif ettiler aracınıza?

48.000TL verenler var dostum...

• acaba sürücü seç dediğiniz mp3 player cd gibi şeyler olmasın ?
  • bu gün eve zarf geldi üzerinde adım yazan bir tanıtım katalog ve aksesuar kataloğu

burda güzel paspaslar var servislerde gören varmı acaba?
    ayrıca paçalık,arka cam perdesi alınmaya değer gözüküyor
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=pKv6EISolHs&feature=player_embedded#!]

4x4SuperSport Bu sefer 156 beygirlik C4′ü Test Etti
  • arkadaşlar bir soru soracağım.
    ESP'yi komple devreden çıkartmanın bir yolu varmı? esp off tuşuna bastığımızda herhangi bir patinaj ve kaymada hemen esp tekrar devreye giriyor. örneğin 2.viteste esp açıkken full gaz basın araç aslında daha cabuk hızlanması gerekirken esp yanıp yanıp sönüyor anti patinaj için ve yavaş yavaş hızlanıyor.esp off butonuna bastığımızdada herhangi bir pati yaptığında araç yine otomatik esp sistemini devreye sokuyor.

@mustafam33 aynı şey banada geldi aracın orginal kauçuk paspasları mevcut resimde tam uyuyor gibi gözüküyor.ben onları gayet beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

arkadaşlar bir soru soracağım.
    ESP'yi komple devreden çıkartmanın bir yolu varmı? esp off tuşuna bastığımızda herhangi bir patinaj ve kaymada hemen esp tekrar devreye giriyor. örneğin 2.viteste esp açıkken full gaz basın araç aslında daha cabuk hızlanması gerekirken esp yanıp yanıp sönüyor anti patinaj için ve yavaş yavaş hızlanıyor.esp off butonuna bastığımızdada herhangi bir pati yaptığında araç yine otomatik esp sistemini devreye sokuyor.

@mustafam33 aynı şey banada geldi aracın orginal kauçuk paspasları mevcut resimde tam uyuyor gibi gözüküyor.ben onları gayet beğendim

yok espyi tamamen kapatmak imkansız(eğer yazılımını bulup kabloyla bilgisayara bağlamayı başarabilirsen o başka ) , hem kapatmada bence kendi güvenliğin için,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 20 Ağustos 2011; 23:15:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: T@zm@nic

arkadaşlar bir soru soracağım.

yok espyi tamamen kapatmak imkansız(eğer yazılımını bulup kabloyla bilgisayara bağlamayı başarabilirsen o başka ) , hem kapatmada bence kendi güvenliğin için,

yok zaten gerçekte denemediğim için,sadece videolar mantığı ile sordum. örneğin euroncup'ta tamamen kapatmışlar bizim c4 esp tamamen kapalı iken 180 derece dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=pKv6EISolHs&feature=player_embedded#!]

4x4SuperSport Bu sefer 156 beygirlik C4′ü Test Etti

Benim arabanin aynisini test etmisler :) Yakit konusunda ben henuz goremesemde oldukca cimri diyor...
  • ya bunun benzeri test geçen de vardı dizel testi.ben bişey anlamadım bu adamın testinden müzik eşliğinde deli gibi araba sürüyor ne yani nedir amaç ne verilmek istenen mesaj ne anlamadım.neyi ıspatlıyosun araç sağlam mı diyosun az mı yakıyor diyon ben çok güzel araba kullanıyom mu nedir anlamadım bu adamın testinden velhasıl
  • Ben dün balıkesire geldim , veriler aşağıdaki gibi;
    420 km yol yapmışım
    4.7 Lt/100km ortalama yakıt tüketimi
    83 km/saat ortalama hız
  • aracın limitlerini test ediyor umarım otest aracı birilerine satılmaz,

yakıt konusunda dediğim gibi crusie control lü kullanmak bayağı etki ediyor videoda da belirtiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 21 Ağustos 2011; 1:19:31 >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.