Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim adim Ahmet, uzun zamandir benim de aklimdaydi hem isimlerimizi yazmak hem de yolda selamlasmak. Zaten bizim arabadan gorunce daha dikkatli bakiyorum icimden geciriyorum kesin forumdaki arkadaslardan biridir diye. Bundan sonra selamlasalim baslatanlara tesekkur ederim.
  • Şehir İstanbul
  • Ben de bodrum yolunda birkaç kişiye selam vermiştim.

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

arkadaşlar bu arada genelde aynı kişiler yazıyor mahsuru yoksa isimler nedir? benım ki murat

Kışın ve okullar açıldığında çok yazan olur.
    Saros körfezinin en ücra köşesinde(anıt ve anzak koyu civarı) yeni c4 gördüm hayretle onlar bana baktı ben onlara ama yanın'da hanım olduğu için el sallayamadım.
    C4'ün etrafta çoğalması çok hoş tahminim daha'da çoğalıcak 900 km yol yapıp tamamı klima açık istanbul dönüşü 42 lt mazot aldım.
    Yol keyfli'idi araç hiç yormadı 92 beygir olmasına rağmen.
    İsmim Mehmet-Emekliyim yaşım ise 49.
    Sevgilerimle.
  • Eklemeyi unuttum saat 18.00 de beylik düzündeydim eve gitmem (pendik'te oturuyorum)20.30'u buldu burda ortalama düştü 900 yerine 1050 km olabilirdi tahmini.
  • quote:

arkadaşlar bu arada genelde aynı kişiler yazıyor mahsuru yoksa isimler nedir? benım ki murat

Nickimle ismim neredeyse aynı, ALKIN
  • İsim Sencer , İstanbul'dan katılıyorum.. Yarışmacı arkadaşlarada başarılar diliyorum..

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

sevistemi yaptırdın ? ve hangi marka cam filmi kullandılar? güzel olmuş,

İstanbul Cevizlibağ'daki Kar Otomotiv de yaptırdım, aradığınızda sizi filmi yapan kişilere yönlendiriyorlar.
    Servis alanı içerisinde 3M in bayisi var, doğrusu her tarafında 3M bayrağı ve katalogları olduğundan öyle olduğunu düşünüyorum.
    350 + KDV ye güvenlikli cam filmi yapılıyor, 3M ürünü kullandıklarını ve 5 yıl garantisi olduğunu belirtiyorlar.

Uygulama 2,5 saat kadar sürüyor, ödemeyi de Kar Servis e yapıyorsun, maximum karta 6 taksit yapıyorlar.

Bu arada 30 TL ye lastiklere nitrojen basıyorlardı, onu da yaptırmış oldum. Bilginize.

teşekürler sadece önler için pahalı duruyor tabi 3m olunca farklı, garanti konusna gelince hiç birine inanmıyorum eski arabamda remen söküldü götürdüm abi diye başladı..... sökmemle bitti, sanırsam ön büyük cama ve iki ön kapıya yaptıracağım arabam 11 km oldu 15 olunca serviste yaparlarsa yaptırırım, bu arada içinizde ön kaput koruması yaptıran varmı, ben 2 gün geç kaldım ufak bir taş toplu iyne başı kadar yerin boyası gitti sonra yaptırdım tavsiye ederim ön arka çamurluk diplerinede yaptılar 250 tl tuttu,

birde orjinal kışlık papas bulabilen varmı, üstündekileri 2 kere yıkadım tüylenmeye başladı yıkayacak varsa yıkamasın derim.

benim adımda nikimle aynı, aslında kullanıcı listesi yapsak fena olmaz, bellimi olur stiker bastırıp yapıştırabiliriz ilerki zamnlarda dh c4 diye :)

• quote:

Benim adım İrfan, İstanbul.

Bu arada, Yeni C4 sahipleri birbirlerini yolda görünce Selekt, Korna veya El ile selamlasalar nasıl olur?

Forumu takip etmeyenler manyak muamelesi yapabilir ama güzel bir kulüp faaliyeti olurdu

sellektör genelde radar için kullanıyor yanlış anlaşılma olmasın :)

• Bende istanbuldan bu arada...
  • quote:

quote:

quote:

sevistemi yaptırdın ? ve hangi marka cam filmi kullandılar? güzel olmuş,

İstanbul Cevizlibağ'daki Kar Otomotiv de yaptırdım, aradığınızda sizi filmi yapan kişilere yönlendiriyorlar.
    Servis alanı içerisinde 3M in bayisi var, doğrusu her tarafında 3M bayrağı ve katalogları olduğundan öyle olduğunu düşünüyorum.
    350 + KDV ye güvenlikli cam filmi yapılıyor, 3M ürünü kullandıklarını ve 5 yıl garantisi olduğunu belirtiyorlar.

Uygulama 2,5 saat kadar sürüyor, ödemeyi de Kar Servis e yapıyorsun, maximum karta 6 taksit yapıyorlar.

Bu arada 30 TL ye lastiklere nitrojen basıyorlardı, onu da yaptırmış oldum. Bilginize.

teşekürler sadece önler için pahalı duruyor tabi 3m olunca farklı, garanti konusna gelince hiç birine inanmıyorum eski arabamda remen söküldü götürdüm abi diye başladı..... sökmemle bitti, sanırsam ön büyük cama ve iki ön kapıya yaptıracağım arabam 11 km oldu 15 olunca serviste yaparlarsa yaptırırım, bu arada içinizde ön kaput koruması yaptıran varmı, ben 2 gün geç kaldım ufak bir taş toplu iyne başı kadar yerin boyası gitti sonra yaptırdım tavsiye ederim ön arka çamurluk diplerinede yaptılar 250 tl tuttu,

birde orjinal kışlık papas bulabilen varmı, üstündekileri 2 kere yıkadım tüylenmeye başladı yıkayacak varsa yıkamasın derim.

benim adımda nikimle aynı, aslında kullanıcı listesi yapsak fena olmaz, bellimi olur stiker bastırıp yapıştırabiliriz ilerki zamnlarda dh c4 diye :)

Neden olmasın.

• arkadaşlar foruma yenı yazan yada bundan sonra yazan arkadaşlardan da önce ismini öğrenelim daha samimi bir ortam olur.

bu arada aracı bu akşam manuel olarak kullandım otomatikten çok daha performanslı geldi bana 2 araçla küçük kapışma diyelim yaşadık ikiside yetişemedi.manuel çok güzel hızlanıyor.yalnız karıştırdım aradavites büyütmeye odaklandığım için küçültme aklıma gelmediallahtan kendisi küçültüyor sen küçültmediğinde
  • Az önce koşuyolu shell'den 20 tl'lik mazot aldım. Mazotu aldıktan sonra gösterge 1 diş bile artmadı. Ardından kontağı açtım ve bir gösterge 4 defa yanıp söndü. "Benzin pompası ve 3 damla" şeklindeydi gösterge. Kullanım klavuzunu açtım ve baktım hemen ne olduğuna.. Mazot'ta su var göstergesiymiş. Sadece kontağı açtığımda 4 kere yanıp sönüyor.

Araç hafif çekişten düştü ilk aldığımda ama bir gaz verdim. Şuan çekişi düzeldi.

Sizde böyle birşey oldumu?? Yarın servise gidicem. Ardından shell'i şikayet edicem. Ama nereye edicem? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor??

Yardımlarınızı bekliyorun arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Az önce koşuyolu shell'den 20 tl'lik mazot aldım. Mazotu aldıktan sonra gösterge 1 diş bile artmadı. Ardından kontağı açtım ve bir gösterge 4 defa yanıp söndü. "Benzin pompası ve 3 damla" şeklindeydi gösterge. Kullanım klavuzunu açtım ve baktım hemen ne olduğuna.. Mazot'ta su var göstergesiymiş. Sadece kontağı açtığımda 4 kere yanıp sönüyor.

Araç hafif çekişten düştü ilk aldığımda ama bir gaz verdim. Şuan çekişi düzeldi.

Sizde böyle birşey oldumu?? Yarın servise gidicem. Ardından shell'i şikayet edicem. Ama nereye edicem? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor??

sencer kardeşim öncelikle yakıt aldığın fişi atma.servis o sulu mazotu boşaltır temiz mazotla doldurursun fişin fotokopisini çek mail at internet sitelerine.mahkemeye vereceğim falan de dönerler kesin zaten.sanırım. galibageçmiş olsun

• quote:

quote:

Az önce koşuyolu shell'den 20 tl'lik mazot aldım. Mazotu aldıktan sonra gösterge 1 diş bile artmadı. Ardından kontağı açtım ve bir gösterge 4 defa yanıp söndü. "Benzin pompası ve 3 damla" şeklindeydi gösterge. Kullanım klavuzunu açtım ve baktım hemen ne olduğuna.. Mazot'ta su var göstergesiymiş. Sadece kontağı açtığımda 4 kere yanıp sönüyor.

sencer kardeşim öncelikle yakıt aldığın fişi atma.servis o sulu mazotu boşaltır temiz mazotla doldurursun fişin fotokopisini çek mail at internet sitelerine.mahkemeye vereceğim falan de dönerler kesin zaten.sanırım. galibageçmiş olsun

Cevap için teşekkürler murat ,

Servis önüme bir masraf çıkarır mı?? Giderken shell'e haber vereyim mi ??

Sıfır araçta bir anda böyle bir arıza çıkması kesinlikle mazottan kaynaklanıyor.

Ayrıca hata da ilginç , kontak açılırken 4 kere yanıp sönüyor. Fazla bir zarar vermemiştir heralde mazotu çekip , yeni mazot aldığımızda sorun çözülür diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 15 Ağustos 2011; 1:12:27 >

• quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler murat ,

Servis önüme bir masraf çıkarır mı?? Giderken shell'e haber vereyim mi ??

Sıfır araçta bir anda böyle bir arıza çıkması kesinlikle mazottan kaynaklanıyor.

Ayrıca hata da ilginç , kontak açılırken 4 kere yanıp sönüyor. Fazla bir zarar vermemiştir heralde mazotu çekip , yeni mazot aldığımızda sorun çözülür diye düşünüyorum.

servisin masraf çıkaracağını zannetmıyorum zadece mazotu çekecek enjektörlere bakarlar zarar var mı diye ki sanmıyorum bir kere o mazotu doldurmakla bozulmaz.eğer enjektörlerde zarar varsa masraf olabilir.bence shell in sayfasına şimdi gir mail at saati belli zaten fiş istersenız fişi de yollayabilirim yaz sorun olursa siz mesulsunuz diye de not düş.ama zaten çok kullanmamış hemen farketmişsin sanmıyorum bişey olacağını geçmiş olsun.

• quote:

elinde fiş varsa , serviste tutanak tutarsa belli bir miktar tazminat alabilirsin, shell'e mail atarak başlayabilirsin bence

• quote:

arkadaşlar foruma yenı yazan yada bundan sonra yazan arkadaşlardan da önce ismini öğrenelim daha samimi bir ortam olur.

bu arada aracı bu akşam manuel olarak kullandım otomatikten çok daha performanslı geldi bana 2 araçla küçük kapışma diyelim yaşadık ikiside yetişemedi.manuel çok güzel hızlanıyor.yalnız karıştırdım aradavites büyütmeye odaklandığım için küçültme aklıma gelmediallahtan kendisi küçültüyor sen küçültmediğinde

bir öneri : hız sabitleyicide son hız olan 243'e kadar çıkar tabi sen 243 ayarlayana kadar araba 120 ye filan geliyor, sonra pause tuşuna bas, küçük kapışma yapacağın zaman pauseye tekrar basarak aktif et bak araba nasıl hızlanıyor kesinlikle manuel veya otomatikte bukadar hızlanamıyorsun tek kötü bir tarafı var hız sabitleyici 40 km hızdan sonra çalışıyor, ama ben hız sabitleyice hızı hafızadan çağırma ve hafızaya alma işini beceremedim daha bilen varmı aranızda?

• Evet araba hiz sabitleyiciyi acip pause yapip tekrar acinca cok guzel hizlaniyor, ben de birileri kizdirirsa oyle yapiyorum insanin sirtini koltuga yapistiriyor hepsi arkada nallari topluyor.

Ancak hafizaya hizlari aliyorum aktiflestiriiyorun, sonradan + - ile hizlari degistirince onceden hafizaya alinmis hiza gelip duruyor bu arada ekranda mem yaziyor. Baska turlu kullanilabiliyor mu bu hafizaya alma islemi ben de cok merak ediyorum?
  • Dün acelem vardı arabayı çalıştırır çalıştıramaz vitesi değiştirdim, hata verdi "vites kutusunda hata tamir ettiriniz" yazıyordu.
    vitesi eski yerine alıp tekrar değiştirdim düzeldi, bir daha da sorun çıkarmadı.
    Sanırım biraz daha sakin davranmak lazım.

ismim volkan ve Beylikdüzünde gördüğüm her C4 e selam veriyorum
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.