Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (650. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gündür aracımın fren kaliperlerinden yada diskten yani o bölgeden geldiğini düşündüğüm ses ile servise gittim.

hani frene basıldığında çıkan cıyyyy ses vardır ya işte ondan.Fakat benim araçta bu ses frene basıldığında değil 0-20 km devam ederken geliyor.

Neyse servise gittikten sonra kaliperlerden geldiğini söylediler.Yüksek ihtimal korozyon pasın mevcut olduğunu temizlenip yağlayacaklarını belirttiler.

Aracın yatıp yatmadığını sordular.aracım 9 binde yani aktif kullanmıyorum dedim oyüzden olabilir dedi.hayırlısı bakalım...

3 saatte ancak alırız dedikten sonra çarşambaya randevu aldım...
  • Arkadaşlar cumartesi boya ve koltuk koruma yaptıracağım hediye olarak verilmişti aracı alırken.

Kullanıcılar plastik koruma-cam filmi-ses yalıtımı'ndan hangisini tavsiye eder?

Bunlar gerekli midir? Fiyatları nedir? Ekstra para harcayacak durumum da yok ama mesela ses yalıtımı çok gereklidir araçta ses yapma oluyor diyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

zırıltı sorunu çözüldü arkadaşlar. bugün gittim günlaş'a usta ile birlikte test sürüşüne çıktık forumda bir arkadaş hava hortumundandır dedi tam bu sesi tarif etti dedim, anlamaz onlar dedi, önce performanslı boş yolda kullandı ses yok dedi, 2. vites 1250 devre düşürttim, ses başladı dinledi, hava hortumundan dedi.

15 dakikada falan halletti sağolsun ses kesildi.

Hocam ses çözümü ile ilgili görsel paylaşabilir misin?

hoca resim çekmedim ki, adam aracın filtreye giden hortuma izalasyon yaptı işte yanında bile değildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: shooter13

Arkadaşlar cumartesi boya ve koltuk koruma yaptıracağım hediye olarak verilmişti aracı alırken.

Bunlar gerekli midir? Fiyatları nedir? Ekstra para harcayacak durumum da yok ama mesela ses yalıtımı çok gereklidir araçta ses yapma oluyor diyen var mı?

neresine yalıtım yaptıracaksınız zaten sessiz araç, sıfır araca boya koruma yapılmaz biraz beklemeniz lazım koltuk korumayı yaptırın ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

4 gündür aracımın fren kaliperlerinden yada diskten yani o bölgeden geldiğini düşündüğüm ses ile servise gittim.

hani frene basıldığında çıkan cıyyyy ses vardır ya işte ondan.Fakat benim araçta bu ses frene basıldığında değil 0-20 km devam ederken geliyor.

Neyse servise gittikten sonra kaliperlerden geldiğini söylediler.Yüksek ihtimal korozyon pasın mevcut olduğunu temizlenip yağlayacaklarını belirttiler.

Aracın yatıp yatmadığını sordular.aracım 9 binde yani aktif kullanmıyorum dedim oyüzden olabilir dedi.hayırlısı bakalım...

O ses bende durmaya çok yakınken geliyor.
    Bu normal mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

Orijinalden alıntı: sidartha123

yeni kasa c4 çıktığında gitmiştim servise de o bayiye gidiyordum zaten gitmişken hem muhabet hemde ciddi ciddi düşünüyordum ancak o tavır çok kötüydü . takas kısmı biraz hikayesi aslında şimdi bende brodvay var deseniz bile bayilerin paslastığı galeriler var piyasanın altında alıyor ama yukardan bakmıyor sana sorun anlayış sorunu .. aslında c5 te c4 te satıyor ancak sınıfını sarsmadan rekabet ve korku uyandırmadan kendi çapın da satıyor. c4 ü ve c5 bilen hiç kimse bu araçlar kötü diyemez ama hak ettiği kadar satmıyor bence . syg.

Hocam size zahmet bayiyi paylaşabilir misiniz? bu tarz bir terbiyesizlik kabul edilemez. Peki başka bir bayi ile görüşme şansınız oldu mu?

bayiyi paylaşmasam affınıza sığınıyorum. valla uzun gelfgitlerle en son golf 7 ye karar verdik oda marta öteledik. citroen düşünmüyom açıkçası . mevccut aracım c4 farklı bir markayı denemek istiyorum. syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: sidartha123

bayiyi paylaşmasam affınıza sığınıyorum. valla uzun gelfgitlerle en son golf 7 ye karar verdik oda marta öteledik. citroen düşünmüyom açıkçası . mevccut aracım c4 farklı bir markayı denemek istiyorum. syg.

Tamamdır hocam. Hayırlı olsun şimdiden. Güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

4 gündür aracımın fren kaliperlerinden yada diskten yani o bölgeden geldiğini düşündüğüm ses ile servise gittim.

Aynısı benim 2 yıl boyunca yatan Toyota Corolla aracımdada oluyordu.Haftada bir 5-10 km yol yapmak lazım arabayla.

• değişecek bir şey olmasında. temizlenip yağnacakmış.bu şekilde geçtikten sonra sorun değil.Az kullanmaktan olduğu belli bunun...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar cumartesi boya ve koltuk koruma yaptıracağım hediye olarak verilmişti aracı alırken.

neresine yalıtım yaptıracaksınız zaten sessiz araç, sıfır araca boya koruma yapılmaz biraz beklemeniz lazım koltuk korumayı yaptırın ama.

evet araç zaten çok sessiz de sanki hafif kirli yolda geçerken alttan ses geliyor gibi geldi.

boya neden 0 km araca yapılmıyor? bana verilen hediye 1 ay geçerli o sebepten yaptıracağım.

arabayı temiz götürmek gerekliymiş kendileri yıkamıyormuş bu karda nasıl götüreceksek bakalım.

• quote:

quote:

quote:

evet araç zaten çok sessiz de sanki hafif kirli yolda geçerken alttan ses geliyor gibi geldi.

boya neden 0 km araca yapılmıyor? bana verilen hediye 1 ay geçerli o sebepten yaptıracağım.

arabayı temiz götürmek gerekliymiş kendileri yıkamıyormuş bu karda nasıl götüreceksek bakalım.

hoca tıtrıklı asfaltta c sınıfı tüm araçlar ses alır, e sınıfına falan bakman lazım ses almaması için.

oehh o nasıl iş ya, boya biraz otursun derler hemen yapılmamasının sebebi odur. 3 ay sonra falan yaptırmak daha iyidir ama şu anda kış zaten ve en komiği boya koruma aslında güneş dışında bir şeyden korumuyor.

• quote:

quote:

quote:

Altan gelen ses bendede var lak lak seklinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Size bunların içinden tek tavsiyem koltuk koruma olucaktır.

Boya korumadan bahsetmişiniz sıfır araca yaptıran yaptırıyor, kendi adıma ilk yıl gereksiz buluyorum.

Ses yalıtımı içinde araç c sınfı içinde en iyi yalıtıma sahip araç.

Ama şiddetle tavsiye edebiliceğim bir şey var, o da kaput filmi iyi ki yaptırmışım diyorum faydasını gördüm.

Güle güle kullanın aracınızı...

• quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

quote:

Boya korumadan bahsetmişiniz sıfır araca yaptıran yaptırıyor, kendi adıma ilk yıl gereksiz buluyorum.

Ama şiddetle tavsiye edebiliceğim bir şey var, o da kaput filmi iyi ki yaptırmışım diyorum faydasını gördüm.

teşekkür ederim.

kaput filmi maliyeti yaklaşık ne kadardır?boya korumayla aynı işi yapmıyor mu? sanırım ek bir şey yapamayacağım ama ilerde düşünürüm belki.

bu ilk dönemde aracı nasıl kullanmak gerekiyor arkadaşlar? eskisi gibi devirlere dikkat ederek mi kullanılmalı yoksa serbest mi?

son olarak klima belli dereceye sabitleyemiyor mu? nasıl uygun şekilde kullanabilirim klimayı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

quote:

teşekkür ederim.

kaput filmi maliyeti yaklaşık ne kadardır?boya korumayla aynı işi yapmıyor mu? sanırım ek bir şey yapamayacağım ama ilerde düşünürüm belki.

bu ilk dönemde aracı nasıl kullanmak gerekiyor arkadaşlar? eskisi gibi devirlere dikkat ederek mi kullanılmalı yoksa serbest mi?

son olarak klima belli dereceye sabitleyemiyor mu? nasıl uygun şekilde kullanabilirim klimayı?

Zibeart da yaptırmıştım 500 tl. 90 cm lik.

Boya korumayı yazdığım gibi sıfır araca ( Bence gereksiz ) şahsi fikrimdir.

Aracın motoru soğukken zorlamayın, max 2 bin devirde vites büyütün...

İyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 5 Aralık 2012; 10:53:51 >

• Arkadaşlar C4 1.4 VTI Attraction iyi midir sizce 2011 10.000 km deki araç için fiyat sizce kaç olmalı acil cevaplayabilir misiniz ???

Teşekkürler.
  • Aralık ayında imzamdaki ara. için konusuyorum 500 TL indirim olmuş.

Bu arada dün gece alfa guiletta gördüm. Geçeydi ve arka lambaların yanarken verdiği görüntü çok hoşuma gitti. Arabaya ait böyle özel imza gibi birşey olması çok güzel.
    Bizim araba o anlamda yetersiz biraz
  • aracımda gaza yüklenince kalkışlarda aşırı silkeleme sikayetiyle 2aylık exc,mcp aracımı servise gôtürdüm, test sürüşü yaptılar, böyle bir silkeleme ilk defa görmüşler bu araçlarda! Neyse 2.sorunumda araç ilk aldığımda frenden ayağımı kaldırınca ilerliyordu, bi süredir ilerlemediğini de belirttim, sonuç; vites kutusu güncellemesi yapıldı pc bağlanarak, iki sorun da düzeldi şükür aracımın gücünü anca anlayabildim kalkışlarda, yanlız ikidir dikkatimi çekiyor, pc 5-6 hata veriyor, bazılarını çaktırmadan siliyorlar, başında durup o ne bu ne demek lazım, aklınızda bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır sahibinden.com a bakıyorum 2012 CİTRÖEN C4 1,6 HDİ COMFORT istanbulda satan yok neden acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 5 Aralık 2012; 20:06:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea85

Arkadaşlar C4 1.4 VTI Attraction iyi midir sizce 2011 10.000 km deki araç için fiyat sizce kaç olmalı acil cevaplayabilir misiniz ???

Teşekkürler.

valla hiç alan duymadık ki hocam performans olarak iyidir, motor iyi onu biliyoruz, sessizlik, sağlamlık, işçilik olarak iyidir aynı kasa sonuçta ama diğerleri konusunda bir fikrimiz yok.
  • 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.