Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (663. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okko

Arkadaşlar bugün C4 dizel 1.6 92 bg beyaz comfort plus için 46000- 47000 arası fiyatlar aldım sizce normalmi bu fiyatlar.

biraz fazla zorlayın ya da başka bayiileri arayın. gerçi onlar telefon fiyatı son pazarlıkta işler değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Arkadaşlar bugün C4 dizel 1.6 92 bg beyaz comfort plus için 46000- 47000 arası fiyatlar aldım sizce normalmi bu fiyatlar.

biraz fazla zorlayın ya da başka bayiileri arayın. gerçi onlar telefon fiyatı son pazarlıkta işler değişir.

Sizce Ocak ya da şubat ayında bu fiyatlar artarmı yoksa aynı kalır mı .?
  • Merhaba arkadaşlar. C4 MCP confort paketi Türkiye genelinde hiçbir bayide bulunmadığı için ikinci el ilanlarını araştırmaya başladım. İstanbul'da ekspertiz yaptırmak için hangi yetkili servisi önerirsiniz? Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Sizce Ocak ya da şubat ayında bu fiyatlar artarmı yoksa aynı kalır mı .?

artar hocam, şu anda kota doldurma telaşındalar.
  • quote:

ben kasım sonunda aldım bundan daha kazık aldım bence kaçırmayın.

nereden aldınız bu fiyatları ? keşke ben de bekleseymişim pişman oldum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter13 -- 17 Aralık 2012; 20:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shooter13

quote:

Bugün 5-6 bayi aradım dostum onlar verdiler peki arabvayı aralık ayında alsam 2012 model olacak değil mi artık öyleydi zannedersem
  • quote:

quote:

quote:

Bugün 5-6 bayi aradım dostum onlar verdiler peki arabvayı aralık ayında alsam 2012 model olacak değil mi artık öyleydi zannedersem

evet hocam 31 aralıkta bile alsan 2012 model olacak diye biliyorum ben.

• tasarım hatası olarak düşündüğüm bir konu da yağmur yağdığında yada aracı yıkadığımda yan aynaların içine biriken suyun akmaması! Aynanın alt kısmından görünüyo, herkesde durum aynı mı? İlerde sorun yaratır diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

tasarım hatası olarak düşündüğüm bir konu da yağmur yağdığında yada aracı yıkadığımda yan aynaların içine biriken suyun akmaması! Aynanın alt kısmından görünüyo, herkesde durum aynı mı? İlerde sorun yaratır diye düşünüyorum

Aynen hocam, yağmur yağışından sonra yan aynalar açıldığında oradan bir su akışı oluyor ve bir kısmı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

tasarım hatası olarak düşündüğüm bir konu da yağmur yağdığında yada aracı yıkadığımda yan aynaların içine biriken suyun akmaması! Aynanın alt kısmından görünüyo, herkesde durum aynı mı? İlerde sorun yaratır diye düşünüyorum

Evet. Ben ordaki suyu almaya uğraşıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

Direksiyon titremesi şikayetim için ekim ortasında siparişini verdiğim salıncak burçları geçen hafta içerisinde servise ulaştı. Böyle önemsiz bir parça için 2 ay beklemek inanılmaz canımı sıktı. Önemli bir şey olsa araç yatacak serviste... Daha önceki aracımda bırakın 2 ayı, herhangi bir parça için 15 dakikadan fazla beklediğim olmamıştı, ne gerektiyse depodan çıkarıp önüme koyuyorlardı Bayraktar bu duruma bir çözüm bulmazsa araç değiştirmeyi düşündüğümde Citroen seçeneklerden birisi olmayacak...

diğer araç neydi hocam merak sadece, yerli üretimler dışında genelde bekleniyorda.

Seat'tı dostum, Doğuş'u hiç sevmem ama servislerin parça tedariği hızını ve stoklu çalışmasını takdir ediyorum... Ben aracımı en az 4-5 sene daha kullanırım, bu arada her zaman yetkili servise götürürüm, o yüzden eğer Bayraktar bu çalışma sistemini değiştirirse fark ederim. Değişim zamanı yaklaşırken hala bu sıkıntılar devam ediyorsa gider diğer markalara bakarım

• Bluetooth u kullanıyorum. Kitapçığı başka konularda okumuştum ama bluetooth için her seferinde arabada unutuyorum. Bir türlü bakamadım.
    Tel etmek ve aramayı sonlandırmak için sadece direksiyondaki düğmeler yeterli mi?

Ben tel etmek için direksiyondaki tel işaretine basıyom. sonra yanındaki silindir ile fihriste geliyom ama fihristi açmak için gögüsteki ok tuşuna basıyorum. bu işlemi direksiyon üzerinden yapıp yapamayacağımı bilmiyorum bi kaç kez direksiyondaki farklı düğmelere bastım ama olmadı. aramayı sonlandırmayı da göğüsten gerçekleştiriyorum. Elimi direksiyondan kaldırmak sorun değil de hem şehiriçinde arabayı kullanmak hem listeden ismi seçmek hem de aramayı sonlandırmak için göğüsle uğraşmak ve bu arada bilgi ekranından işleme bakmak olayı bu bleutooth un ruhuna aykırı gibi geliyor.

Yanlış mı düşünüyorum. Veya yukarıda anlattığım işlemi yanlış mı yapıyorum.
    Bu akşam eve dönüşte yine kullanacam.

Rehberden isim seçme, arama, sonlandırma işlemlerinin yani tüm işlemleri direksiyondan yapabiliyor muyuz bunu biri izah edebilir mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANKARAKULLANICISI

Bluetooth u kullanıyorum. Kitapçığı başka konularda okumuştum ama bluetooth için her seferinde arabada unutuyorum. Bir türlü bakamadım.
    Tel etmek ve aramayı sonlandırmak için sadece direksiyondaki düğmeler yeterli mi?

Ben tel etmek için direksiyondaki tel işaretine basıyom. sonra yanındaki silindir ile fihriste geliyom ama fihristi açmak için gögüsteki ok tuşuna basıyorum. bu işlemi direksiyon üzerinden yapıp yapamayacağımı bilmiyorum bi kaç kez direksiyondaki farklı düğmelere bastım ama olmadı. aramayı sonlandırmayı da göğüsten gerçekleştiriyorum. Elimi direksiyondan kaldırmak sorun değil de hem şehiriçinde arabayı kullanmak hem listeden ismi seçmek hem de aramayı sonlandırmak için göğüsle uğraşmak ve bu arada bilgi ekranından işleme bakmak olayı bu bleutooth un ruhuna aykırı gibi geliyor.

Rehberden isim seçme, arama, sonlandırma işlemlerinin yani tüm işlemleri direksiyondan yapabiliyor muyuz bunu biri izah edebilir mi.

hocam çok havada olacak yine bakar söylerim ama bildiğim kadarıyla hepsini direksiyondan yapabiliyoruz.

bluetooh bağlıyken arama tuşuna basında numara çevirme-fihrist-kaydı gibi 3 seçenek çıkıyor:

ilkine basarsan tekerlekle tek tek giriyorsun ben hiç kullanmadım.
    ikincisinde yine tekerlekle fihristte gezinebiliyorsun.
    üçüncüde ise telefonun işlem kaydındaki son numaralar çıkıyor ekrana ama numara olarak gözüküyor, isim olarak yazmıyor.

• quote:

Bluetooth u kullanıyorum. Kitapçığı başka konularda okumuştum ama bluetooth için her seferinde arabada unutuyorum. Bir türlü bakamadım.

evet direksiyon üzerinden yapılıyor. hatta fihristte kayıtlı olmayan birini arama bile yapabiliyorsunuz. biraz işkenceli tabikii

• quote:

quote:

hocam çok havada olacak yine bakar söylerim ama bildiğim kadarıyla hepsini direksiyondan yapabiliyoruz.

bluetooh bağlıyken arama tuşuna basında numara çevirme-fihrist-kaydı gibi 3 seçenek çıkıyor:

ilkine basarsan tekerlekle tek tek giriyorsun ben hiç kullanmadım.
    ikincisinde yine tekerlekle fihristte gezinebiliyorsun.
    üçüncüde ise telefonun işlem kaydındaki son numaralar çıkıyor ekrana ama numara olarak gözüküyor, isim olarak yazmıyor.

Bütün herşey Direksiyondan yapılabiliyor.

Fihristte gezerken tek tek isim geçmek yerine konsoldan direk ekran ekran atlama yapabilirsiniz.Ön konsoldan ekstra birtek bu olay işe yarayabilir.

• Ulan araba cahili bir ülkede yaşıyoruz. Bugün bir tanıdık araba bakıyordu. yeni ceed muhabbeti yapıyoruz, bana sordu bende güzel araba ama yakıtı benzerlerine göre fazla vs. diye muhabbeti devam ettirdim. Abisi demiş ki kimseye bakma dizel otomatiği fazla yakmaz. Yakar diyorum yok abisi demiş ki. Neyse i30 a da bak, motor vs. aynı dedim. Abisi demişki hyundaiye bakma dizeli fazla yakar
    Fransızlar dökülür demiş, vw iyi ama servisleri pahalı demiş, kısaca mış mış.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

Ulan araba cahili bir ülkede yaşıyoruz. Bugün bir tanıdık araba bakıyordu. yeni ceed muhabbeti yapıyoruz, bana sordu bende güzel araba ama yakıtı benzerlerine göre fazla vs. diye muhabbeti devam ettirdim. Abisi demiş ki kimseye bakma dizel otomatiği fazla yakmaz. Yakar diyorum yok abisi demiş ki. Neyse i30 a da bak, motor vs. aynı dedim. Abisi demişki hyundaiye bakma dizeli fazla yakar

Hakketen
    Ben de millete diyorum ki golfdeki motor octavia da da var. yok daha neler diyolar.
    peki sen daha iyi biliyosun diyorum. Evet anlamına gelen hareketler yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

Ulan araba cahili bir ülkede yaşıyoruz. Bugün bir tanıdık araba bakıyordu. yeni ceed muhabbeti yapıyoruz, bana sordu bende güzel araba ama yakıtı benzerlerine göre fazla vs. diye muhabbeti devam ettirdim. Abisi demiş ki kimseye bakma dizel otomatiği fazla yakmaz. Yakar diyorum yok abisi demiş ki. Neyse i30 a da bak, motor vs. aynı dedim. Abisi demişki hyundaiye bakma dizeli fazla yakar

Hocam işin özü şurada, lafa ''sen kimseye bakma herkes birşey der" ile başlarsan 1-0 önde başlardın

• Bu arada kışlastikleri hakkında da;

Babamın insignia ya 225/55/17 starmaxx taktırdık tanesi 300 tl den.bakalım yerli malı nasıl olacak...

Annemin aracına da 175/65/14 debica taktırdık tanesi 100 tl den.Sava taktıracaktım fakat kalmamıştı.

Aralığa kalınca hem alternatif azalıyor hemde lastikciyi indirime zorlayamıyorsun.Bu işi kasımda halletmek gerek araç alımı gibi...

Benim C4 istanbul da olduğu için pek gerek yok kanımca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

4 gündür aracımın fren kaliperlerinden yada diskten yani o bölgeden geldiğini düşündüğüm ses ile servise gittim.

hani frene basıldığında çıkan cıyyyy ses vardır ya işte ondan.Fakat benim araçta bu ses frene basıldığında değil 0-20 km devam ederken geliyor.

Neyse servise gittikten sonra kaliperlerden geldiğini söylediler.Yüksek ihtimal korozyon pasın mevcut olduğunu temizlenip yağlayacaklarını belirttiler.

Aracın yatıp yatmadığını sordular.aracım 9 binde yani aktif kullanmıyorum dedim oyüzden olabilir dedi.hayırlısı bakalım...

3 saatte ancak alırız dedikten sonra çarşambaya randevu aldım...

aynı sorun bende de var malesef yapılan işlem nedir ve sonrasına bu sorun tamamen yok oldumu

• 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.