Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (467. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

Orijinalden alıntı: wings35

connect glx ve 225kmh ... 1.8 tdci 110bg azami hız 169kmh (ford teknik veri).. hadi 20kmh de benden 189kmh.. 225 e çok var yahuu

Senin yazman ile değil dökümünü görelim izmirli hemşerim.Resmi kaynak.
    Sayfa ilerledikçe ve sayı çoğaldıkça geyik yapan çok olucak,veya gönderilen.

hay hay.. buyrun... alın döküman...

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

• Aferim dükkan'dan kapıp gelmişsin,biz o zaman 230 trg ile 150km hızı zor görürüz.c4 olarak.

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017
  • Bütün c4 sayfasından gerekli meşgul ettiğim için özür dilerim?.
    Lütfen ihtiyacı olan bilgi alsın gereksiz mesaj kililiği olmasın LÜTFEN.

Citroën Yeni C4 ve DS4 Kulübü büyüklüğü samimiyet ve dostluk büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.C4 TEAM.
    SEVGİLERİMLE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.T.A -- 5 Haziran 2012; 23:11:27 >
  • Burada yalan yanlış bilgi verilmesinden, hakarete tahammül edemediğimden dolayı üslubumu bozduğum için ve konu kirliliği oluşturduğum için herkesten özür diliyorum.

Hayırlı geceler.
  • bendede 206hdi var geçen ferrariye kafa tuttum... en son 300kmh bıraktım aracı zorlamaya gerek yok... neyse mesaj kirliliği için kusura bakmayın...

quote:

cevap verildi belgelerle...

quote:

Aferim dükkan'dan kapıp gelmişsin,biz o zaman 230 trg ile 150km hızı zor görürüz.c4 olarak.

buda cevap...
    saygıyla
  • Arkadaşlar bölümü karşılıklı hakaretler,aşağılamalar ve kötü sözlerle kirletmeyelim.

Bu bölüm C4 sahiplerinin/alacakların ortak paltformudur,insanlar burda bilgi paylaşımı bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heel

quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ognemir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

Allah askina ya forumu bi okuyun once her arac alan gidip bi salincakmisie nedir once onu degistiriyor gerci haklisiniz gencken sahinimi bmv lerle yaristiriyodum

Son 46 mesajın bu konuya, hala Astranı almadın mı? Alsan da biraz gidip o konuya yazsan, burayı da rahat bıraksan...

Sayenizde astradanda vazgectim arastirmaya devam bu arada 116d bmw hakkinda bilgisi olan varmi acaba 65 tl

Opel ile C4 ü karşılaştırmayı yaptık.Şimdi sıra C4 İLE 1.16D ye mi geldi
    Dostum sen araba alma git bir olta takımı al haftasonu git bir göle biraz kafanı dinle,temiz oksijen al öle konuşalım

Arkadasim yasin kac bilmiyorum ama su yazdigin cumleden tahmin edebiloyorum.biraz duzey lutfen

Otomobil genel bölümünde hemen hemen her gün yeni bir BMW konusu açılıyor, sorularına oradan yanıt bulmanı beklesek çok mu iyimser davranmış oluruz acaba

Bukadar yogun isleyen bir forum yok malesef ondan dolayi buradan bilgi edinmeye calisiyorum ayrica ne alaka ya c4 116d kiyaslamasini nerden cikardiniz ben sadece bir soru sordum bilen varmi diye

Alıntıları Göster

Bukadar yogun isleyen bir forum yok malesef ondan dolayi buradan bilgi edinmeye calisiyorum ayrica ne alaka ya c4 116d kiyaslamasini nerden cikardiniz ben sadece bir soru sordum bilen varmi diye

Sn@heel
    Yeni gördüm siz muhteşemsiniz arkadaşları kırmadan devam edin topiğe renk katıyorsun.
    Sevgilerimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: wings35

bendede 206hdi var geçen ferrariye kafa tuttum... en son 300kmh bıraktım aracı zorlamaya gerek yok... neyse mesaj kirliliği için kusura bakmayın...

quote:

cevap verildi belgelerle...

quote:

Aferim dükkan'dan kapıp gelmişsin,biz o zaman 230 trg ile 150km hızı zor görürüz.c4 olarak.

buda cevap...
    saygıyla

Bravo seni hararetle alkışlamıyorum.

• ben sizin neyi tartıştığınızı paylaşamadığınızı anlaşamadığınızı cidden çözemedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: halit_v

quote:

quote:

iyi geceler arkadaşlar geçenlerde istanbul dönüşü öndeki boya kamyonunun kasasında patlamış olsa gerek yağmur gibi gelen beyaz boya için gittiğim herkesçe bilinen ama telafisini yapacakları için ismini vermeyeceğim bir oto temizlik firması çalışanı tampondaki ve citroen logosundaki kalan boya noktaları için buralara kil uygulanamayacağını uygulandığında matlaşacağını ve parlatma işleminin tampona polisaj makinasıyla uygulama yapılamayacğını bu sebeple yapmadıklarını söyledi. diğer bir çalışan abi bir sonraki yıkamada sen gel ben hallederim dedi ama huzursuz etmedi değil. şimdi var mıdır bu açıklamanın aslı yardımcı olursanız sevinirim. bu arada aracım beyaz renk karşıdan baktığında boya üzerinde görünmese de el ile dokunduğunda hissediliyor boya damlacıkları....

hafta sonu yeniden götüreceğim telafi için ancak önümüzdeki hafta içim rahat etmediğinden aracı bi arkadaşla gerekirse killeyip, gerekmediği takdirde de fk 1000p wax yapmayı düşünüyorum ilk defa yapacağım daha önceki aracıma sıvı cila yapmıştım ama katı ilk olacak. öncesinde sonrasında kullanmam gereken ve ya tavsiye edeceğiniz bişey varsa bekliyorum herkese iyi forumlar iyi geceler yeniden...

Kil aracı nasıl matlaştırıyor ben o kısmı anlamadım. Şu bizim bildiğimiz, wax dan polisaj gibi işlemlerden önce kullandığımız kil mi ? onun hiç bir zararı yoktur ki. Yıkama ile çıkmayan lekeler için kullanılır. Geçmiş olsun.

aynen öyle hocam boyanın parlaklığını aldığından bahsetti bende sizin gibi biliyordum. yanlış biliyorsak bilen bi arkadaş yardımcı olsun lütfen .. teşekkürler ...

Öyle bir şey söz konusu değil. Benim gibi yüzlerce kişi uyguluyor kili. O kişinin bir cacıkdan anlamadığı ortada.

Kil uygulaması ilk senesini doldurup ikinci yaşına adım atmış araçların üzerindeki gereksiz fazlalıkları alıyor,evvet matlık olup bizim gözümüzün fark etmesi mümkün değil
    ben model araçlarımda uyguluyorum(sonax'dan aşırmıştım).
    Bu arada cacık dedinde üstadım dereotlu nasıl canım çekti anlatamam.
    Sevgilemle.

yarın fırsat bulursam bi uğrayacağım haftasonunu bekleyemeyeceğim, rahatsız ediyor ciddi ciddi... bu defa bekliycem aracın yanında, durumu yine paylaşırım. ve önümüzdeki hafta içi poor boys white holl glaze + bulursam henüz temin edemedim fk 1000p uygulamayı düşünüyorum bolca foto çekicem paylaşırım bi sıkıntı olmazsa.. aracım 5 aylık. boya koruma mevcuttu hediye olanlardan, pek etkisi kaldığını düşünmüyorum ancak koruma yapılan uygulamalarda zaman zaman fk 1000p nin uyum sağlamadığını okudum bikaç yerde umarım sorun çıkarmaz..
    Bu arada dereotlu cacık dedin de hocam izmitteyim yolun düşerse canının çektiği cacık olsun beklerim :)) saygılar bizden

edit : imla kuralları

• Bir daha citroen almam! Genel müdürlük sadece müşterilerin nasıl memnunmusunuz diye sorunca iyi olunmuyor.aynı zamanda müşterilerinin dertlerine de çare bulmalılar.hatta bizzat mağdur etmişsen gidermesini bilmeli.eğer yapamıyorsan ne diyeyim bir daha citroen almam.Detayları daha sonra aktaracağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

kil bişey yapmaz.matlaştırmaz.tampona polisaj plastik olduğu için yapılmayabilir boyası kalkabilir.bir de bulaşan boya yağlı boya ise polisajdan başka çare yok.plastik boya ise çeşitli şeyler deneyebilirsin.kil,iron-cut,zift sökücü vb. önce dene çıkmazsa polisaj yaptırırsın.bir de krom temizleyiciler var onlarıda deneyebilirsin ancak onlar genelde parlatmak için yine de dene.

boya zannedersem plastik boya kil kaputtaki boyayı aldı sorun yok ancak tampon olduğu gibi duruyor bugün uğrayacağım yeniden daha önce işlem yaptırdığım yere. umarım tamponuda bi şekilde zarar vermeden hallederler. kromlar ise hala ne yapacağımı bilmiyorum ama tavsiyenizi bi denerim teşekkürler ilginiz için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_Phlvn

quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

Günaydın Beyler,
    Cumartesi günü DS5'in test sürüşünü yapmış bulunuyorum.
    Foto alamadım çünkü çok sıra vardı.
    Biri inip biri biniyordu.
    Türkiye'ye 30 tane girmiş, Bayraktara 4 tane gelmiş biri test aracı 3'ü direk satılmış.
    Aracın cam tavanlı, navili fiyatı 93000 TL.
    Fiyatlar güncellenecek dedi.
    Ama şunu söyliyeyim ben araçtan inmek istemedim.
    İndikten sonra da dönüp dönüp araca baktım.
    Süspansiyonu bizim araçlar gibi yanlız onu söyliyeyim. orta sert ama bu hiç önemli değil. Çünkü aracın içine bindiğinizde hiçbir şeyi gözünüz görmüyor. Kokpit tasarımı zaten sizi büyülüyor.
    Yolda giderken üzerimde olan gözleri görmenizi isterdim. Dönüp dönüp bakıyorlar bu ne diye? :)
    Daha lansmanı yapılmadı çünkü.
    MCP'de aynı. Ayağını vites değiştirirken gazdan biraz çek taktiğinizi uyguladım ve hiç sarsmadı.
    Ayrıca satış görevlisi bu araç otomatik diye satılmamalı. Bu manuel bir şanzuman ama yarı otomatikleştirilmiş bir manuel şanzuman. O yüzden otomatik performansı ve konforu bekliyorsanız hiç beklemeyin dedi.

93.000 mi İnallarda 88.500 abi. Onda da cam tavan navigasyon deri koltuk vardı. Ds5 e eksilerim o arka cam kapama düğmelerinin yerini çok mu aramışlar ? (arka havalandırmanın yanlarında ve küçücük 2 düğme) öndekiler o kadar gösterişlide arkası neden öle. YOLCU BEL DESTEĞİ , KOLTUK ALTI SAKLAMA GÖZLERİ yok

kullandığım araç deri koltuk,navili,bixenonlu
    ful+full yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_Phlvn

quote:

Günaydın Beyler,
    Cumartesi günü DS5'in test sürüşünü yapmış bulunuyorum.
    Foto alamadım çünkü çok sıra vardı.
    Biri inip biri biniyordu.
    Türkiye'ye 30 tane girmiş, Bayraktara 4 tane gelmiş biri test aracı 3'ü direk satılmış.
    Aracın cam tavanlı, navili fiyatı 93000 TL.
    Fiyatlar güncellenecek dedi.
    Ama şunu söyliyeyim ben araçtan inmek istemedim.
    İndikten sonra da dönüp dönüp araca baktım.
    Süspansiyonu bizim araçlar gibi yanlız onu söyliyeyim. orta sert ama bu hiç önemli değil. Çünkü aracın içine bindiğinizde hiçbir şeyi gözünüz görmüyor. Kokpit tasarımı zaten sizi büyülüyor.
    Yolda giderken üzerimde olan gözleri görmenizi isterdim. Dönüp dönüp bakıyorlar bu ne diye? :)
    Daha lansmanı yapılmadı çünkü.
    MCP'de aynı. Ayağını vites değiştirirken gazdan biraz çek taktiğinizi uyguladım ve hiç sarsmadı.
    Ayrıca satış görevlisi bu araç otomatik diye satılmamalı. Bu manuel bir şanzuman ama yarı otomatikleştirilmiş bir manuel şanzuman. O yüzden otomatik performansı ve konforu bekliyorsanız hiç beklemeyin dedi.

93.000 mi İnallarda 88.500 abi. Onda da cam tavan navigasyon deri koltuk vardı. Ds5 e eksilerim o arka cam kapama düğmelerinin yerini çok mu aramışlar ? (arka havalandırmanın yanlarında ve küçücük 2 düğme) öndekiler o kadar gösterişlide arkası neden öle. YOLCU BEL DESTEĞİ , KOLTUK ALTI SAKLAMA GÖZLERİ yok

kullandığım araç deri koltuk,navili,bixenonlu
    ful+full yani

Tamam aynı işte abi sadece xenona bakmadım :)

• Selamlar,

İlgilenen olursa full DS4'ümü satıyorum. İlan linki aşağıda...

Fiyatta pazarlık payım var bir miktar.

http://goo.gl/Ouf94
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Selamlar,

Hayırdır hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Selamlar,

Hayırdır hocam?

BWM 1 :)
  • ruzgarreis
    Bugün; 0:41:24
    kameraman1 nick ile sisteme giris yapamiyorum buyuzden yeni bir nick aldim sifre resetleme yaptim anlik hata diye uyari veriyor yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knngndz

arkadaşlar iyi günler ..
    iş arkadaşımda c4 yenı kasa var .. yakıt tasarrufu sağlayan e-101 denilen aletten almış yakıt hortumunun motora en yakın yerine takmak gerekiyormuş

lakin bulamadık hangisi yakıt hortumu yardımcı olurmusunuz ?

keşke almasaydınız eski bir araçda kullanmıştım bir faydası olmadı, yakıt hortumu biraz daha ince olanı hava hortumuna göre
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi geceler arkadaşlar geçenlerde istanbul dönüşü öndeki boya kamyonunun kasasında patlamış olsa gerek yağmur gibi gelen beyaz boya için gittiğim herkesçe bilinen ama telafisini yapacakları için ismini vermeyeceğim bir oto temizlik firması çalışanı tampondaki ve citroen logosundaki kalan boya noktaları için buralara kil uygulanamayacağını uygulandığında matlaşacağını ve parlatma işleminin tampona polisaj makinasıyla uygulama yapılamayacğını bu sebeple yapmadıklarını söyledi. diğer bir çalışan abi bir sonraki yıkamada sen gel ben hallederim dedi ama huzursuz etmedi değil. şimdi var mıdır bu açıklamanın aslı yardımcı olursanız sevinirim. bu arada aracım beyaz renk karşıdan baktığında boya üzerinde görünmese de el ile dokunduğunda hissediliyor boya damlacıkları....

hafta sonu yeniden götüreceğim telafi için ancak önümüzdeki hafta içim rahat etmediğinden aracı bi arkadaşla gerekirse killeyip, gerekmediği takdirde de fk 1000p wax yapmayı düşünüyorum ilk defa yapacağım daha önceki aracıma sıvı cila yapmıştım ama katı ilk olacak. öncesinde sonrasında kullanmam gereken ve ya tavsiye edeceğiniz bişey varsa bekliyorum herkese iyi forumlar iyi geceler yeniden...

Kil aracı nasıl matlaştırıyor ben o kısmı anlamadım. Şu bizim bildiğimiz, wax dan polisaj gibi işlemlerden önce kullandığımız kil mi ? onun hiç bir zararı yoktur ki. Yıkama ile çıkmayan lekeler için kullanılır. Geçmiş olsun.

aynen öyle hocam boyanın parlaklığını aldığından bahsetti bende sizin gibi biliyordum. yanlış biliyorsak bilen bi arkadaş yardımcı olsun lütfen .. teşekkürler ...

Öyle bir şey söz konusu değil. Benim gibi yüzlerce kişi uyguluyor kili. O kişinin bir cacıkdan anlamadığı ortada.

Kil uygulaması ilk senesini doldurup ikinci yaşına adım atmış araçların üzerindeki gereksiz fazlalıkları alıyor,evvet matlık olup bizim gözümüzün fark etmesi mümkün değil
    ben model araçlarımda uyguluyorum(sonax'dan aşırmıştım).
    Bu arada cacık dedinde üstadım dereotlu nasıl canım çekti anlatamam.
    Sevgilemle.

yarın fırsat bulursam bi uğrayacağım haftasonunu bekleyemeyeceğim, rahatsız ediyor ciddi ciddi... bu defa bekliycem aracın yanında, durumu yine paylaşırım. ve önümüzdeki hafta içi poor boys white holl glaze + bulursam henüz temin edemedim fk 1000p uygulamayı düşünüyorum bolca foto çekicem paylaşırım bi sıkıntı olmazsa.. aracım 5 aylık. boya koruma mevcuttu hediye olanlardan, pek etkisi kaldığını düşünmüyorum ancak koruma yapılan uygulamalarda zaman zaman fk 1000p nin uyum sağlamadığını okudum bikaç yerde umarım sorun çıkarmaz..
    Bu arada dereotlu cacık dedin de hocam izmitteyim yolun düşerse canının çektiği cacık olsun beklerim :)) saygılar bizden

edit : imla kuralları

Size bayağı yakınım istersen gel burdaki sonax ile görüşüp ne yapma gerektiğin konusunda bilgi al izmite yaptır.
    EEE bu dere otlu cacık ikramından sonra mangalıda benden.
    Sevgilerimle.

• 
Sayfa: önceki 465466467468469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.