Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen hafta c4 confort 92hp araç aldım. Özellikle dış görünüşü ile kaliteli içi mekanından dolayı c4 tercih ettim.

Araç şu an 500 km civarında ortalama 5,3 gösteriyor. 92 hp bana oldukça tatminkar geldi. Motordan kabine ses gelmemesi gerçekten şaşırtıcı.

Can sıkıcı bir-iki husus da yok degil. arkalardan bi yerlerden (tam kestiremedim) bir iki tıkırtı sesi geliyor (bagajdan olabilir). Bir de düz giderken direksiyon hafif sola doğru pozisyon alıyor. ayrıca 140 da direksiyonda titreme oluyor.

Umarrım servis çaresini bulabilir.

Buna benzer tıkırtı problemi yaşayan var mı ?

Bir de sormak istediğim bir kaç husus var , yardımcı olursanız sevinirim...

1- aracın ücretsiz ilk bakımı var mı?
    2- confortta gösterge rengi sanırım değişmiyor?
    3- direksiyondan radyo kanalı değiştirme seceneğini bir türlü bulamadım?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORO -- 22 Kasım 2011; 14:09:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KORO

Herkese selamlar,

Geçen hafta c4 confort 92hp araç aldım. Özellikle dış görünüşü ile kaliteli içi mekanından dolayı c4 tercih ettim.

Araç şu an 500 km civarında ortalama 5,3 gösteriyor. 92 hp bana oldukça tatminkar geldi. Motordan kabine ses gelmemesi gerçekten şaşırtıcı.

Can sıkıcı bir-iki husus da yok degil. arkalardan bi yerlerden (tam kestiremedim) bir iki tıkırtı sesi geliyor (bagajdan olabilir). Bir de düz giderken direksiyon hafif sola doğru pozisyon alıyor. ayrıca 140 da direksiyonda titreme oluyor.

Teşekkürler.

hayırlı olsun aracınız.
    Arka stepne plastikten ve ses yapıyor.
    Onu sabitlerseniz sorun çözülür.
    Birde kapı trimlerinde ses yapıyor. Serviste izolasyon yapıyorlar. Benimki gırç gırç ses yapıyordu kapı trimlerinde. Şuan sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

quote:

Orijinalden alıntı: stompanato

Arkadaşlar aracım mcp şuan itibariyle 910 km de ortalamam 7.4 ortalama hız 23 km ...ben ne zaman normal değerlere gelirim ? geldiğimde ortlamam ne olur ?

Ortalama hız 23km. ise 6.5'den aşağı düşürmek zor. İkinci depodaki ölçüm daha doğru olacak.
    Normal dediğiniz fabrika ş.içi verisi 4.7 gibi düşünüyorsanız ortalamayı 50km. civarına çekmeniz gerekir. Motor ısınmadan sürekli 2-3km.lik yollar yapıyorsanız yapacak bişey yok. Ben aldığımdan beri aşağı yukarı hep aynı kaldı. Şuan son 8200km sunucu 5.2l/100km ort. hız 43km/h idi hatırladığım kadarıyla. Şehirler arası max. 1560km yapar görmüştüm anlık (80-100km/h) ama 1380 km'den fazla yakıt almadan hiç yapmadım, okadar sabırla sabit hızla gitmek zor.

Siz aynı şartlarda 1.6 benzinli araç kullansanız 11lt/100km. gibi yakardınız.
    Şehiriçi verileri İstanbul gibi şehirlerde yoğun saatlerde kullanılıyorsa tutturmak imkansıza yakındır.

Teşekkür ederim bilgilendirmen için...İstanbul şartları ne yapalım sağlık olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: switel

arkadaslar internet sitesinde 1.6 THP 156 HP Exclusive MCP modeline dizel diyor. hatta buradan bakabilirsiniz.

http://www.citroen.com.tr/home/#/yeni-citroen-c4/performans/

beki bu THP'nin e-HDi ile arasindaki fark nedir?

Onda hata var, 156 hp benzinli, dizeli yok.
  • quote:

1- Bazı yerlerde 3000 km civarında çağırdıkları araçlar olmuş, forumdan duyduğumuz kadarıyla. Fakat bana resmi bir kontrol olmadığını ve 15 bin km veya 1 yıl sonunda aracı getirmem söylendi, o da rutin ve ücretli.
    2- Exclusive hariç, diğerlerinde değişmiyor.
    3- Hiçbirinde yok radyonun bazı özellikleri kontrol edilebiliyor, mesela search gibi, ileri doğru radyo gidiyor ama kayıtlı kanallar arası hareket yapılamıyor, ya da ben yapamıyorum, bilen varsa söylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

Orijinalden alıntı: y.e.ricco

quote:

Orijinalden alıntı: aalkin

quote:

Orijinalden alıntı: y.e.ricco

Arkadaslar herkese selam lutfen bana bilgi verin kararsizim c4un 156 beygirlik modelini almak istiyorum .ama sizlerin fikirleri benim icin cok onemli siz degerli abilerim ve kardeslerimin fikirleri dogrultusunda araci alacagim yada mitsubishi lancer dusunuyorum.. Ama c4. Un 156 bg olmasi beni cezbediyor ...tesekkurler herkese iyi aksamlar

Soruların varsa cevaplarımız daha tatmin edici olur.

soru:1 öncelikle citroen alınırmı seçenek çok çünkü
    soru:2 citroen servisleri nasıl ilgi alaka
    soru:3 yedek parça konusunda nasıl çok bekletiyorlarmı
    soru:4 arabanın saglamlığı nasıl not:birisi c4 ün kazalı resmini koymuş 30km hızla giderken vurdum arabanın önü dağıldı diye
    soru:5 benim düşündüğüm araç 156 beygirlik olan full modeli aracın nerdeyse herşeyi elektronik bu yüzden sık sık arıza yaparmı örnek: depo kapağı bile dokunmatik

Merhaba.
    Cevap;1 Alınmaz.
    Cevap;2 Gayet güzel Arkas'dan sonderece memnunum Bostancıoğlu toparlanmaya başladı.
    Cevap;3 Şimdilik sorun yok fren disk'lerinin dışında değişen olmadı onuda getirtmeleri 2 günü aldı.
    Cevap;4 Dere tepe kullanıyorum problem yaratmadı,çarpan aracın resimlerini koyan çok şerefli arkadaş 30km lik kısmını yanlış yazmış doğan şahin bile 30 kmlik hızda o hale gelmez.
    Cevap;5 Şimdilik yapmadı bizim araçların depo kapakları'da elektronik,elektronik kısmı arıza yapar ise burda hep birlikte görüceğiz.
    Kısacası gönül rahatlığı ile alabilirsin.

MTA ben seni sanırsam gördüm aracın beyaz galiba. Servise gittiğim gün fren disklerin değişiyordu. (Arkasta) :)

• quote:

arkadaslar internet sitesinde 1.6 THP 156 HP Exclusive MCP modeline dizel diyor. hatta buradan bakabilirsiniz.

Orada bir yanlış anlam kullanılmış. ilk cümlede motoru anlatıyor ikinci cümlede MCP yi anlatıyor amcaM

• quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

quote:

1- Bazı yerlerde 3000 km civarında çağırdıkları araçlar olmuş, forumdan duyduğumuz kadarıyla. Fakat bana resmi bir kontrol olmadığını ve 15 bin km veya 1 yıl sonunda aracı getirmem söylendi, o da rutin ve ücretli.
    2- Exclusive hariç, diğerlerinde değişmiyor.
    3- Hiçbirinde yok radyonun bazı özellikleri kontrol edilebiliyor, mesela search gibi, ileri doğru radyo gidiyor ama kayıtlı kanallar arası hareket yapılamıyor, ya da ben yapamıyorum, bilen varsa söylesin

kayıtlı kanallar arasında değişimi tekerleğe basarak liste çıkararak yapıyorsunuz. Eğer son çıkardığınız liste çekebilen kanallar listesi ise bu liste geliyor. Eğer kayıtlı istasyondan bir liste dinlediyseniz en son kayıtlı istasyon listesi çıkıyor.

Görsel anlatımı aşağıdaki gibi. İşte forumu bu yüzden seviyorum. Paylaşmak için.

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

• Arkadaşlar acayip alıntı çekiyorsunuz , okuyamıyoruz herşeyi..

Kaza atlatan bir arkadaş var sanırım , geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kendisine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

quote:

Herkese selamlar,

Teşekkürler.

hayırlı olsun aracınız.
    Arka stepne plastikten ve ses yapıyor.
    Onu sabitlerseniz sorun çözülür.
    Birde kapı trimlerinde ses yapıyor. Serviste izolasyon yapıyorlar. Benimki gırç gırç ses yapıyordu kapı trimlerinde. Şuan sorun yok.

tşk. ederim...
    doğru bir de kapılardan da ufak tefek sesler vardı...ama arkadan gelen tıkırtı daha bariz...
    ben aracı aldıgım izmir bayraktarı aradım...aracın 1.000 km bakımı var mı dedim...getirirseniz iyi olur dediler...götüreceğim. bu sıkıntıları da umarım o bakımda çözerler...

• kayıtlı kanallar arasında değişimi tekerleğe basarak liste çıkararak yapıyorsunuz. Eğer son çıkardığınız liste çekebilen kanallar listesi ise bu liste geliyor. Eğer kayıtlı istasyondan bir liste dinlediyseniz en son kayıtlı istasyon listesi çıkıyor.

Görsel anlatımı aşağıdaki gibi. İşte forumu bu yüzden seviyorum. Paylaşmak için.

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

tşk.ler cvp için...çok faydalı oldu...olmaması zaten facai olurda böyle bir arac içim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kml-Zng

quote:

Orijinalden alıntı: baddboyss

arkadaşlar servisten exculusşve jant fiyatı alan arkadaş var mı ? Ne kadar dediler merak ettim.

valla bır servıse sormustum gecen telefonla tanesıne 460 demıstı bır dıger servıste 900 fılan ama bırınden bırı yanlıs anladı sanırım ucuz olan da problem var.:)

Ulugöl yanlış,bostancıoğlu ve arkas'da bahsettiğim fiyatlar.

hocam ben ulugöle tekrar soracagım aynı fıyatı yıne verırse hemen sparıs gec gelıyorum dıyecegım:))

• quote:

Orijinalden alıntı: baddboyss

quote:

Orada bir yanlış anlam kullanılmış. ilk cümlede motoru anlatıyor ikinci cümlede MCP yi anlatıyor amcaM

o zaman bu model alinmaz gibi duruyor. cok benzin yakar gibi geldi. 1.6 ve 150beygir. 100km de 10un altina indiremem ben bunu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Arkadaşlar acayip alıntı çekiyorsunuz , okuyamıyoruz herşeyi..

Kaza atlatan bir arkadaş var sanırım , geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kendisine..

Gelip yazdığın var sanki,iki yazın arasında safra kesesini aldırıp geldim ve alıntı yapıyorum.

Abi geçmiş olsun tekrardan.

Valla çok alıntı var okunmuyor ki arkadaş..

• Arkadaşlar ımzamda da lınkı bulunan yeni C4 kullanıcıları klübünün sayfasına servıs memnuniyet anketinı ekledim, bilgi paylaşımı bakımından iyi olacağı önerilmişti. Birde tavsiye üzerine kullanıcı listesi formuna DS4 model ve ozellıklerınıde ekledim. Bilgilerinize
  • Arkadaşlar yeni c4 araçlarda alarm yok mu ? Confort pluslarda yokmuş galiba, exclusivelerde durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Arkadaşlar yeni c4 araçlarda alarm yok mu ? Confort pluslarda yokmuş galiba, exclusivelerde durum nedir ?

Ben neye yok desem, var olduğu ortaya çıkıyor
    Fakat inat ettim buna da "yok" diyorum. Alarm'dan hiç bahsedilmedi, olsaydı bir şekilde çaldığını duyardık herhalde.
  • bir günde ne kadar çok mesaj yazıyorsunuz ya oku oku bitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Arkadaşlar yeni c4 araçlarda alarm yok mu ? Confort pluslarda yokmuş galiba, exclusivelerde durum nedir ?

Ben neye yok desem, var olduğu ortaya çıkıyor
    Fakat inat ettim buna da "yok" diyorum. Alarm'dan hiç bahsedilmedi, olsaydı bir şekilde çaldığını duyardık herhalde.

bu sefer bildin en azından benim araçta yok

• En aktif grup bizimki olsa gerek valla..
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.