Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine Sitedene fiyat listesi kalktı artık bakmaktan çekiniyorum ama yine kapıda zam var galiba yolda gelmesini beklediğim C4 Exclusive + Navigasyon + Kör Nokta + Cam Tavan bana biraz daha tuzlu gelecek gibi gözüküyor hadi hayırlısı umarım kullandıkça bugünlere gülerim.
  • Artan akaryakıt fiyatları araç üreticilerini ve tüketicileri benzin ve motorinden başka alternatiflere yöneltmeye başladı. Alternatif yakıt türlerinin başında hiç şüphe yokki LPG geliyor. Birçok kullanıcı aracını alır almaz LPG dönüşümü yaptırıyor yada fabrikadan LPG’li modelleri tercih ediyor. Bu nedenle Citroen, fabrikadan LPG’li C4 modelini geliştirdi. Şimdilik sadece Hollanda‘da satılan LPG’li C4′ü 1.6 litre benzinli VTi 120 beygir motor seçeneği ile almak mümkün.

58 litrelik LPG tankının stepne yerine yerleştirildiği ve LPG dolum kapağının gizlendiği aracın standart C4′ten fiyat farkı ise 750 Euro.

alıntıdır

umarım türkiyeye de en kısa zamanda gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 4 Ağustos 2011; 10:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenixserhat

Yine Sitedene fiyat listesi kalktı artık bakmaktan çekiniyorum ama yine kapıda zam var galiba yolda gelmesini beklediğim C4 Exclusive + Navigasyon + Kör Nokta + Cam Tavan bana biraz daha tuzlu gelecek gibi gözüküyor hadi hayırlısı umarım kullandıkça bugünlere gülerim.

Biraz daha tuzlanırsa satış ihtimali de düşmeye başlayacaktır, bu da pek iyi haber olmaz herhalde.

Aracın ne zaman geleceğini söyleyebiliyorlar mı?

Bir de eylülde gelecek 2012 modellerde bir farklılık var mı? Bilen duyan...

Eğer Xenon farlı model gelirse 2 ay beklemediğime yanarım

• Benim aracım 2012 olarak gelcek zaten şuan gelecek yoldaki araçlar 2012 hepsi. Araçta bir değişiklik yok ve hiç üzülme xenonda yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: gladioxx

merhaba citroen kullanıcısı arkadaşlar.

Yaklaşık 2 aydır piyasa araştırması yapmaktayım.

vw ile başlayan maceramız 60bin verip 4 teker üzerine koltuk ve 6-7 ay sonrasına teslim olayı çıkınca sona erdi.

leon la olan aşkımız ise bagajın küçüklüğü ve orta konsolun olmaması ile çok çabuk bitti.

Peşinden corolla ile platonik olarak takılmaya başladık ki,benzin tüketimi ve arabanın yaşıma göre olgun durmasından dolayı pek ilerleyemedi.

sonrasında ise yeni C4 ile tanıştık forum vasıtası ile.Forumda yazılan hakkındaki tüm yazıları ve sitesinde bulunan tüm verileri okudum.Dün de yüzyüze tanışma fırsatı bulduk ve birbirimize karşı boş değiliz :)

Kullanıcı arkadaşların yorumlarında arabayı almaktan vazgeçirecek olumsuz hiç birşeye rastlamadım.

1.6 e-hdi otomatik exc. nav. kör noktalı araç tercihim.

Acaba servise sık sık giden,çözülemeyen arıza ile karşılaşan veya "ulan bu da nedir ?keşke almasaydım" diyen birileri var mıdır ?

Yorumlarınızı dört gözle bekleyeceğim.

arkadaşım aracım 1500 km de henüz.şimdiye kadar kullandığım en lüx araç bu.önceki araçlarım megane,astra,focus idi.ufak tefek şımarıkça isteklerin yok ise hiç üzmez.şu ana kadar aracımdan son derece memnunum iyi ki aldım dediğim araç.aradığımm herşey araçta var.çok sessiz,seri,güçlü motor,az yakıt son teknoloji donanımlar bunlar bu araçta mevcut milletin citroen ön yargısı olmasa yada bu aracı wv çıkarmış olsa inan öve öve bitiremezlerdi.kronik bir şikayet duymadım şimdiye kadar ufaktefek şeyler de aracı bilmemekten kaynaklanıyor,ancak şunuda untmamak lazım benım aracım henüz 1500 km de.daha yüksek km arkadaşlardan da memnnun olmayanı duymadım karar verirsenız yine görüşürüz buradan.hakkınızda hayırlısı

Merhaba arkadaşlar,

Bende de e-hdi Mcp confort + plus var. Aracım 5000 i geçti. yukarıdaki arkadaşa aynen katılıyorum. Ben de Jetta almak üzereyken son anda C4 ü görüp alan biriyim ve hiç ama hiç pişman değilim.. Full bile olmayan bu araçdaki donanımların bazıları benim almak üzere olduğum Jettanın en full modelinde bile yok (Blutooth, eşik aydınlatması, orta konsoldaki soğutma gözü -ki uzun yolda tadı bir başka), ön koltuk altındaki çekmeceler, ve az kalsın unutuyordum, en önemlisi belkide , start-stop özelliği. Araç gerçekten harikulade. Bazı arkadaşlar için tam otomatik olmayan vites endişe kaynağı olmuş. Hep diyorlar ya "alışınca sorun olmuyor" diye. İnsan sarsıntıya alışmıyor, bu yanlış anlaşılmasın, aracın ne zaman vites geçişi gerçekleştireceğini biliyorsunuz. Tam gaz verdiğinizde, yarım ve az gaz verdiğinizde nerelerde vites yükselteceğini BİLİYORSUNUZ. O yüzden sarsıntısız geçiş oluyor. Sürücü haricinde zaten kimse birşey farketmiyor. Ben DSGli jetta da kullandım. Evet DSG ayrı bişey ama ben 48.000 tl verip (Mart 2011) 1.2 manuel benzinli bir jetta yerine, 47.500 TL ye otomatik, dizel ve neredeyse full bir C4 almış oldum. İnanın sürüş ayrı bir zevk. İç malzeme kalitesi VWi aratmıyor. Ve alacaksanız mercan kırmızı almanızı tavsiye ederim. Şimdiye kadar kim görmüşse, ilk yorumu istisnasız renginin ne kadar güzel olduğu ile başlamak oldu. Yolda çok daha güzel araçlar olduğu kesin ama yeni C4'ün, size uzun zaman gerçekten klas bir araba sahibi imajı vereceği de bir o kadar kesin.

Kazasız, mutlu, iyi sürüşler dileklerimle.

• Ben bir sure sonra aracima lpg taktiracagim. Kit Brc olacak. Tecrubelerimi buradan paylasacagim. Zaten motor komplike bir alet degil.Bir kac gun once ayni motora sahip bir 308 e montaj yapildi.sorunsuz ve temiz olunca ben de iyice niyetine girdim.
  • devir ekonomi devri
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatertan

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: gladioxx

merhaba citroen kullanıcısı arkadaşlar.

Yaklaşık 2 aydır piyasa araştırması yapmaktayım.

vw ile başlayan maceramız 60bin verip 4 teker üzerine koltuk ve 6-7 ay sonrasına teslim olayı çıkınca sona erdi.

leon la olan aşkımız ise bagajın küçüklüğü ve orta konsolun olmaması ile çok çabuk bitti.

Peşinden corolla ile platonik olarak takılmaya başladık ki,benzin tüketimi ve arabanın yaşıma göre olgun durmasından dolayı pek ilerleyemedi.

sonrasında ise yeni C4 ile tanıştık forum vasıtası ile.Forumda yazılan hakkındaki tüm yazıları ve sitesinde bulunan tüm verileri okudum.Dün de yüzyüze tanışma fırsatı bulduk ve birbirimize karşı boş değiliz :)

Kullanıcı arkadaşların yorumlarında arabayı almaktan vazgeçirecek olumsuz hiç birşeye rastlamadım.

1.6 e-hdi otomatik exc. nav. kör noktalı araç tercihim.

Acaba servise sık sık giden,çözülemeyen arıza ile karşılaşan veya "ulan bu da nedir ?keşke almasaydım" diyen birileri var mıdır ?

Yorumlarınızı dört gözle bekleyeceğim.

arkadaşım aracım 1500 km de henüz.şimdiye kadar kullandığım en lüx araç bu.önceki araçlarım megane,astra,focus idi.ufak tefek şımarıkça isteklerin yok ise hiç üzmez.şu ana kadar aracımdan son derece memnunum iyi ki aldım dediğim araç.aradığımm herşey araçta var.çok sessiz,seri,güçlü motor,az yakıt son teknoloji donanımlar bunlar bu araçta mevcut milletin citroen ön yargısı olmasa yada bu aracı wv çıkarmış olsa inan öve öve bitiremezlerdi.kronik bir şikayet duymadım şimdiye kadar ufaktefek şeyler de aracı bilmemekten kaynaklanıyor,ancak şunuda untmamak lazım benım aracım henüz 1500 km de.daha yüksek km arkadaşlardan da memnnun olmayanı duymadım karar verirsenız yine görüşürüz buradan.hakkınızda hayırlısı

Merhaba arkadaşlar,

Bende de e-hdi Mcp confort + plus var. Aracım 5000 i geçti. yukarıdaki arkadaşa aynen katılıyorum. Ben de Jetta almak üzereyken son anda C4 ü görüp alan biriyim ve hiç ama hiç pişman değilim.. Full bile olmayan bu araçdaki donanımların bazıları benim almak üzere olduğum Jettanın en full modelinde bile yok (Blutooth, eşik aydınlatması, orta konsoldaki soğutma gözü -ki uzun yolda tadı bir başka), ön koltuk altındaki çekmeceler, ve az kalsın unutuyordum, en önemlisi belkide , start-stop özelliği. Araç gerçekten harikulade. Bazı arkadaşlar için tam otomatik olmayan vites endişe kaynağı olmuş. Hep diyorlar ya "alışınca sorun olmuyor" diye. İnsan sarsıntıya alışmıyor, bu yanlış anlaşılmasın, aracın ne zaman vites geçişi gerçekleştireceğini biliyorsunuz. Tam gaz verdiğinizde, yarım ve az gaz verdiğinizde nerelerde vites yükselteceğini BİLİYORSUNUZ. O yüzden sarsıntısız geçiş oluyor. Sürücü haricinde zaten kimse birşey farketmiyor. Ben DSGli jetta da kullandım. Evet DSG ayrı bişey ama ben 48.000 tl verip (Mart 2011) 1.2 manuel benzinli bir jetta yerine, 47.500 TL ye otomatik, dizel ve neredeyse full bir C4 almış oldum. İnanın sürüş ayrı bir zevk. İç malzeme kalitesi VWi aratmıyor. Ve alacaksanız mercan kırmızı almanızı tavsiye ederim. Şimdiye kadar kim görmüşse, ilk yorumu istisnasız renginin ne kadar güzel olduğu ile başlamak oldu. Yolda çok daha güzel araçlar olduğu kesin ama yeni C4'ün, size uzun zaman gerçekten klas bir araba sahibi imajı vereceği de bir o kadar kesin.

Kazasız, mutlu, iyi sürüşler dileklerimle.

otomatik vitesi f1 kulakçıklarla kullanmak ayrı bir zevk , evet o soğutma dolabı aynı zamanda torpidoyada soğuk hava gidiyor, otomatik kullananlar için bulunmaz bir araba , dgs ile kıyaslanması normal , ama yüksek tork bunu kapatıyor ve önüne geçiyor

• c4 kullanıcıları, uzun zamandır takip ediyorum forumu fakat mesaj yazmadım. şimdi bende civic hb 1.8 tam oto. var. 1 depo ile 500 km gidemiyorum, 20.000 km fren balatası değişiyor, araç çok masraflı. kafamdaki model 1.6 ehdi exclusive cam tavan kör nokta. şimdi bende araç 140 bg 170 nm tork var. c4 ise 112 bg 280 tork var. bu araci seçmemin nedeni yakıt tüketimi muazzam. performansta biraz kaygılıyım sizce çok farklı gelir mi bu araç civicten sonra? birde mcp şanzımanı merak ediyorum, çok sarsıntı oluyor mu? şimdilik aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

c4 kullanıcıları, uzun zamandır takip ediyorum forumu fakat mesaj yazmadım. şimdi bende civic hb 1.8 tam oto. var. 1 depo ile 500 km gidemiyorum, 20.000 km fren balatası değişiyor, araç çok masraflı. kafamdaki model 1.6 ehdi exclusive cam tavan kör nokta. şimdi bende araç 140 bg 170 nm tork var. c4 ise 112 bg 280 tork var. bu araci seçmemin nedeni yakıt tüketimi muazzam. performansta biraz kaygılıyım sizce çok farklı gelir mi bu araç civicten sonra? birde mcp şanzımanı merak ediyorum, çok sarsıntı oluyor mu? şimdilik aklıma gelenler bunlar.

yakıt için alacaksan tam sana göre, mcp sarsıntısı şehir efsanesi, 280 torkla uçarsın, bende de tam oto cruze vardı 6. vitese geçene kadar 10 km yol gidiyordum,
  • test sürüşü yapmam lazım. farkı öyle hissederim diye düşünüyorum. süspansiyonlar nasıl? benim aracın süspansiyonları acayip sert. exclusivelerde nasıl çukurlar çok hissediliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

test sürüşü yapmam lazım. farkı öyle hissederim diye düşünüyorum. süspansiyonlar nasıl? benim aracın süspansiyonları acayip sert. exclusivelerde nasıl çukurlar çok hissediliyor mu?

exclusivelere özel süspasyon varmı bilmiyorum ama c4 de sert süspasyon, nedeni açık yol tutuşu :)
  • exclusivelerde bendeki aynı lastik 225 45 17. süspansiyon sistemi aynıdır lastik ebatları aynı olduğu için sordum.
  • Yeni Fiyatlar Hayırlı Olsun Arkadaşlar;

YENİ CITROËN C4 2011 2012
    1.4 VTi 95HP Attraction M/T 37.000 TL 38.200 TL
    1.6 VTi 120HP Confort M/T 40.300 TL 41.500 TL
    1.6 VTi 120HP Confort BVA 44.100 TL 45.300 TL
    1.6 THP 156HP Exclusive MCP 50.800 TL 52.000 TL
    1.6 HDi 92HP Attraction M/T 43.500 TL 44.700 TL
    1.6 HDi 92HP Confort M/T 45.000 TL 46.200 TL
    1.6 HDi 112HP Confort M/T 47.600 TL 48.800 TL
    1.6 e-HDi 112HP Confort MCP 50.200 TL 51.550 TL
    1.6 e-HDi 112HP Exclusive MCP 55.900 TL 57.250 TL

Sevinsek mi üzülsek mi?
  • Arkadaşlar Merhaba,

Az önce bayiyi aradım. C4 comfort manuel dizel 1.6 47500 dedi. Yarın da 1, 1500 lira zam gelecekmiş. Stil paket için 51000 lira dedi. Ben comfort plusu 45 000 ' e almıştım Mart ayında. Benım aldığım aylarda arabaya sahip olanlar baya karda.

Bu arabayla ilgili tereddütte olan arkadaşlar düşünmeden alabilirler. Allah'a şükür ben memnunum.
  • zamanında 49 'a almadık exclusive ' yi inanamıyorum ya , ama citroen kampanyalı satış fiyatı yapmadığından pazarlıkta iyi neticeler alınabiliyor [8|

Vay bu fiyatlar kampayalıymış zaten yeme bizi citroen , büyük kampanya kaçırmayalım bari Altın gibi devamlı artıyor mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 4 Ağustos 2011; 17:26:57 >

• 1,6 ehdi exclusive var mi suan bayilerde yoksa siparislemi geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLife

quote:

Orijinalden alıntı: bekdid

arkadaşlar araçlara 450 tl zam gelmiş gördünüzmü??

49,6 C4 + ,8 metalik boya + 1,8 cam tavan + 3 plus paket = 55,2 bin TL olmuş
    ben 52,2 bin TL ye aldım
    Mayıstan beri 3.000 TL fark olmuş

Garip bir durum

Benim araçtaki fark 3.600 TL ye ulaştı, altın gibi araba

• quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Ben bir sure sonra aracima lpg taktiracagim. Kit Brc olacak. Tecrubelerimi buradan paylasacagim. Zaten motor komplike bir alet degil.Bir kac gun once ayni motora sahip bir 308 e montaj yapildi.sorunsuz ve temiz olunca ben de iyice niyetine girdim.

zaten kocaelideki bir bayi brc firması olan asotogaz ile anlaşmış sıfır araçlara takıyorlarmış, garantisini bozmadan. Bende ilk aldığımda lpg taktırmayı düşünüyordum(bunun için ankaradaki bir bayiden aracı aldığım zaman lpg taktırırsam garanti dışı kalmadığına dair imzalı kaşeli bir yazı aldım, ama bu sadece aracı aldığım bayide geçerli olacak) ama şu an için askıya aldım ortalama 300 kurus yakıyor su an için. VW bora 1.6 otomotik LPG'li aracım bile 270kurus civarında lpg tüketimi vardı üstüne iki haftada bir 50 tl benzinde cabası. 1.4 ile çekiş açısında endişelerim vardı ama şu an için aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. Eski boramdan bile daha performanslı

• lpg bence en azından bir 3000 km den sonra takılmalı.rodajı aştıktan araç kendine geldikten sonra yani
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.