Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (716. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANKARAKULLANICISI

quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

Sabah işe gidiyorum, hı. birisi kaldırıma çıkarmış arabayı kapısını dikkatsizce açtı küüüt.
    Aynayı kapattı, çektim sağa indim aynanın dışının boyası hafiften atmış, biraz sallanıyor.
    Geldi bişey varmı dedi, aldın boyasını dedim kusura bakmayın falan dedi, baktım, yürü yaa işine dedim bindim gittim.
    ayna niye var kii bi baksana.

Canın sağolsun hocam. Başka bir şey olmasın da.

Sağolun hocam

Hocam geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: okko

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

Sabah işe gidiyorum, hı. birisi kaldırıma çıkarmış arabayı kapısını dikkatsizce açtı küüüt.
    Aynayı kapattı, çektim sağa indim aynanın dışının boyası hafiften atmış, biraz sallanıyor.
    Geldi bişey varmı dedi, aldın boyasını dedim kusura bakmayın falan dedi, baktım, yürü yaa işine dedim bindim gittim.
    ayna niye var kii bi baksana.

Canın sağolsun hocam. Başka bir şey olmasın da.

Sağolun hocam

Hocam geçmiş olsun.

Sağolun hocam

• arkadaslar bir şey merak ediyorum 2 haftadır kafayı yiyorum araba olarak ne alsam diye şu an 2006 golf 1.6 dsg arabam var lpg li yakıtı bana çok geliyor çok geziyorum. yerine megane 3, golf ve c4 bakıyorum kafayı ymek üzereyim hepsi güzel arabalar ama c4 ün donanımı bana kafayı yedirtiyor inanılmaz bir araba donanım olayında uçmuş c4 test sürüşüde yaptım daha önce yarı otomatik dizel corsam vardı 20.000 km bindim yarı otomatiğe yabancı değilim ama tabi golf ile arasında fark muazzam var. c4 ile maximum kaç km yapan arkadaşımız var acaba forumda bileniniz var mı ? bide enjektör sorunu turbo sorunu filan yaşayan varmı ? bana yoğun olarak c4 dizel otomatiğe binen bir arkadasın görüşleri lazım eğer varsa bilgi verebilecek olan arkadaslar sevinirim.
  • kuzen 100.000'i geçti sanırım bir sorun yaşamadı, forumda 40 bin km yi bulmuş var sanırım bir iki kişi. ben 4000 km'deyim daha.

valla ben ne turbo ne de enjektör sorunu duymadım bir defasında bir abi enjektörlerden şırıl şırıl ses geliyor benim c4'de demişti sokakta sonra yakıt değişince geçmiş. bir kişi daha duymuştum bu şırıltı sesini duyan ama serviste halletmişlerdi, yüksek devirde mi kullanmışlardı neydi hatırlamıyorum, bir tamir bile yapılmamıştı. hatırlayan varsa anlatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydın16

Merhaba arkadaşlar, aranızda kalkışta titreme sorunuyla karşılaşan veya debriyaj değiştiren var mı?

Mcp ise evet ben böyle bi sorun yaşadım, vites kutusu güncellenince düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

quote:

Merhaba arkadaşlar, aranızda kalkışta titreme sorunuyla karşılaşan veya debriyaj değiştiren var mı?

bana servise gittiğimde debryajdan kaynaklandığını ve debriyajın değişmesi gerektiğini söylediler. sizde kaç km de bu sorun oluşmuştu?
  • quote:

quote:

quote:

bana servise gittiğimde debryajdan kaynaklandığını ve debriyajın değişmesi gerektiğini söylediler. sizde kaç km de bu sorun oluşmuştu?

sorun debryaj kaynaklı ise garantiden değişmesi gerekir hata olduğunu mu söylediler.
    baskı balata falan mı debriyaj derken biraz geniş tutulmuş bir kavram.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

quote:

sorun debryaj kaynaklı ise garantiden değişmesi gerekir hata olduğunu mu söylediler.
    baskı balata falan mı debriyaj derken biraz geniş tutulmuş bir kavram.

aracın 50.000 km de olduğunu ve debriyajın tam olarak olmasada artık bittiğini söylediler.bununla alakalı olduğunu söylediler.ama bu kilometre bana biraz erken gibi geldi.internetteki araştırmalarıma göre de daha gitmesi lazım

• Arkadaşlar dün servisten aradılar. Navigasyon taktırmak istiyor muyum diye. Orjinal mi dedim aynısı dediler şuan kampanya var şubat sonuna kadar 2000tl dediler. Aranızda aynı şekilde aranan yada yaptıran var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

arkadaslar bir şey merak ediyorum 2 haftadır kafayı yiyorum araba olarak ne alsam diye şu an 2006 golf 1.6 dsg arabam var lpg li yakıtı bana çok geliyor çok geziyorum. yerine megane 3, golf ve c4 bakıyorum kafayı ymek üzereyim hepsi güzel arabalar ama c4 ün donanımı bana kafayı yedirtiyor inanılmaz bir araba donanım olayında uçmuş c4 test sürüşüde yaptım daha önce yarı otomatik dizel corsam vardı 20.000 km bindim yarı otomatiğe yabancı değilim ama tabi golf ile arasında fark muazzam var. c4 ile maximum kaç km yapan arkadaşımız var acaba forumda bileniniz var mı ? bide enjektör sorunu turbo sorunu filan yaşayan varmı ? bana yoğun olarak c4 dizel otomatiğe binen bir arkadasın görüşleri lazım eğer varsa bilgi verebilecek olan arkadaslar sevinirim.

Benim araç şuan 20500km de . Şuana kadar hiçbir mekanik sorun yaşamadım allaha şükür. Tek sıkıntım kapının kapattığında birbirine geçen yerdeki plastiklerin deforme olması. Onun haricinde arabamı ilkgün ki gibi seviyor ve ilkgün ki gibi binmek için kendime nedenler uyduruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

Orijinalden alıntı: hasan008

quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

selamlar
    c4 ehdi comfort plus aracımın sigorta kutusu değişti ve değişimden sonra arabam eco moda hiç geçmediğini farkettim...
    acaba sigorta kutusundan sonra yazılım felan mı yüklenmesi gerekiyor

hocam bu sigorta kutusunun değişmesi mevzusu nedir acaba, ben servis ile görüştüğümde benimde aracımda bir sigorta kutusu güncellemesi yapılması gerektiği söylendi, ancak nasıl bir güncelleme, olayı nedir, bir değişiklik mi yazılım güncellemesi mi tam olarak bilemiyorum, açıkçası sizin işleminizden sonra yaşanan sıkıntı da kafamı karıştırdı

yok yazilimdegil sadece kaputu acinda orda ufak bi kutu var onu gucledirilmis sigorta kutusu ile degistiriyorlar.siz sanslisin yolda kalmadan degisim soylemisler:))bizim gibi cekici ile gitmesin en azindan..

Selamlar,

Benim araç yolda kalmadı ama park yerinde çalışmadı akü şarj hatası felan verdi. Sonra sigorta kutusu değişmişti ve herhangi bir sıkıntı olmadı daha sonra.

Şimdi ayın 21'inde citroen bayiden bir mektup geldi "önemli güvenlik duyurusu" şeklinde motor sigorta kutusu değişmesi gerektiği şeklinde.

Böyle bir mektup alıp serviste değişim yaptıran varmı ?

Neyin nesidir bu?

• quote:

Hocam bende buna benzer bi sorun var servise de gösterdim ama yok bişey diyip geçiştirdiler.Benim araç 2012 model o yüzden durur haldeyken ayagı frenden çekince kendiliginden ilerliyor ve bu sırada inanılmaz şekilde titreme yapiyor.İlk aldigimda bu titreme hissedilmiycek kadar az idi ama şuanda çok rahat hissediliyor o titreme.Ben baskı balata diye düşünmüştüm ancak servis herşey gayet normal dedi bende zorlamadım.Aracim 16000 km de bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creepinq Death -- 26 Ocak 2013; 0:26:58 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam bana 3000de olmuştu bu durum, daha 5000deyim şu an

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bana 3000de olmuştu bu durum, daha 5000deyim şu an

50000 km'de baskı balata kullanım şekline bağımlı olarak bitebilir. genede erken biraz. siz şu güncellemeyi bir yaptırın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyax

quote:

Orijinalden alıntı: saitates

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

selamlar
    c4 ehdi comfort plus aracımın sigorta kutusu değişti ve değişimden sonra arabam eco moda hiç geçmediğini farkettim...
    acaba sigorta kutusundan sonra yazılım felan mı yüklenmesi gerekiyor

hocam bu sigorta kutusunun değişmesi mevzusu nedir acaba, ben servis ile görüştüğümde benimde aracımda bir sigorta kutusu güncellemesi yapılması gerektiği söylendi, ancak nasıl bir güncelleme, olayı nedir, bir değişiklik mi yazılım güncellemesi mi tam olarak bilemiyorum, açıkçası sizin işleminizden sonra yaşanan sıkıntı da kafamı karıştırdı

yok yazilimdegil sadece kaputu acinda orda ufak bi kutu var onu gucledirilmis sigorta kutusu ile degistiriyorlar.siz sanslisin yolda kalmadan degisim soylemisler:))bizim gibi cekici ile gitmesin en azindan..

Selamlar,

Benim araç yolda kalmadı ama park yerinde çalışmadı akü şarj hatası felan verdi. Sonra sigorta kutusu değişmişti ve herhangi bir sıkıntı olmadı daha sonra.

Şimdi ayın 21'inde citroen bayiden bir mektup geldi "önemli güvenlik duyurusu" şeklinde motor sigorta kutusu değişmesi gerektiği şeklinde.

Böyle bir mektup alıp serviste değişim yaptıran varmı ?

Neyin nesidir bu?

belli seride bu sorun vardı diye biliyorum, geri çağırmışlar aracınızı ama sizde zaten değişmiş bir arayıp sorun başka bir şey var mı diye o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDDaL55

Arkadaşlar dün servisten aradılar. Navigasyon taktırmak istiyor muyum diye. Orjinal mi dedim aynısı dediler şuan kampanya var şubat sonuna kadar 2000tl dediler. Aranızda aynı şekilde aranan yada yaptıran var mı?

hangı servıs acaba?
  • Arkadaşlar recall(geri çağırma) ile ilgili aşağıdaki linkten aracınızın vin numarasına göre kendiniz kontrol yapabilirsiniz.

http://www.dft.gov.uk/vosa/apps/recalls/searches/search.asp

tüm marka/model araçlar ile ilgili aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Bu site sürekli güncel.
    http://www.dft.gov.uk/vosa/apps/recalls/default.asp?tx=

Otomotive uzak olanlar okuduklarından tırsmasın:) yangın riski falan göreceksiniz. Her marka/modelde olan durumlar. bir kişinin başına gelse veya öyle bir ihtimal tespit emişlerse bu şekilde en kötü ihtimal yazılır. FMEA(hata analizlerinde) bu tanımlamalar yapılır. Aracınızın bu sorunu yaşayacağı anlamına gelmez. Ancak ilgili kontrol ve gerekliyse değişimler servis tarafından yapılır. 2. linkten almayı düşündüğünüz, merak ettiğiniz araçları da inceleyebilirsiniz.

Ses problemi olanlar, sigorta kutusu vs. aracı ile ilgili geri çağırma olup olmayacağını merak edenler buradan arama yapabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

Arkadaşlar dün servisten aradılar. Navigasyon taktırmak istiyor muyum diye. Orjinal mi dedim aynısı dediler şuan kampanya var şubat sonuna kadar 2000tl dediler. Aranızda aynı şekilde aranan yada yaptıran var mı?

hangı servıs acaba?

Fethiye şb. Muğla

• quote:

bana kampanyalı bir rakammış gibi gelmedi, taktıranların zaten 2000 TL civarında taktırdıklarını duymuştum, hatta bir servisten telefonla bilgi alırken 1950 TL demişlerdi ancak KDV dahil mi değil mi bilmiyorum
  • quote:

quote:

bana kampanyalı bir rakammış gibi gelmedi, taktıranların zaten 2000 TL civarında taktırdıklarını duymuştum, hatta bir servisten telefonla bilgi alırken 1950 TL demişlerdi ancak KDV dahil mi değil mi bilmiyorum

beni aramadılar bile. cık cık taktırmayacağımdan emin adamlar anlaşılan:)
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.