Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13741375137613771378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SegateMaduru

@melodramm hocam teşekkürler. yalnız camlar kapanmıyor ilginctir.

Adblue ariza işiği yandı 2400km diyor, kendimiz koyabiliyor muyuz eğer öyle ise nereden satın alabiliriz. yoksa illa servis mi?
    >2400 km mi yazıyor <2400 km mi yazıyor.
    Opet yada shell den alınabilir.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

>2400 km mi yazıyor <2400 km mi yazıyor.
    Opet yada shell den alınabilir.

Iyi forumlar...

Alıntıları Göster
    <2400 herhalde çünkü 2400 km sonra mars basmıyacak yada çalışmayacak diyor.

teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SegateMaduru

<2400 herhalde çünkü 2400 km sonra mars basmıyacak yada çalışmayacak diyor.

teşekkür ederim hocam.

Alıntıları Göster
    Tamamdır
    O zaman shell yada opet kullanılabilir.
    5 litrelik bidonlar var onlardan alınabilir.
    Bu arada 2016 modellerde adblue depo sorunsalı mevcut.
    Bu dolumu yetkili serviste yaptırmanızı öneririm.
    Eger depo değişimi yapıldı ise shell yada opet.

Iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramm -- 3 Ekim 2019; 22:13:52 >
  • Barracud@ kullanıcısına yanıt
    orjinalden kastınız citroen in tavsiye ettiği yağ sanırım hocam, yoksa citroen markası yağ üretmiyor diye biliyorum
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt
    Total kaliteli bir yağdır. Yağın arkasında da peugeot ve citroen için tasarlanmistir yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dün aracıma varta agm akü taktırdım ve ardından hemen ilk ışıklarda start-stop devreye girdi buraya kadar herşey çok güzel sormak istediğim soru şu
    gündüz bilerek farları yakdığımda gösterge tablosu ve multimedia ekranının ışıkları kısılıyor sanki akü zayıfta yetemiyormuş gibi bu normal mi?Eski aküdede oluyordu zayıf diye oluyordur diyip yeni aküde de denedim yoksa gündüz farlar yanık sürmüyorum sadece test amaçlı

• quote:

Orijinalden alıntı: resurgence

arkadaşlar dün aracıma varta agm akü taktırdım ve ardından hemen ilk ışıklarda start-stop devreye girdi buraya kadar herşey çok güzel sormak istediğim soru şu
    gündüz bilerek farları yakdığımda gösterge tablosu ve multimedia ekranının ışıkları kısılıyor sanki akü zayıfta yetemiyormuş gibi bu normal mi?Eski aküdede oluyordu zayıf diye oluyordur diyip yeni aküde de denedim yoksa gündüz farlar yanık sürmüyorum sadece test amaçlı
    Farlari acip Direksiyonun sol alttaki renk kısma topuzunu yiikari çevirin yada göstergelerin oradaki renk arttırma tuşuna basın.

• merhabalar herkese c4 2100 hdi aracım var bir sorun ile karşı karşıyayım.Arabada düşük viteslerde ve bozuk yollarda kaputun altından sağ taraftan birşey titriyormuş gibi ses geliyor.biraz araştırdım internette motor yada şanjuman kulağı olabilir diyorlar.varmı başına gelen daha önce.
  • C4 2015 1,2 motor aracım ortalama yakıt tüketimi 8,5 9,0 arası gidiyor. ortalama gösterilen hız 30km. Bu değerler normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasrhere

merhabalar herkese c4 2100 hdi aracım var bir sorun ile karşı karşıyayım.Arabada düşük viteslerde ve bozuk yollarda kaputun altından sağ taraftan birşey titriyormuş gibi ses geliyor.biraz araştırdım internette motor yada şanjuman kulağı olabilir diyorlar.varmı başına gelen daha önce.
    Doğru Olma ihtimali var. Ucuz bir parça. Ustaya gösterin . Umarım sorun odur

• tesekkür ederim
  • Johnny Knoxville. kullanıcısına yanıt
    9'a kadar normal geliyor bana, 1.2 tsi golf 9.3 yakıyor şehir içi
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Bende fabrika verisini gördüm dedim ki acaba bir problem mi var. 6,6 gösteren veri 9 yakıyor arada uçurum var.
  • resurgence R kullanıcısına yanıt
    Gece modu gibi düşünün geceleri ekranlar kısılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hzr34 H kullanıcısına yanıt
    muhtemelen dediğiniz gibi teşekkür ederim

• Selamlar, bir DS4 alma arefesindeyim. 130.000 km'de hasar kaydı normal seviyelerde falan ama sadece tek sorun olarak start stop çalışmaması yazmış. Yukarda baya mesajları okudum baya kişide bu sorun var ama alırken bunda neye dikkat etmeliyim ekstra başka neleri tetiklediğinden şüphelenmeliyim. Son olarak da ne kadar para harcarsam KESİN olarak bu sorunu ortadan kaldırırım?

Açıkçası SS benim için çok önemli değil, sorunu olmasa da çalıştırmam muhtemelen ama bir elektriksel sorun diğerine işaret o da kafamı kurcalıyor
  • Provocateur kullanıcısına yanıt
    akü değişecek hocam, start stop aküsü dışardan alsan bile servise ince ayarını yaptırman lazım 200-300 civarı, servis bakımlı araçlardan bazen para almıyorlarmış
    aküyü komple serviste değiştirince 800-1200 civarı birşeyler tutuyordu tam rakamı hatırlamıyorum, bu kadar parayı verince istersen kapıya kadar gelip değiştiriyorlar

yine de başka derdi var mı diye serviste baktırmak lazım, akü sağlam sadece start stop çalışmıyorsa ben onu sorun olarak görmem bana gereksiz geliyor
    akü zayıflayınca ilk start-stop gidiyor ondan sonra 6-18 ay içinde akü komple bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 18 Ekim 2019; 15:34:44 >
  • Selamlar. Arkadaşlar 2012 model confort plus daki c4 direksiyonu farklı. 2013 sonrasındakiler farklı. Bir de ayna katlama yok 2013 sonrasında sanırım. İlanlara bakarken kafam karıştı.
  • brkhan01 B kullanıcısına yanıt
    direksiyondaki tuşlar azaldı, ama ayna katlama var 2013 confort plusta, 2013 modellerde motorlar güncellendi
  • Merhaba
    2012 Citroen C4 1.6 ehdi comfort kullanıyorum. Son günlerde 3. Vitesten 4. Vitese geçerken iki metalin birbirine sürtmesi gibi bir ses çıkıyor. Ama bunu sadece 3ten 4e geçerken yapıyor. Sizce ne olabilir sorun?
    Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 13741375137613771378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.