Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1345. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Servis mutlu agm aküye 880 diyordu geçen sene Eylül gibi markası fark etmez start stop agm akü olsun yeter ben geçen sene Eylül başı 650 tl ye exide agm ek700 akü almıştım sonra zam geldi tabi birazcık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Servis 925 fiyat verdi. Citroën in kendi aküsü dedi. Peki amper olarak 60 mı 70 mi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnci akü bayisinde taktırdık stop&start uyumlu hem c5 hem de c4 için, herhangi bir sorun yok.
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Fiyat ve model neydi acaba?

Varta dynamic 74 amper önerdiler ama bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedoxs -- 31 Ocak 2019; 14:26:42 >
  • kedoxs K kullanıcısına yanıt
    450tl civarındaydı amperini hatırlamıyorum ama orjinaline yakındı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kedoxs K kullanıcısına yanıt
    Benim aracın üzerinden çıkan orijinal akü exide ek700 idi bende aynısından taktım ama bir fark olmaz agm olsun yeter

• Merhaba arkadaslar.2016 model Ds4 bluehdi(dizel-oto) 28 bin km’de 92 bin liraya ilan gordum.Adam pazarlikla 88’e birakiyor.Gorunen bir kusuruda yok.Bu rakam cok dusuk degil mi? Huylandim acikcasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 3 Şubat 2019; 9:29:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semsam S kullanıcısına yanıt
    Ekspertiz yaptircan ekstra bişe çıkarsa parayı sen ödersin dersin olur biter

• Arkadaşlar geçen bakıma gideciğimi yazmıştım. Uzun süredir service yazısı çıkıyordu koddan baktığımızda sol üst teker üstünde bulunan akümülatör (start-stop kapasitörü de deniyor) parçanın şarj almadığını o yüzden start stopun aküyü değiştirmeme rağmen çalışmadığını gördük. fransız bir siteden baktığımız yöntemle ampülle boşalttık uzun yol yaptık tekrar şarj edecek mi diye yine olmadı. Bağlantılarda bir anormallik yoksa parça çalışmıyor. Çok da pahalı bişey 1500-2000 civarı. Çıkmacılara bakacağım ama değer mi bilmiyorum ayda 1000 km şehir içi kullanımım var. start stopun sorunlarına rağmen masraf edip bineceğim arabaya taktırsam mı yoksa gerek yok mu fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

• enreka_tr kullanıcısına yanıt
    hocam start-stop çalışmıyorsa çalışmasın, başka sorun yoksa uğraşmazdım
    çıkma vs bulmaya çalışın, işinin ehli citroen ustalarıyla görüşün derim, satarken sıkıntı yaşarsınız
    Ondan önde akü eksi kutup basında bulunan akü gerilimi ölçen cihazı kontrol edin kırılma vs yada oksitlenme. Birde gergi kayışı ve kütüğü bunlar start stoba etki eder. Çikan arıza kodunu bana yazın. Bende aynı sorunu yaşadım.

• Merhaba arkadaşlar. C4 2012 Exclusive aracım 163000km'de ve sorunsuz kullanıyordum. 4 gün önce arabada rölanti ve normal çalışmada teklemeler yapmaya başlayınca sorunu aramak için ustaya gösterdim ve sonrasında sorun belli olmayınca 4 gün uğraş sonrası Citroen bayiisine giderek sorunu bulmaları için cihaza 250TL karşılığı bağlattım. Cihazda sorun olarak silindir 1 ve 3 deki enjektörlerde sıkıntı olduğu söylendi. Sonrasında her kafadan çıkan tavsiyeler yüzünden sizlere danışmak istedim.

Şimdi araba motor ısınınca yani yola bir kere çıkınca sorunsuz gidiyor. Ama ne zaman ki durdurup beklersin ve motor soğur o zaman çalıştırdıktan sonra tekliyor ve ısınana kadar bu devam ediyor, defalarca istop ediyor vs.

Herkes enjektör tamiri mümkün değil kesinlikle değişmen gerek diye ısrar ediyor ve ayrıca tek enjektör bozulduysa diğerlerini de sonrasında bozar bu yüzden değişirken 4 tanesini birden set olarak değişmen gerek diyorlar. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
    Enjektör olarak yetkili servis tanesi 1485TL + işçilik olarak 4 enjektör 7000TL ve üstüne hallederiz diyor
    Özel BOSCH servis ise enjektör tanesi 1100TL demişti

• Geçmiş olsun hocam. Google arat c4 clup diye orda grup ustaları var sana net tavsiye de bulunurlar

• spintirea kullanıcısına yanıt
    Bostancı çiçek dizel

• Selamlar arkadaşlar 2012 Citroen C4 comfort aracımın sağ ön kapı hoparlörü patlak. Genel olarak da aracın ses performansından memnun değilim değişim yapan vs oldu mu biraz araştırdım ama net bilgiye ulasamadim. Fp olarak da Pioneer 1610 diye bir hoparlör tavsiye ediyorlar kullanan oldu mu bilgi paylaşımı yapabilecek olursa çok memnun olurum.

• Merhaba dun aracamı 70bin bakımına goturdum. İşlemler bittikten sonra aracımı cihaza bagladı ve 4 enjektörde arıza uyarı veriyordu. Usta öncelikle 300tl kik bir alıştırma yapılabileceğini eger duzelmezsw 4 enjektor işçilik ile 5500 TL dedi.

Oncelikle aracı alalı 2000km oldu. Ozaman cihaza baglattğimda hiçbirşey cıkmamıstı. Bir anda böyle bir sorun olması normal mi. Enjektor desorun olduğunda yakıt tuketımınde fazlalık sıyah duman cıkması ve tekleme olur diyorlar ama hiç bir sorun yok. Aksine aracın hızlanması cok iyi ve ist şejir içi 5.9gibimakul yakıt var.

Bu şekilde devam etsem aracta bana ne gibi sorunlar yaşatır yardımcı olabilecek var mı

• Okandem1986 O kullanıcısına yanıt
    Arıza kodu nedir?
    OBD2 cihazı alırsan ara sıra kontrol edebilirsin. Belki tek seferlik hata vermiştir.
    Enjektör arıza kodu verip 50 bin km sürdüğünü söyleyenler var. Enjektör sorunu olsa anlaşılır.
  • hzr34 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba aynı terleme bendeki 1,6 hdı 110 hp de araçta da mevcut
  • zkurt86 kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyledir. 5500tl msraf odeyecek gücüm de yok

• 
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.