Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar adım Erkan /yaş 28/ Ankara. Bir listemi yapsak? yoksa isimler sayfalar arasında kaybolup gidecek!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Az önce koşuyolu shell'den 20 tl'lik mazot aldım. Mazotu aldıktan sonra gösterge 1 diş bile artmadı. Ardından kontağı açtım ve bir gösterge 4 defa yanıp söndü. "Benzin pompası ve 3 damla" şeklindeydi gösterge. Kullanım klavuzunu açtım ve baktım hemen ne olduğuna.. Mazot'ta su var göstergesiymiş. Sadece kontağı açtığımda 4 kere yanıp sönüyor.

Araç hafif çekişten düştü ilk aldığımda ama bir gaz verdim. Şuan çekişi düzeldi.

Sizde böyle birşey oldumu?? Yarın servise gidicem. Ardından shell'i şikayet edicem. Ama nereye edicem? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor??

Yardımlarınızı bekliyorun arkadaşlar.

arkadaşım yanıp sönmesi bir anormallik değil.motoru çalıştırdıktan sonra sönüyorsa mesele yok.motor çalışırken sabit şekilde yandığında sorun olduğunu gösterir.kitapçıkta yanma şekli sabit olarak yazıyor zaten.herkez dikkat ederse motoru çalıştırmadan önce göstergeler çalışır konumdayken bir kaç kez yanıp söndüğünü görür.takılma yani keyfine bak.bu arada ben izmir den bekir.hafta sonu bitane c 4 ü korna çalıp sellektör yaparak solladım.ancak yüz ifadesi sanki küfürle cevap veriyor gibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: bekdid

quote:

Az önce koşuyolu shell'den 20 tl'lik mazot aldım. Mazotu aldıktan sonra gösterge 1 diş bile artmadı. Ardından kontağı açtım ve bir gösterge 4 defa yanıp söndü. "Benzin pompası ve 3 damla" şeklindeydi gösterge. Kullanım klavuzunu açtım ve baktım hemen ne olduğuna.. Mazot'ta su var göstergesiymiş. Sadece kontağı açtığımda 4 kere yanıp sönüyor.

Araç hafif çekişten düştü ilk aldığımda ama bir gaz verdim. Şuan çekişi düzeldi.

Sizde böyle birşey oldumu?? Yarın servise gidicem. Ardından shell'i şikayet edicem. Ama nereye edicem? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor??

arkadaşım yanıp sönmesi bir anormallik değil.motoru çalıştırdıktan sonra sönüyorsa mesele yok.motor çalışırken sabit şekilde yandığında sorun olduğunu gösterir.kitapçıkta yanma şekli sabit olarak yazıyor zaten.herkez dikkat ederse motoru çalıştırmadan önce göstergeler çalışır konumdayken bir kaç kez yanıp söndüğünü görür.takılma yani keyfine bak.bu arada ben izmir den bekir.hafta sonu bitane c 4 ü korna çalıp sellektör yaparak solladım.ancak yüz ifadesi sanki küfürle cevap veriyor gibiydi

Sizdede aynı şekilde yanıp sönüyor mu kontağı açarken bu işaret ??

Sizdede yanıyorsa problem yok. Ancak yanmıyorsa depoyu boşaltmakta fayda var bencede. Yinede servise götürücez şimdi..

Servis birşeyler desin ona göre shell'e mail atıcam zaten arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 15 Ağustos 2011; 10:18:06 >

• bende de marşa basmadan evvel birkaç kez yanıp sönüyor.sonra sönüyor.kitapçıkta sabit yandığında sorun var diyor.ama siz yine de sorun içiniz rahat etsin.ben de kimseyi yanlış yönlendirmemiş olurum.yanlış biliyorsam bende öğreneyim.
  • quote:

Geçen yıl bir Shell'den yakıt aldığımda yol bilgisayarının kilometresinin gösterdiği değerden ve içeri girip geri çıktığımda deponun dolmuş olmasından
    ve depo ful gösterdiğinden dolayı kuşkulanarak shell e iletişim adresinden email attım.

1-2 saat sonra beni arayıp detay bilgi istediler. Kendilerine bir problem olabileceğini söyledim.

2 gün içerisinde bilgi vereceklerini söylediler. Ertesi gün arayarak o gün baskın yöntem ile istasyonun tüm pompalarının denetleneceğini yakıtın kalitesi
    ve doldurduğu litre ile pompa litresi arasında fark olup olmadığının kontrol edileceğini söylediler.

Sonraki gün email mesajına herhangi bir sorun ile karşılaşılmadığında dair bilgi gönderdiler.

Bu esnada aracın kilometresi artmış ve normale dönmüştü, bir anlık sinir ile shell i uğraştırdım ama müşteri odaklı olmaları hoşuma gitmişti.
    İlgileneceklerini sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCARA -- 15 Ağustos 2011; 12:23:15 >

• hız sabitleyici ile hafızaya hız almayı bende beceremedim bende bugun servise uğrayacağım orda sorarım bu durumu.bir de arkadaşların dediği gibi isimler sayfalar arasında kaybolup gidecek bunu bir liste yapabilecek arkadaş var mı?ben yapmasını bilmıyorumaraç modeli yılı memleket ve isim şeklinde liste yapılabilir.
  • Tablo nasıl yapılır ben de bilmiyorum, bir excel oluşturdum, uygun bir yöntemle listeleyebiliriz.
    Şimdilik aşağıdaki ile idare edelim ;)

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCARA -- 15 Ağustos 2011; 12:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

Tablo nasıl yapılır ben de bilmiyorum, bir excel oluşturdum, uygun bir yöntemle listeleyebiliriz.
    Şimdilik aşağıdaki ile idare edelim ;)

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

irfan tablo güzel bide biz bu tabloyu direk tıklayabileceğimiz kolay bir ulaşım olsa iyi olur.bu arada yaş 33 ben plakayı boşverd.bakır,2011 comfort+plus mcp beyaz araç

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 15 Ağustos 2011; 17:03:34 >
  • Dilerseniz benim excel i korumaya devam edelim, onu uygun bir yerde de paylaşırım.
    Şimdilik güncellemelerle birlikte her bir kişi eklenmesi sonrasında listeyi paylaşırım, böylece güncelliğini de kaybetmez.
    Sonrasında illere göre listeyi uzatabiliriz.
  • Bu arada aramızda hiç grafiker, designer vs yok mu?
    Bir C4 çalışması yapsa da bastırıp arka cama yapıştırsak
  • yaa ben birşey daha sormak istiyorum küçük şeyler aklıma çok takılıyo da bu bluetooth un mikrofonu nerde acaba :D bazen sesimi alamıyo karşıdaki nereye doğru konuscağımı şaşırıyorum :D

Bu arada ben de Baran Ankaradan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

Bu arada aramızda hiç grafiker, designer vs yok mu?
    Bir C4 çalışması yapsa da bastırıp arka cama yapıştırsak

www.su1design.com

Saygılarımla..

Nasıl birşey istiyorsunuz ?? , İçerik ne olsun ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 15 Ağustos 2011; 18:22:34 >

• msutafa mıydı hız sabitlemeyi hafızaya almayı soran?
  • Öncelikle arkadslar cok guzel paylasım dolu forum olmuş..

ben yeni astra sport dizel kullancısıyım daha aracımı yeni aldım yalnız sorunum açık net sizde biliyorsunuz motor ve tork olayı başıma gelenlerden sonra dayanamaz oldum ve 1.6 hdi exclusive modeline hasta oldum ve bi kaç sayfa okudumda bazı yanıtını alamadııgım seyler oldu..aracımı satacam sene sonuna dogru ama c4 aldıktan sonra ikinci eli nasıl ne diyorsunuz cunku ılerıde satıcam muhtemelen 1 yıl kadar kullanıp bu gibi durumda ne yapmalıyım ayrıca aracın klima acık ıken performansı felan araba dolu ıken yokuslardakı durumu nedir ama benı daha cok bu ıkıncı el durumu ılgılendırıyor bır de sorunsuzluk durumu nasıl eskısı gıbı c4 lerdekı en ufak kazada kagıt gıbı olması ya da guwensızlık gıbı bı hıs yaratıyor mu arac ne dıyorsunuzu arkadslar yorumlarınızı beklıyorum..

Hem aracın ıkıncı elınede rastlamadım exclusive model olanına bayılerde yok mudur fıyatları ya da ındırım yapma olasılıkları nedır..kusura bakmayın cok soru sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_6

yaa ben birşey daha sormak istiyorum küçük şeyler aklıma çok takılıyo da bu bluetooth un mikrofonu nerde acaba :D bazen sesimi alamıyo karşıdaki nereye doğru konuscağımı şaşırıyorum :D

Bu arada ben de Baran Ankaradan :)

Mikrofon üstte,iç aydınlatmanın orda.

Sabri GÜLER Bursa-Bilecik
  • quote:

ne yaptın görüştün mü servisinle ??

• Araç serviste , henüz bir haber çıkmadı. Yarına kaldı dediler.. Yarın belli olacak herşey..
  • işığın marşdan önce bir kaç kez yanıp sönmesi bir anormallik miymiş yani??
  • benim araçta da ışık marşa basmadan evvel bir kaç kez yanıp sönüyor.ama sonra duryor yanmıyor.sabit yanmadığı için takılmadın.çünkü katolok ta sabit yandığında arıza kaydı diyor.benim sinir olduğum böyle bir konu olduğunda kimseden çıt yok .bir iki kişi de gidip kendi aracına baksa böyle bişey varmı varsa eğer senin servise gitmek gerekmeyecek.herkez ancak cam filmiydi ,araba kaç bastıydı bunlarda konuşuyor .arıza olunca bende yoka salla gitsin ??foruma bakk
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.