Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: danieljohn

quote:

Orijinalden alıntı: patetience

Danieljohn ortalamalarımı gördüğün gibi evet yardırıyorum... varmı bana bi tavsiyen?mesela sen bu kadar kısa kullanıp az yardırmayı nasıl becerebiliyorsun anlatsana bana?bu işin ustasısın galiba?

Hocam 2000 devirde vitesti değiştir, yokuş yukarı hızlanıcam diye cok fazla kasma, 60km/h dan sonra 5. vitese at. son olarak yokuş aşşağı inerken boşa atma, yüksek viteste gaza basmadan in. yararını göreceksin.

haklı bende öyle kullanıyorum :) bide soğuk havalarda çok yakar o kadar kafanıza takmayın en ekonomik araba bizimki :)

şehir içi 7-.7.5 normal değerlerdir şehir dışı değişir her zaman giderken mesala çok yakmıştım gelirken az anlamadım yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bagaj krom cıtaya 120 dıyorlar ama set halinde geliyormus. fıyat bundan dolayı uygunmus. tek tekte alabıliyorsun yani. benim
    tamponun sol tarafında tampona vurdugumda bostaydı. yolda ses yapıyordu. dubel mı ne dusmus icerde. onuda sabıtledıler. tas gıbı oldu sımdı. yaw faturaya eve gelınce baktım. standart bakım dıye bırsey var. 94 tl. iscilik 96 tl. standart bakım ne ki? yarın arayıp sorucam. motoru cihaza baglamıslar sorun varmı yokmu diye masallah tıkır tıkır sorun yokmus

Merhaba orjinal parçalarmi bunlar. Özellikle ben sis kromlar ve kapı eşik çıtaları düşünüyorum. Birde sis kromlari yanında on izgaradaki kromlarda mevcutmu. Exculisive deki gibi.

Ön ızgara kromu bu fiyata dahil değilmiş.
    Saydıklarım sadece bu fiyatın içinde ve söylediğine göre orginal parçaları.

Hangi servis bu ben İstanbul dayım gerçi ama buraya gönderirler sanırım. Arayıp görüşmem için irtibat numarası gerekli.

şentürkler telefon: 0224 413 71 00
    3 e basın servisle görüşün.

Kemal Bey Merhaba;

VF7NC9HP........ şasi nolu aracınızın sistem üzerinden sis farı ve ön zgara kromlarını vermemektedir,
    basamak koruyucu sadece 9424H4 fiyatı da; 120 TL olarak belirtilmiştir,

17 JANT OLARAK;

9406E0 FİYATI DA 463 TL (1 ADET) OLARAK BELİRTİLMİŞTİR

saygılarımla

Gelen mail bu sekilde bundan anladığım comfort araca exculisive parçaları alamıyoruz. En azından sipariş girmiyorlar sase numarasına göre işlem yapıyorlar.
    Exculisive parcalri için exculisive bir aracın sase numarasıyla başvurmamız gerekiyor sanırım.

fiyat verdiği jant bu
    ben exclusive jantlarını demiştim 1.246 tl diye

Janti biliyorum. Araca gire çıkarmış zaten. Sis ve on ızgara kronların fiyatını bile vermedi. Comfort araca bu parçaları vermiyor sanırım. Sizin araç neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: danieljohn

quote:

Orijinalden alıntı: patetience

Danieljohn ortalamalarımı gördüğün gibi evet yardırıyorum... varmı bana bi tavsiyen?mesela sen bu kadar kısa kullanıp az yardırmayı nasıl becerebiliyorsun anlatsana bana?bu işin ustasısın galiba?

Hocam 2000 devirde vitesti değiştir, yokuş yukarı hızlanıcam diye cok fazla kasma, 60km/h dan sonra 5. vitese at. son olarak yokuş aşşağı inerken boşa atma, yüksek viteste gaza basmadan in. yararını göreceksin.

dostum teşekkürler dediklerini deniyeceğim ,ancak bende yokuş aşşa inerken boşa atma saplantısı var yinede 5 veya 4 te olmaya çalışırım, ayrıcana kimse dikkat ettimi bilmiyom ama arabamızın ağırlık merkezi mükemmel dizayn edilmiş aynı ferrari veya lamborghini gibi kabin ortaya doğru, araç ileriye doğru akıyor ivmeleniyor denemek isterseniz hafif meyilli ve düz bi yolda hızlanıp vitesi boşa atın

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: bekdid

arkadaşlar bozuk yolda direksiyonun sol tarafından havlandırma bölgesinden gelen cızırtı için çözüm bulan varmı????

ben şahsen bulamadım,gerçi bulmak için de bişey yapmadımbulan olursa burdan yazsın

Şehir efsanesi midir nedir bilmem ama bir arkadaşım bana gıcırdama yapan plastik aksama vaselin sür demişti. Dalga mı geçiyon demiştim o da bana plastikler de zamanla sertleşme yapar cilt gibi kuruma yapar o yüzden yumuşatmak gerek demişti.

• Sifir C4 almayi dusunuyorum
    exclusive platin gri cam tavan
    ama turkiyede su an yokmus ve siparis verseniz bile kac ayda gelecegi mechul...fiyat garantisi yok
    alici var satici yok nasil is anlamadim... tv lerde her dakka araba reklamlari donuyor bu kadar alici varken neden daha fazla cesit getirmezler anlamak zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDDaL55

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Orijinalden alıntı: bekdid

arkadaşlar bozuk yolda direksiyonun sol tarafından havlandırma bölgesinden gelen cızırtı için çözüm bulan varmı????

ben şahsen bulamadım,gerçi bulmak için de bişey yapmadımbulan olursa burdan yazsın

Şehir efsanesi midir nedir bilmem ama bir arkadaşım bana gıcırdama yapan plastik aksama vaselin sür demişti. Dalga mı geçiyon demiştim o da bana plastikler de zamanla sertleşme yapar cilt gibi kuruma yapar o yüzden yumuşatmak gerek demişti.

Vaselin iyimiş

Würth silikon sprey ürünü var bitane bide Henkel teroson bunlar işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Arkadaşlar C4 Exclusive Kör Nokta Uyarı sistemli opak renk araç için 55800 fiyat veriyorlar

Fiyatların düşmesi kötü oldu.

Gerçekten çok iyi bir rakam, dur bende vurucam

Arkadaşlar
    citroen c4 exclusiv'te kampanya mı yaptılar?Ben dediğiniz gibi bir indirim göremedim...
    Sizin arabanız dizel mi?

• Arkadaşlar iyi geceler,
    C4 exclusive navigasyon takılmayan modellerde usb,ipod içindeki dosyalar görsel olarak görülüyor mu,yoksa navigasyon mu taktırmamız gerekiyor?
    Navigasyonsuz exclusive sahibi olanlar orta konsol resmini koyabilirse çok sevinirim..

Ayrıca MCP şanzıman sisteminin bu araba için avantaj ve dezavantajları nelerdir?
    Deneyim yaşamış arkadaşların görüşlerini bekliyorum..
    Şmdiden teşekkürler...
  • ya arkadaşlar şu sol havalandırma ızgarasından gelen sesi çözen yok mu?
    Akşam bende bozuk yolda giderken yapmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyo

quote:

quote:

Arkadaşlar C4 Exclusive Kör Nokta Uyarı sistemli opak renk araç için 55800 fiyat veriyorlar

Arkadaşlar
    citroen c4 exclusiv'te kampanya mı yaptılar?Ben dediğiniz gibi bir indirim göremedim...
    Sizin arabanız dizel mi?

ben confort aracı alırken Exclusive 49.900 TL idi.
    Keşke ozaman alsaydım diye bende kafamı vuruyorum hemde dağlara taşlara

• Nerde, kim, nasıl...??? Şaka bir tarafa arkadaşlar gerçekten bu fiyata alınabiliyor mu?
  • Hayallah ya arabanin lastigi patlamis askalsin taklaya geliyoduk adam geldi simdi 2 tane vida cikti gordum yan yana koymuslar ulan ne cok sevenimiz varmis :D
  • Arkadaşlar ben bixenon farlar için bir bağlantı kurdum.
    Ortalama orjinal farlarımıza çalışma yapıldığı takdirde 950 ila 1100 arasında bir iş olacak. Bu fiyata montaj dahil.
    Balast ve mercekler, stok durumuna göre valeo, hella, bosch olacak yani en kaliteli markalardan biri seçilecek.
    Xenon kitimiz kesinlikle Philips olacak yine piyasada en kaliteli ürünlerin başında geliyor.
    Bağlantı kurduğum ismin işçiliği çok iyi ve bu konuda referansı bir hayli fazla.

Böyle bir çalışmaya dahil olmayı düşünen falan varsa ulaşırsa sevinirim ona göre fiyat alırız, fikir ve görüş birliği yaparız.

İstanbul - Anadolu Yakası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Arkadaşlar ben bixenon farlar için bir bağlantı kurdum.
    Ortalama orjinal farlarımıza çalışma yapıldığı takdirde 950 ila 1100 arasında bir iş olacak. Bu fiyata montaj dahil.
    Balast ve mercekler, stok durumuna göre valeo, hella, bosch olacak yani en kaliteli markalardan biri seçilecek.
    Xenon kitimiz kesinlikle Philips olacak yine piyasada en kaliteli ürünlerin başında geliyor.
    Bağlantı kurduğum ismin işçiliği çok iyi ve bu konuda referansı bir hayli fazla.

Böyle bir çalışmaya dahil olmayı düşünen falan varsa ulaşırsa sevinirim ona göre fiyat alırız, fikir ve görüş birliği yaparız.

garaqntide sıkıntı yaratıyormu bıxenonlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Hayallah ya arabanin lastigi patlamis askalsin taklaya geliyoduk adam geldi simdi 2 tane vida cikti gordum yan yana koymuslar ulan ne cok sevenimiz varmis :D

gecmıs olsun arkadasım.araba dıkat cekınce sevenınde cok oluyor malesef:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feyo

quote:

quote:

Arkadaşlar
    Sizin arabanız dizel mi?

ben confort aracı alırken Exclusive 49.900 TL idi.
    Keşke ozaman alsaydım diye bende kafamı vuruyorum hemde dağlara taşlara

aynen ama ben beklememek ıcın comfort plus aldım bırde benım aldıgım zaman 92 hb comfort plus gelmıyordu nerdeyse hıc cok arastırmıstım ılk buldugumu aldım.sonra keske dedım exculisive cam tavan ama bundanda cok memnunum:)

• quote:

quote:

Ben daha aracı yeni aldım garanti sürecini bilemiyicem ama tanıdık bir servis tercih edildiğinde problem çıkaracaklarını sanmıyorum.
    Tamamen sizin tavrınızlada alakalı bence adamlara zıt zıt giderseniz onlarda bir incelik göstermezler.

Ama sonucta bizim araçların bixenonlu modelleride far ve o modeller piyasada az olduğu için gözleri alışık değildir farketmezler bence :))

• quote:

quote:

quote:

Ben daha aracı yeni aldım garanti sürecini bilemiyicem ama tanıdık bir servis tercih edildiğinde problem çıkaracaklarını sanmıyorum.
    Tamamen sizin tavrınızlada alakalı bence adamlara zıt zıt giderseniz onlarda bir incelik göstermezler.

Ama sonucta bizim araçların bixenonlu modelleride far ve o modeller piyasada az olduğu için gözleri alışık değildir farketmezler bence :))

adaptif sürüşü destekleyecekmi acaba? onuda yaparlarsa orjinalde farkı kalmaz herhalde..

• quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

quote:

quote:

quote:

adaptif sürüşü destekleyecekmi acaba? onuda yaparlarsa orjinalde farkı kalmaz herhalde..

Açıkçası bu konuyla ilgili birşey sormadım çünkü başka markalardan biliyorum bu sistemi vs 1000 Tl gibi bir fiyata çıkıyormuş değmez bence.

• Arkadaşlar citroen in sitesinde ilk girişte c4 dizeller 42.450 den başlayan fiyatlarla yazıyor. Sanırım 3.500 tl gibi bi indirim söz konusu..
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.