Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.788.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zodiac119

quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2011-citroen-yeni-c4-1-6-e-hdi-confort-plus-mcp-52956870/detay/

hadi satılsın artık... :)

Arayan soran yokmu arabayı

Fiyat iyi ama araç rengi biraz iddalı bir renk. Türkiye de yeşil ve türevleri renklere pek ilgi yok . O yüzden talip olanlar fiyatta ok. Olsa bile renk te takılıyor olabilirler. Açık söylemek gerekirse son tercih edilecek renk olur yeşil c4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısa far durumunda bile uzun far gibi sürücülerin gözünü alan farlara karşı emniyet yeni bir denetim programı geliştirdi.

81 ilde yapılacak denetimlerde aracın orijinalinde olmayan standart dışı xenon far takanlara 62 lira para cezası verilecek. Standart dışı xenon farlar hakkında yapılan şikâyetler trafik ekiplerinin yeni denetime çıkmasına sebep oldu.

Polisler, hız, alkol, emniyet kemeri, cep telefonu gibi denetimlerin yanı sıra artık xenon far kontrolü de yapacak. Standart dışı xenon far taktıran araçlara "Karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde ışık donanımı kullanmaktan" 62 lira ceza kesilecek. Bu farların araçların orijinalinde bulunması halinde ise herhangi bir ceza uygulanmayacak. Bu arada ekipler, xenon farların yanı sıra önümüzdeki günlerde cam filmli araçlara dönük de sıkı bir denetim gerçekleştirecek. Filmli araç kullananlara ilgili kanun maddesine göre cezai işlem yapılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2011-citroen-yeni-c4-1-6-e-hdi-confort-plus-mcp-52956870/detay/

Fiyat iyi ama araç rengi biraz iddalı bir renk. Türkiye de yeşil ve türevleri renklere pek ilgi yok . O yüzden talip olanlar fiyatta ok. Olsa bile renk te takılıyor olabilirler. Açık söylemek gerekirse son tercih edilecek renk olur yeşil c4

Çok tatlı bir yeşil ama

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

quote:

bence sorun renk değil,5 aylık aracın 35 bin km de olması.

• arkadasim xenon degil bunlar anlatamiyomuyum ben. ayrica rahatsiz etmiyor bizzat denenmistir. bizde karsiyiz heralde oyle farlara o sebeple bu ampulleri taktim umarim anlatabilmisimdir bu sefer
  • c4 çü arkadaşlar arabalarınızı sade kullanın sağıyla soluyla oynamayın zaten yeterince spor görünüyor bir de onca mühendisin akıl edemediğini tuningçi ahmet usta mı akıl edecek diye espri ile kapatiim
  • Melih bey cakma zenon farlariniz icin tebrik ederim cok afilli gozukuyorlar allahtan sanirim bursadasiniz da bir gece vakti karsima cikip benim gozumun canina okuma ihtimaliniz cok az. Hasta oluyorum bu milletimin modifikasyon ruhuna bir de guzel oldugunu sanmiyorlar mi :)

lejyon gecmis olsun benzer seyler benimde basima geldi tampon saglam sanirim bir sey olmadi ama boyaya dikkat etmek gerek benimki cok kolay ciziliyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihbursa

arkadasim xenon degil bunlar anlatamiyomuyum ben. ayrica rahatsiz etmiyor bizzat denenmistir. bizde karsiyiz heralde oyle farlara o sebeple bu ampulleri taktim umarim anlatabilmisimdir bu sefer

zaten xenon olsa sorun yok merceği var onların orjinal olanların, onlar kimseye zarar vermiyor ve çoğu kimsenin hoşuna gidiyor , sen şöyle yap arabanı bir arkadaşına ver sende arkadaşın arabasına geç bir dene gerçekten pişman olacaksın gerçekten tehlikeli, sonuçda araba senin ve seninkineden daha kalitesiz yanan yüzlerce araç var seni bulduk vurun öldürün yapmak da doğru değil ama tehlikeli arkadaşın dediği gibi eğer yolu daha iyi aydınlatsaydı fabrika çıkışlı beyaz olurdu.
  • Arkadaşlar sanırım ben anlatamıyorum
    Bizzat başka bir araca geçip arkadan benim farları yakıp denedim ve gözümüde almadı.
    Bunlar xenon far değil bildiğimiz normal ampul ama beyaz yanıyor.
    Zaten rahatsız olsaydım hemen çıkartırdım. Sizin kadar bende sevmiyorum arkadan gözüne lazer sıkmışlar gibi bembeyaz ışıkları.
    sanırım bu aynı şeyleri üçüncü yazışım umarım anlaşılabilmişimdir.
  • quote:

Arkadaşlar sanırım ben anlatamıyorum
    Bizzat başka bir araca geçip arkadan benim farları yakıp denedim ve gözümüde almadı.
    Zaten rahatsız olsaydım hemen çıkartırdım. Sizin kadar bende sevmiyorum arkadan gözüne lazer sıkmışlar gibi bembeyaz ışıkları.

Ben anladım..

Aynı şeyi bende yapacam zaten. Ama daha kaliteli bir beyaz ampul arıyorum. Birde bizim klasik citroen bunun yüzünden de garanti dışı bırakmasın ??
  • Ben araştırdım en iyisi Philips Deamond Vision
    aydınlatmasıda geyet güzel
    Gören herkez xenon mu taktırdın diye soruyor
    Takalı 3 ay oldu ve bir sorunlada karşılaşmadım şuana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Ben anladım..

Aynı şeyi bende yapacam zaten. Ama daha kaliteli bir beyaz ampul arıyorum. Birde bizim klasik citroen bunun yüzünden de garanti dışı bırakmasın ??

sen yapma bari

• quote:

Sisleri ve kısa farları Philips deamond visionla değiştirdim.
    Zorlandığımda uzunları kullanıyorum onları değiştirmedim.
    Gündüz farlarını da kuzen gönderince baya iyi olacak farlar.
    Geçen yeni C5'e xenon takmışlar ve beynini yakmışlar 5000 tl masraf çıkmış.
    O yüzden xenon takmaktan vazgeçtim. Servisin takmasını bekliyorum
    Ayrıca baylasın getirdiği park sensörü varmış haftasonu onu taktırıcam

Boşver eleştirileri Cok yakışmış

• arkadaslar exclusive donanım arabası olup orjınal celık jantlarını degıstıren yada degıstırmeyı dusunen varsa benımle ırtıbata gecsın lutfen saygılar.
  • şu araba manuel de uçuyor valla ya demin az zorladım 120 ye nasıl çıktı anlamadım.daha önce de yazdım orjinal jantları severim ama exl. modelin jantlarına hayranım.imkanım olsa degiştririm valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLaN -- 29 Eylül 2011; 23:04:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Ben anladım..

sen yapma bari

Hocam o kadar rahatsız ediyor mu ya..

• etmese bukadar kıyamet koparmazdık
  • Tabi Citroen gibi bir firma ne yapacagını bilmez, kurumlaşmadan, titremeden bihaberdir, ona göre ayarlama yapmayı akıl edemez ama sen oradaki tüm mühendislerden daha akıllısındır ve otomatik vites araç alıp manuel kullanırsın... Tebrik ederim.
  • Abicim rahat bırak arabayı. Amma takmışsın vitese. Adamlar mis gibi ayarlamış, senin cebini düşünmüş. Daha ne istiyorsun. Bu beğenmeme alışkanlığıda son moda. Herkes herşeyin en iyisini biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

etmese bukadar kıyamet koparmazdık

Bu tur farlara da mercek takanlar var, su gecirmez, mercek ayari bozulmaz diye garanti verenler bile var. Sahibinden de bulunuyor olabilir hala.

Ben yurtdisi forumlarin birinde sormustum, bu mercekli c4 fari nereden alinip takilabilir seklinde, adamlar o is o kadar kolay degil, su degisecek, bu degisecek deyip 2 bin euro fiyattan bahsetti.

Tabi su meshur citroen garantisinin kuyrugu titretmesi de isten degil sanirim
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.