Arkadaşlar tekrar selamlar son birkaç gündür klima açıkken düşük viteste gaza basılınca bir uğultu gelmeye başladı. acaba aynı problemle karşılaşan oldum mu? yada nedenini bilen var mıdır?
yeni c4 almak isteyen arkadaşlar için Aracım e-hdi mcp 112 bg +plus paket. sürüşü gerçekten çok keyifli. Ama mümkünse test sürüşünü mutlaka yapın bundan önce hiç otomatik vites kullanmamıştım ama test sürüşünde şansıma otomatik vites düştü ve test sürüşünden sonra kararımı değiştirdim ve otomatik vites aldım. Aracım siyah olduğu için camların altında bulunan krom çıtaların bütün camları çerçevelemesini isterdim daha asil gösterirdi diye düşünüyorum. Aslında sanayide yaparlar mı diye düşünüyorum ama fırsat bulup gidemedim.
dostum aynı şeyi önceki sayfaalarda paylaşmıştım okursan bulursun klima açıkken uğultu sesini servise gittim bunun için.bir daha paylaşiim bilmeyen yada yeni farkedenler için bir daha yaziim.bizim araçlarda start-stop özelliğinden dolayı çift şarj dinamosu varmış.klima açılınca diger şarj dinamosuda devreye giriyor gelen uğultu 2.şarj dinamosunun sesi ve normal bir ses sorun değil anlayacağın kafana takılacak bir şey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: __GeneraL__
quote:
Orijinalden alıntı: mustafam33
quote:
Orijinalden alıntı: __GeneraL__
quote:
öyle diyorsunda citroen servisi değil sunroof apmul bile değişirken garantiden bahsediyor, yapamaz onlar , ah yapsalar duble sunroof yaptırırım valaa :)
niye yapamazlar... arabanı yan mahalle sanayilerine versen iyimi olur.. Ver servise en azından işi bilen adamlar yapar sanki sanayide yaptırınca garantisi yine bozulmicakmı
navigasyon takılırmı dedım garanti bozulur dediler elektronik beyin varmışda dokunursak yanarmışda falan filan şimdi bunu diyen servis sunroof açarmı? açmaz
türkiyede şu geçerlidir arabayı aldığın zaman öyle sağı ile solu ile oynamayacaksın garanti bozulur orjinali bozulur
halbuki avrupada adam evinin garajında altından girip üstünden çıkıyor
yabancı sitelere bakın hep araç için kablo satarlar
insanlar alır bilgisayara bağlantı kurup aracının performans ayarlarıyla oynar nebilim c4 de bmw motoru takar sorun olmaz
bizim servisler tüm markalar için diyorum daha ben bir parçayı tamir ettikleerini görmedim bilgisayar varsa takar arızalı parçayı sipariş verip yerine takar ve söker
ah.. ah..
kore kuzey kore iran çin
bunlar bizden iyi olacak ülkelermi kendi arabamızı yapamadık gittii,
şimdi o sunroofu açtıracam ama servisle konuşmak lazım garantide bişey oluyormu, malum yağmur yağsa garanti dışı artık arabalar
Kendi arabamızı yapmak için hükümet calışıyo.... Amaa ne arabaaaaaa Elektirikliymiş bi dolumdada 250 km yol gidermiş Adam gibi bişey yapsalar şaşarım zatenn. Servisle konuş bakalım sounroof işi oluyomu.
yok olmuyormuş
Fiyat listeleri kalkmış, anlaşılan zam geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: aalkin
Fiyat listeleri kalkmış, anlaşılan zam geliyor.
Son liste 26 temmuz tarihliydi, daha yeni zam gelmişti
3 ayda 3bin zam geldi kar ettiğimemi sevineyim yoksa bu fiyatlarla daha c4 almazlar arabada turmaz onamı üzüleyim bilemedim euro artıkça bu zamlar kaçınılmaz galiba
quote:
3 ayda 3bin zam geldi kar ettiğimemi sevineyim yoksa bu fiyatlarla daha c4 almazlar arabada turmaz onamı üzüleyim bilemedim euro artıkça bu zamlar kaçınılmaz galiba
zam sadece c4 e gelmıyor ki butun araçlara geliyor.toyota 48 bine benzinli manuel araç satıyor.wv bomboş jetta benzinliyi 45 e satıyor
quote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
quote:
zam sadece c4 e gelmıyor ki butun araçlara geliyor.toyota 48 bine benzinli manuel araç satıyor.wv bomboş jetta benzinliyi 45 e satıyor
jettayı sevmiyorum ama kasa genış c4 e göre hanı c5 şin rakibi gibi duruyor ayrıca bildiğim kadarıyla jetta meksika üretimi, ve dış ticaret açığından dolayı fazla vergi alınıyor jettaya düşen fazladan vergi miktarı 5 bin, toyotaya gelince bir araba tutunca suyunu çıkarıyoruz ww gibi acaba citroende mi aynı yolda zam yaptıkça müşteri gelirmi diye beklenti içindeler acaba
c4 1.4 vti aracımla 1 depo ile 810 km yaptım. Full şehiriçi klima alındığı günden beri açık kullanıldı. Bu arada aracım su an 1911 km de. Bana yakıt olarak uygun geldi. Sizce nasıl yakıt tüketimi?
quote:
Orijinalden alıntı: hytdmrbs
c4 1.4 vti aracımla 1 depo ile 810 km yaptım. Full şehiriçi klima alındığı günden beri açık kullanıldı. Bu arada aracım su an 1911 km de. Bana yakıt olarak uygun geldi. Sizce nasıl yakıt tüketimi?
daha ne olsun gayet ıyı
görebilcekmiyiz buralarda ?
kafama takildi sizce bizim bu mcp sanzumanin vites kolu mekanik mi elektronik mi, acip bakasim geldi ama kiyamiyorum.
quote:
görebilcekmiyiz buralarda ?
görebiliriz bence,
Türkiyede tam bir reklam politikası gibi geliyor bana Firmalar Trafik vakfına bağışlayacaklar 3 - 5 araç, polis tüm gün gezip aracın reklamını yapacak. 2 taraflı kar sağlanacak
Nissan juke , mini couper one gibi araçları poliste görmek mümkün...
Bu başlıkta araca hepsiburada dan paspas ve bagaj havuzu alacağını söyleyen bir arkadaş vardı. Nedir durum, memnun mudur? Tavsiye eder mi?
arkadaşlar kafam karıştı bu akşam kırmızı ışıkta araaç stop etti çalışmadı.yakıt çok azdı ondan mı oldu anlamadım trafiğin ortasında kaldım öylece 5-6 defa marş vurduktan sonra çalıştı araç.direk mazot aldım ama yine tek marşta çalışmadı.bişey anlamadım valla ilk defa oluyor.birde yakıt az olduğundan mıdır nedir benim araç kalan menzil i göstermıyor şu aralar.
quote:
Orijinalden alıntı: hytdmrbs
valla hocam çok iyi..bravo size usta şoförsün. benimki 1.6 vti düz vites, bir depoyla ancak 600-650 civarı gidiyor şehiriçi
quote:
arkadaşlar kafam karıştı bu akşam kırmızı ışıkta araaç stop etti çalışmadı.yakıt çok azdı ondan mı oldu anlamadım trafiğin ortasında kaldım öylece 5-6 defa marş vurduktan sonra çalıştı araç.direk mazot aldım ama yine tek marşta çalışmadı.bişey anlamadım valla ilk defa oluyor.birde yakıt az olduğundan mıdır nedir benim araç kalan menzil i göstermıyor şu aralar.
Bende menzil göstermezken, yakıt çok çok azken bayağı gezdim, şehirlerarası yolda uzun süre benzinlik bulamamıştim ama hiç sizin bahsettıgınız gibi bir sorun olmadı garip bir durum
Kullanma kılavuzunda çeyrek deponun altında yakıtla gezmeyin yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: VLife
quote:
Bende menzil göstermezken, yakıt çok çok azken bayağı gezdim, şehirlerarası yolda uzun süre benzinlik bulamamıştim ama hiç sizin bahsettıgınız gibi bir sorun olmadı garip bir durum
Kullanma kılavuzunda çeyrek deponun altında yakıtla gezmeyin yazıyor
hocam buna benzer bir durum daha okumuştum forumda adam yolun ortasında araç kitlendi diyordu inanmadım ama umarım böyle birşey yoktur
quote:
mazotu bitirdiysen hava yapmıştır, servise uğra hava alma işlemi için, ben depoyu hep dolu tutmaya çalışıyorum en azından ceyrek üstü ama bir keresinde mazot alacak yer bulamadım yakıt seviyesi düşük ikazından sonra 80 km mazot alabildim bir sorun olmamıştı, mazotlu arabalarda genelde böyledir ,hava yaptırmak iyi olmuyor katologda sanırsam yazıyordu hava nasıl alınır diye , geçmiş olsun
Bu arada arkadaşlar 1.6 vti ile 1.4 vti araçlara lpg takılabiliyormus. Kocaelide bir bayi ile anlaşmışlar sıfır araçlara takıyorlarmış.