Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (623. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

krom aksesuar setinde fiyat alan oldu mu bu aralar?

Ben 270 tl ful set peşin fiyatı aldım...

Basamak koruyucu
    (Citroën yazılı)
    Ref: 9424H4........120 TL

Hocam servis sadece yukarıda ki ürün için 120 tl dedi. Setin için de hangi ürünler var?

4 adet basamak koruyucu,4 adet kapı kolu,sis farı kenarları ve bagaj altı krom çıta
  • quote:

4 adet basamak koruyucu,4 adet kapı kolu,sis farı kenarları ve bagaj altı krom çıta

Güzel fiyat almışsın gibi görünüyor hocam. Taktırmayı düşünüyormusun? Birde sadece basamak koruyucunun fiyatı ne kadar acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

arkadaşlar merhaba. sifir c4 almak istiyorum. simdi almak yerine ocak ayini beklemelimiyim. fiyatlarda artis olurmu acaba. cam tavan navigasyonlu sifir exculisive 61250 fiyat aldim. almaya degermi yoksa ocak ayini beklesem daha mi iyi olur?

Hocam c4 ler ekim ayında 1150 TL(ötv farkı), Kasım ayında da 250 TL zam gördü. Ben aracımı alırken 4050 TL lik indirim aldım. 55050 TL liste fiyatı iken 51 000 TL oldu hersey fiyata dahil bu arada. Hani indirim oranını referans olması açısından yazdım. Ocak ayında bütün araçlar 2013 olacak. Eğer ellerinde araç kalırsa alıcılar açısından avantaj olur. Hazır beklemişken bence aralık ayını bekle. Yıl sonunda kampanya olayları daha çok oluyor bildiğin gibi.

eğer yıl sonu yaklaştıysa aralığı bekle hocam, her tarafa telefon bırak şu kadar verebiliyorum diye, mutlaka yıl sonuna yakın geri dönüşler olur.

• Arkadaslar aracinda sola cekme problemi yasayan var mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılımla beygir yükseltme ile ilgili Bilgisi olan var mı? Bununla ilgili servisle görüşen veya fiyat alan var mı? Garanti kapmasam dışı kalır mı böyle bir işlem yaptırsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: danieljohn

Aynen bende de ön taraftan trim sesi gibi ve buna ek olarak koltuktan arada bir çıt şeklinde bir ses gelmekte.

Benim tespit ettiğim 2 ses Daha önce yazdığım gibi fara ayarı düğmesinin oradan ve emniyet kemer tokasından olmalı, aracı bu ay içerisinde servise periyodik bakıma götüreceğim, çözümü olursa buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametgfb34

yazılımla beygir yükseltme ile ilgili Bilgisi olan var mı? Bununla ilgili servisle görüşen veya fiyat alan var mı? Garanti kapmasam dışı kalır mı böyle bir işlem yaptırsak

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=8921015#
    Bu konuda chip tuning ile ilgili sorularına yanıt bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar yeni citroen c4 comfort plus aracımda bulunan orjinal 16'' jantları 17'' jant alacağımdan dolayı lastıklerı ıle satmak durumundayım.Jantlarda ufak tefek cızıkler mevcuttur darbe yada yamulma söz konusu değildir..Üzerindeki lastikler 20.000 km daha gıder durumdadır.jant ebatları 16'' 4*108 dir.lastikler MICHELIN Energy Saver 205*55*16 dır.ilgilenen arkadaşlar msj la ulaşabilir.Resimleri cektğimde paylaşacağım.1200 tl 4 jant lastik olarak verilecektir.İstanbulda bulunan arkadaşlar olursa daha iyi olur.Belirttiğim miktar kredi kartından da çekilebilir.Taksit imkanı da olabilir.

temsili resimdir.birebir aynıdır.orjinal fabrika çıkışlıdır.replica değildir.kendi aracımdakileride resimleyip yükleyeceğim.

orjınal resımler..fotoları buyuk gormek ısteyenler ıcın lınk asagıdadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-citroen-c4-16-bolton-celik-jant-lastik-orjinal-takim-cok-temiz-103952841/detay

arkadaşlar bu hafta son.satılırsa ne ala satılmazsa bunları kışlık lastik takıp kullanacağım.17'' leride yazlık artık:))

20 taksit olurmu.

• yeni aracım için bir miktar ödeme yapıp işlemleri başlattım, jantları da 16" replica exclusive jantlarıyla değiştirmeyi düşünüyorum :) plaka ışıklarını vb. de beyaz olanlarla değiştirince araç tamamdır
  • Beyler sifir c4 dizel mcp sanzuman beyaz renk comfort plus paket icin ankarda 52750 fiyat nasil. Araligi beklrsem daha assa olurmu sizce. Normalde 54500 den assagi inmiuorlar. Birde 2012 golf highline 1.4 tsi var dsg f1 sanzuman. 3500 km de 52 istiyo kararsiz kaldim. Fikriniz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: godsend

Beyler sifir c4 dizel mcp sanzuman beyaz renk comfort plus paket icin ankarda 52750 fiyat nasil. Araligi beklrsem daha assa olurmu sizce. Normalde 54500 den assagi inmiuorlar. Birde 2012 golf highline 1.4 tsi var dsg f1 sanzuman. 3500 km de 52 istiyo kararsiz kaldim. Fikriniz nedir

ben olsam sıfır aracı alırım..
  • merhaba arkadaşlar. bayram öncesi confort plus mcp beyaz aracımı aldım. Daha önce benzinli 2009 fiestaya biniyordum. yeni aracımın yakıtından cok memnunum. su an herseyinden memnunum masallah nazar degmesin. buradaki olumlu yorumlar secimimde etkili oldu. tesekkurler.

sormak istedim bir husus var. arac ici ambiyans aydınlatma bende calismiyor. Yani aynanın üstündeki platformda bulunan 2 kucuk led geceleri yanmıyor. Bu normal mi? sizdekiler yanıyor mu? eski aracımda da aynı ozellik vardı ve cok memnundum. hic rahatsız etmeden vites bölmesi cok guzel aydınlanıyordu. kitapciga falan baktım. aksam saatlerinde otomatik yanar falan diyor ama?

simdilik yakıt tüketimim;

225 TL ye fulledim. 200 km yol yaptım. ve yol bilgisayarı halen 800-890 arası degisen miktarda menzil gosteriyor. ankara trafigi sakin kullanım.

aracım 1000km oldu. ilk aldıgımda sanki motor sesi daha azdı son gunlerde biraz arttı. bu normal mi sizce?

tesekkurler

• quote:

Beyler sifir c4 dizel mcp sanzuman beyaz renk comfort plus paket icin ankarda 52750 fiyat nasil. Araligi beklrsem daha assa olurmu sizce. Normalde 54500 den assagi inmiuorlar. Birde 2012 golf highline 1.4 tsi var dsg f1 sanzuman. 3500 km de 52 istiyo kararsiz kaldim. Fikriniz nedir

hocam bence fiyat cok iyi. ben bayram oncesi 53500 e alabildim. otosay da bayraktar da daha inmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Dün gittiğim İstanbul Autoshow 2012 den Citroen GT Concept çok acayip bir araç yapmışlar

GT5'te yaklaşık 200km kadar kullanmışlığım var bu aracı

Orda bizde sürdük fakat gerçeği fena duruyordu

• İstanbul Autoshow 2012 den Citroën DS5

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Arkadaslar aracinda sola cekme problemi yasayan var mi??

Hocaaaam bende var .Pek inandiramiyordum kendimi sola çektigine aracin ancak simdi sizde söyleyince kesinleşti gibi sol tarafa dogru çekiyor araç.

Ayrica üstte bahsedilen sürücü koltugunun ordan bir yerden gelen cizirti bendede var ve ayni zamanda benim arka sag koltuktada o cizirtidan var benim tahminim camlardan geliyor,ayrica birde bagajin ordanda bir ses geliyor zamaninda çikmişti bu problem çözümü basitti hepsini göstericem servise.15000 km bakimina 2000 km kaldi ama önceden gidicem sanirim ben.

Ekstra olarak bir video çektim sizin araçlardada durum böylemi beyler?Yani kasis te çukur pek bi çitirti yok ama ilerde olucak diye çok korkuyorum.Yardimci olursaniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar yeni citroen c4 comfort plus aracımda bulunan orjinal 16'' jantları 17'' jant alacağımdan dolayı lastıklerı ıle satmak durumundayım.Jantlarda ufak tefek cızıkler mevcuttur darbe yada yamulma söz konusu değildir..Üzerindeki lastikler 20.000 km daha gıder durumdadır.jant ebatları 16'' 4*108 dir.lastikler MICHELIN Energy Saver 205*55*16 dır.ilgilenen arkadaşlar msj la ulaşabilir.Resimleri cektğimde paylaşacağım.1200 tl 4 jant lastik olarak verilecektir.İstanbulda bulunan arkadaşlar olursa daha iyi olur.Belirttiğim miktar kredi kartından da çekilebilir.Taksit imkanı da olabilir.

temsili resimdir.birebir aynıdır.orjinal fabrika çıkışlıdır.replica değildir.kendi aracımdakileride resimleyip yükleyeceğim.

orjınal resımler..fotoları buyuk gormek ısteyenler ıcın lınk asagıdadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-citroen-c4-16-bolton-celik-jant-lastik-orjinal-takim-cok-temiz-103952841/detay

arkadaşlar bu hafta son.satılırsa ne ala satılmazsa bunları kışlık lastik takıp kullanacağım.17'' leride yazlık artık:))

20 taksit olurmu.

Ayıp ettin abi. Senden kıymetlimi. Veriym istediğin zaman ode

• quote:

Orijinalden alıntı: NiQuitinCQ

quote:

hocam bence fiyat cok iyi. ben bayram oncesi 53500 e alabildim. otosay da bayraktar da daha inmedi.

peki bu c4 de kasa değişikliği makyaj gibi bi olay varmı gündem de?
  • quote:

quote:

quote:

krom aksesuar setinde fiyat alan oldu mu bu aralar?

Ben 270 tl ful set peşin fiyatı aldım...

Basamak koruyucu
    (Citroën yazılı)
    Ref: 9424H4........120 TL

Hocam servis sadece yukarıda ki ürün için 120 tl dedi. Setin için de hangi ürünler var?

Bu fiyatı nerden aldınız. 31 ekimde sırf arka tampon daki krom çıta için 795 tl dedi
    yuh demiştim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NiQuitinCQ

quote:

peki bu c4 de kasa değişikliği makyaj gibi bi olay varmı gündem de?

kasa 2017 diyorlar ama arada makyaj olur, neresine makyaj yapacaklar bilmiyorum ama:)

• 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.