Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (603. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caglar57

quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

quote:

Kauçuk paspas
    Ref: 9464FQ........120 TL

Merhabalar tanesi mi 120 TL ? yoksa setimi ?

Komple set hocam. Ben bayi ile görüştüm 1 hafta içinde ellerinde olacakmış. Paspas ve eşik yazısı aldım. Bakalım eşik yazısı nasıl duracak

Bizde alıcaz heralde.. Malum kış geldi..

arkadaşlar paspası hafta sonu aldım, şu an taktım.. koku sıfır, kalite A plus..

ancak bir hususa değinmek istiyorum. orjinal oldugu için halı paspasın üstüne koyamazsınız, çünkü ön tarafta koltuğa yakın paspas sabitleme kilitleri olduğundan halıları çıkartıp kauçkları koyabilirsiniz, yoksa kauçuklar kayabilir.. arka paspaslar da parçalı paspas, şanzıman boşluğunu , yani 2 paspas arasını kapatan herhangi bir parça yok, ben olmasını tercih ederdim doğrusu.. durumlar böyle..

Şöyle en kalitelisinden resim alabilirmiyiz hocam ?

Bilgiler için teşekkürler , tam soracaktım alan yok mu diye..

on şöför tarafı- yolcu tarafı ve arka paspas'tan orjinal fotograflar..

paylaşım için teşekkürler hocam, paspaslar havuzlu değil sanırım, düz kauçuk gibi görünüyor, doğru mu?

hocam havuzdan kastınız eğer bagaj havuzundaki yüksek kenarlar gibiyse evet havuzlu değil, ancak yine de 0,3-0,5 cm kadar bir yükseklik mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liebermann -- 15 Ekim 2012; 11:55:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

merhaba, acaba c4 almayı düşünen var mı, brlikte hareket etsek indririm alınabilir mi acaba ?

Hocam ben de düşünüyorum. Ankaradayım. siz neredesiniz? daha başka düşünen arkadaş var mı? bence de toplu alımda pazarlıkta elimiz daha kuvvetli olur. Bir de 48-49 lira verip 2. el 10000 km civarında mı daha mantıklı olur yoksa 52-53 verip sıfır almak mı sizce?

bir de bayramdan sonra sıfır fiyatlarında düşme olur mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiQuitinCQ

quote:

merhaba, acaba c4 almayı düşünen var mı, brlikte hareket etsek indririm alınabilir mi acaba ?

Hocam ben de düşünüyorum. Ankaradayım. siz neredesiniz? daha başka düşünen arkadaş var mı? bence de toplu alımda pazarlıkta elimiz daha kuvvetli olur. Bir de 48-49 lira verip 2. el 10000 km civarında mı daha mantıklı olur yoksa 52-53 verip sıfır almak mı sizce?

ben 2000-3000 TL fazla verip sıfır almak her zaman daha mantıklıdır.. aracı ilk sen alırsın, ilk depodan itibaren koyduğun mazotu bilirsin vs vs..

bayramdan sonra 2 kasım'da autoshow var istanbulda, forumda da konusu geçmiştir, orada bence yıl sonuna doğru indirim mi olacak yoksa bindirim mi olacak netleşir.. imkanınız varsa autoshow'a gelin , hem modelleri görürsünüz vs.. oradaki firma yetkilileriyle de görüşerek avantaj elde edebilme şansınız bence mevcut..

• quote:

benim de ruhsatta 1440 yazıyor , katalogtahttp://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Brochures/haziran/teknik/C4_Foy.pdf

neden bu fark?

Bende onu merak ettiğim için sormak istemiştim aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiQuitinCQ

quote:

Kardeş 3-4 bin lira için ben olsam sıfıra zorlarım. Tabi 48 den 1 kuruş yukarı çıkamam dersin ona birşey diyemem ama sıfır arabanın tadı bambaşka

• Arkadaşlar araçlarınızı yakıtı kaç km den sonra belirgin düşmeye başladı? DS4 ün yakıtı 7000 km den sonra hissedilir şekilde düştü. Sizin deneyimleriniz nasıl bu konuda?

Bu arada farklı başlık açma işinden de bir ses çıkmadı,kendimiz çalıp kendimiz oynadık, keşke nezaketen de olsa bir dönüş yapsalardı
  • 47.500 TL dediler bugün sordum

1.6 HDi 92 HP Confort Plus paketi için

birde eylül ayında en çok satan ilk 10 araç içine nasıl giremez aklım almıyor heryer c4
  • http://www.hepsiburada.com/liste/monza-slimline-dijital-h7-5000-k-xenon-set-01h046/productDetails.aspx?productId=otm01h046&categoryId=271585&SKU=OTM01H046

beyle bu xenon nasıldır kullanan var mı arıza ışığı falan yakıyor mu veya arabada arıza falan veriyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan008

quote:

Orijinalden alıntı: santi74

teşekkürler hocam, herhalde son yazılım vardır demek istedin diye yorumluyorum cevabını.

merak işte.. :)
    bir de şoför kapısı açılınca zzzzzzzzzzt diye bir ses geliyor o nedir?

hazır bilen birilerini bulmuşken şunu da soriim müsadenizle:
    normalde yoğun trafikte yokuş yukarı çıkarken ayağımı frenden çekiyorum, araba çalışıyor ama geri kaymıyor. yokuş fren desteği var ya.. 2 saniye zaman tanıyor bana.. yavaşça gaza basıyorum, mükemmel kalkışı yaşıyorum..oley.

30 kere böyle kalkıyorum ama sonra birden ayağımı frenden çekince arabanın çalışmasıyla birlikte geriye kayması bir oluyor. ben kendimi gaza basmaya hazırlamışsın ya.. ayağın gaza giderken geri kaymaya başlayınca panik oluyorum, arkada dibimde başka araba var. tekrar frene gidiyor ayağım ama 10-15 cm kayıyor tabi araba.

bunu başka yaşayan oluyor mu? sürekli el freni de çekilmez ki. ben barbaros yokuşunu köprü ayrımına ulaşıncaya kadar 50 kere durup kalkıyorum. atiim mi bu arabayı şimdi çöpe.

son anlattığınız durum benimde bazen başıma geliyor, normalde yokuş kalkış desteği olmasına rağmen bazı durumlarda geri kaydırma yapıyor yani her zaman yokuş kalkış desteğini vermiyor araç, onunda şu sebeple böyle yaptığını anladım, aracı sabit durduracak şekilde frene bastığınızda yani buna hafif fren diyelim ayak frenden çekilince biraz kayma yapıyor, ama hafif dediğimiz tabiri biraaz daha artırınca ve ayak frenden çekildiğinde yokuş kalkış desteğini veriyor araç, ben böyle çözdüm olayı yada böyle çözdüğümü sanıyorum

Aynı sorunu yokuşlarda bende yaşıyordum. Frene sonuna kadar bastığımda ve ayağımı çektiğimde kayma olmuyor. hafif frene basmalarda her seferinde kaydı araba geriye.

• Arkadaşlar selam,

e-hdi mcp siyah c4 kullanıcısıyım,

aracı alalı 20 gün oldu çok şükür herhangi bir şikayetim yok,

ancak önceki aracımda camlar karartılmıştı, bunada benzer bir uygulama yapmak istiyorum, tavsiyeniz var mıdır? istanbulda seçenek çok ama düzgün yapanı bulmak zor.

yaptırıp memnun kalan arkadaşlar varsa lütfen bilgi verebilirmi?

bunun yanısıra xenon taktırmayıda istiyorum ancak aklıma takılan sorular var;

* servis dışında taktırırsak garanti bozulur mu?
    * taktırdığımızda yukarı aşağı yönlü far ayarını içerden yapabiliyor muyuz?

saygılar
  • araca lpg sistemi taktırmayı düşünüyorum daha önce bu işi yapanlar hangi markayı tercih ettiler memnunlar mı sıkıntısı olan var mı ?
    araç 1.4 attraction

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geryol -- 16 Ekim 2012; 10:16:38 >
  • c-elysee modelini c4 sedan gibi düşünmüştüm ama gördüğüm kadarı ile bildiğimiz B sınıfı sedan araç kalitesi, hatta c3den daha albenili değil, ucuz bir araç olmalı..

Direksiyon, ön konsol (IP), tavan vs. hepsi c3de kullanılan model.

c4L bizim araçlarımızın sedanı olarak çıkacak ama Türkiye'ye gelmeyecekmiş.

http://www.c-elysee.citroen.com/tr_TR/fotograglar-videolar/360-intern

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakank1a -- 16 Ekim 2012; 11:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathrew

Arkadaşlar selam,

e-hdi mcp siyah c4 kullanıcısıyım,

aracı alalı 20 gün oldu çok şükür herhangi bir şikayetim yok,

ancak önceki aracımda camlar karartılmıştı, bunada benzer bir uygulama yapmak istiyorum, tavsiyeniz var mıdır? istanbulda seçenek çok ama düzgün yapanı bulmak zor.

yaptırıp memnun kalan arkadaşlar varsa lütfen bilgi verebilirmi?

bunun yanısıra xenon taktırmayıda istiyorum ancak aklıma takılan sorular var;

* servis dışında taktırırsak garanti bozulur mu?
    * taktırdığımızda yukarı aşağı yönlü far ayarını içerden yapabiliyor muyuz?

saygılar

Kardeş zenon ile ilgili elektrik tesisatında zarara neden olabilir demişlerdi. Ayrıca dışarıda taktırılırsa bu tür arızalarda kesinlikle garanti dışı bırakırlar. Birde zenonun gerçek manada işlevini yerine getirebilmesi ve diğer sürücüleri rahatsız etmemek için merceğe de ihtiyaç var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

c-elysee modelini c4 sedan gibi düşünmüştüm ama gördüğüm kadarı ile bildiğimiz B sınıfı sedan araç kalitesi, hatta c3den daha albenili değil, ucuz bir araç olmalı..

Direksiyon, ön konsol (IP), tavan vs. hepsi c3de kullanılan model.

c4L bizim araçlarımızın sedanı olarak çıkacak ama Türkiye'ye gelmeyecekmiş.

http://www.c-elysee.citroen.com/tr_TR/fotograglar-videolar/360-intern

Aynen hocam bizim direksiyon nere bu arabanın ki nere

• Arkadaşlar c4 ün arka süspansiyonları tam bağımsız mı?
  • konsolu vs c4 un yanına yaklaşamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ts1967

Arkadaşlar c4 ün arka süspansiyonları tam bağımsız mı?

değil, onu sadece golf sunuyordu o da vazgeçti dizellerde. astralar da vazgeçti sanırım. farklı bir sistem var.
  • Bu da getirilmeyen c4L,

İçi bizim c4lerle %95 aynı,koltuklar farklı, başlık aktif başlık olmuş(ileri / geri kademeli), anahtarsız çalıştırma var, otomatik viteste kulakçıklar yok, vites topuzu farklı (bu şuanda da yakıt kaygısı olmayan ülkelerde tam otomatik versiyonuyla var bildiğim kadarıyla.), dışında ön ızgara farklı(bence şuanki hali daha güzel), kapı kollarındaki gibi krom aksesuarlar var, arkası sedan yapılmış bagaj büyümüş..

http://www.youtube.com/watch?v=_TqJ75HsE1c&feature=related
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kauçuk paspas

Komple set hocam. Ben bayi ile görüştüm 1 hafta içinde ellerinde olacakmış. Paspas ve eşik yazısı aldım. Bakalım eşik yazısı nasıl duracak

ancak bir hususa değinmek istiyorum. orjinal oldugu için halı paspasın üstüne koyamazsınız, çünkü ön tarafta koltuğa yakın paspas sabitleme kilitleri olduğundan halıları çıkartıp kauçkları koyabilirsiniz, yoksa kauçuklar kayabilir.. arka paspaslar da parçalı paspas, şanzıman boşluğunu , yani 2 paspas arasını kapatan herhangi bir parça yok, ben olmasını tercih ederdim doğrusu.. durumlar böyle..

paylaşım için teşekkürler hocam, paspaslar havuzlu değil sanırım, düz kauçuk gibi görünüyor, doğru mu?

hocam havuzdan kastınız eğer bagaj havuzundaki yüksek kenarlar gibiyse evet havuzlu değil, ancak yine de 0,3-0,5 cm kadar bir yükseklik mevcut..

merhaba,

bu araç içi paspas çok düz ben servisten 3d olanını almıştım 120 tl ye .kenarları yaklaşık 3 santim yüksekliğnde toz çamur hiç bir şeyi kaçırmıyor.daha sonra fotolarını koymaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oturan2000

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kauçuk paspas

merhaba,

bu araç içi paspas çok düz ben servisten 3d olanını almıştım 120 tl ye .kenarları yaklaşık 3 santim yüksekliğnde toz çamur hiç bir şeyi kaçırmıyor.daha sonra fotolarını koymaya çalışırım.

O paspasları biliyorum evet, 3D paspas diye geçiyor internette satılıyor.. kalıp gibi , tamam toz vs almıyor ancak o paspaslarda da kendimi çocukken oturduğum , annemin beni yıkadığı leğende oturmuş gibi hissediyorum hani "dökün üstümden sıcak suyu nasılsa altta bir hazne var" mış gibi..

• 
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.