Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melihbursa

arkadaşlar DS4 fiyat listesine eklenmiş.

YENİ CITROËN DS4

DS4 1.6 VTi 120 HP DSTYLE M/T 50,250
    DS4 1.6 e-HDi 112 HP DSTYLE MCP 60,300
    DS4 1.6 THP 156 HP DSPORT MCP 59,550
    DS4 1.6 e-HDi 112 HP DSPORT MCP 64,850

opsiyonlara preminium paket eklenmiş fiyatı da 11,500 TL
    Bu ne ya ne var ki içinde?

Prestij paket var o da 7,750 :)

O paketler sanırım ds4 sahibine verilcek hizmet paketleri ds4 ünde sitesinde öyle bir konuyu okudum araç yıkama cilalama araban yolda kalırsa otel bulma servise sokunca başka araba verme gibi paket sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shezofren41

arkadaslar sizlere arabayı teslım alırken anahtarlık verdılermı ? bana su an yok daha sonra verıcez dedıler tlf actım hala yok ve gelmıcek artık anahtarlık vermıyoruz dedı tlf bakan bayan :S bu nasıl ıstır ya araba al anahtarlık vermesınler gıdıp orayı karıstırasım gelıyor !! cok sınırlendım :D

bana her 2 anahtarada anahtarlık verdiler. Bayilerin kendine özel ürünleri bazısınınki çok dandik bazısınınki çok güzel oluyor.
  • aranızda ankarada oturan lacivert renkde c4 ü olan ve arabanın bütün ışıklarını beyaza çeviren arkadaş burdamı_? plakadakilerde dahil
  • aracı anneme sattım ve kaskoyu 816 tl'den dağladık.
    kendi adıma aldığım en iyi fiyat 1900 olduydu en son.

bugun aracım adanadan istanbul bayisine geldi.yarında plakalarım ve ruhsatım bana gelecek.

aracı teslim almadan yaptırmam gereken birşeyler war mı?
    park sensörüm olsaydı iyiydi
  • aracın plakasını silikonla yapıştırttıran war mı aramızda?arka silikona uygun ama ön pek uygun gözükmüyor sanki. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

aracın plakasını silikonla yapıştırttıran war mı aramızda?arka silikona uygun ama ön pek uygun gözükmüyor sanki. . .

İlk servise gidişimde plakaların ikisini de yapıştırtmayı düşünüyorum.
    Gerçi APP plaka yaptırıp yapıştırmak lazım ama, özellikle serviste trafik ceza yazıyor vs deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCARA -- 16 Eylül 2011; 10:56:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

aracın plakasını silikonla yapıştırttıran war mı aramızda?arka silikona uygun ama ön pek uygun gözükmüyor sanki. . .

İlk servise gidişimde plakaların ikisini de yapıştırtmayı düşünüyorum.
    Gerçi APP plaka yaptırıp yapıştırmak lazım ama, özellikle serviste trafik ceza yazıyor vs deniyor.

trafikten öyle plaka vermiyorlar.mecbur matbacıda olur.
    sadece silikon yeter. . .

• C4 ile ilgili ses problemlerinin dışında bikaç kişide direksiyon titremesi şikayeti, 1 kişide de yakıt şamandırasının değiştirilmesi var. Ancak hiçbiri kronik görünmüyor.

Son iki haftada 2011 Jaguar XFS 3.0, Audi A4 SW,BMW 2011 520d. modellerinde yolculuk yaptım.(hiçbirini kullanmadım)Herbiri 50-60km.
    kısa yolculuklardı.

Jaguar'da 90km hızda arka kelebek camdan aşırı rüzgar sesi geliyordu, Audi A4'ün heryerinden ses geliyordu kapı,cam,rüzgar vs..(araç 3-4 yıllıktı muhtemelen, şirket arabası). En sessiz olanı 520d idi.
    Söylemek istediğim 100.000€ verseniz bile montajdaki toleranslar nedenli herşey mükemmel olmayabiliyor.

Benim c4'de yaşadığım tek sorun yolcu tarafı camı yarım açılırsa bozuk yolda "cik cik" sesi çıkartıyor.
    Onu da önemli bir sorun olmadığından servise göstermek istemedim. Trim parçaları çıkartıp tekrar taktırdığınızda
    hiç duymadığınız seslerin gelme riski de var..

Eleştirebileceğim kısım da kapıları hızlı kapatırsanız çıkan ses tok değil. Bu modellerde böyle malesef alırken tüm c4'lere bakmıştım bayideki.

Vites eleştirilerinin hiçbirine katılmıyorum, biraz deneyim gerektiriyor hem ivmeli kalkalım hem de sallamasın istersek. Hem yakmasın, hem manuel müdahale edilsin, gazı diplesem de sarsmesın, hem arıza vermesin yada verirse maliyeti düşük olsun..henüz yok böyle bir model.

Tam otomatikler yakıtı fazla yakıyor. Kronik arızaları da olabiliyor, vitese manuel müdahale edebilen modellerde bile, MCP'deki kadar geniş rpm aralıklarında vites düşüremiyor. Çift kavramada sorun yaşayanların sayısı az değil, maliyetleri şuan yok ama garanti bitince çok yüksek.

Muhtemelen c4 sahipleri bugün aynı sınıfta araç alacak olsalar yine aynı aracı alacak kadar memnunlar.

c4 ile 8200km oldu deneyimlerim bunlar, c4 düşünen arkadaşlar için paylaştım..
    Yakıt ort. son 5500km 5.1 ort. hız 46km/h..

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Orijinalden alıntı: INCARA

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Dostlar bi arkadas yeni c4 test etmiş araba gitmiyor diyo

La nasıl gitmez diyorum gitmiyodu diyo

Bende 90 lık olanı test etmişsindir dedim olabilir dedii 90 lıklar gitmi mi ya

Gitmiyor dediği aynen şu;
    92 HP --> 230 Nm
    112 HP --> 270 Nm
    daha yüksek tork değerinde bir araç var ise söylesin onu alalım

Valla kardeşim c4ü begenmemiş oda gitmiş yeni Focus HB Almış 70 nilyara gelmiş araba ama en füülünü almış oda cok güzel

güzelde otomatiği yok, karşılaştırma yapamıyoruz, dizel otomatik özürlü firmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

C4 ile ilgili ses problemlerinin dışında bikaç kişide direksiyon titremesi şikayeti, 1 kişide de yakıt şamandırasının değiştirilmesi var. Ancak hiçbiri kronik görünmüyor.

Son iki haftada 2011 Jaguar XFS 3.0, Audi A4 SW,BMW 2011 520d. modellerinde yolculuk yaptım.(hiçbirini kullanmadım)Herbiri 50-60km.
    kısa yolculuklardı.

Jaguar'da 90km hızda arka kelebek camdan aşırı rüzgar sesi geliyordu, Audi A4'ün heryerinden ses geliyordu kapı,cam,rüzgar vs..(araç 3-4 yıllıktı muhtemelen, şirket arabası). En sessiz olanı 520d idi.
    Söylemek istediğim 100.000€ verseniz bile montajdaki toleranslar nedenli herşey mükemmel olmayabiliyor.

Benim c4'de yaşadığım tek sorun yolcu tarafı camı yarım açılırsa bozuk yolda "cik cik" sesi çıkartıyor.
    Onu da önemli bir sorun olmadığından servise göstermek istemedim. Trim parçaları çıkartıp tekrar taktırdığınızda
    hiç duymadığınız seslerin gelme riski de var..

Eleştirebileceğim kısım da kapıları hızlı kapatırsanız çıkan ses tok değil. Bu modellerde böyle malesef alırken tüm c4'lere bakmıştım bayideki.

Vites eleştirilerinin hiçbirine katılmıyorum, biraz deneyim gerektiriyor hem ivmeli kalkalım hem de sallamasın istersek. Hem yakmasın, hem manuel müdahale edilsin, gazı diplesem de sarsmesın, hem arıza vermesin yada verirse maliyeti düşük olsun..henüz yok böyle bir model.

Tam otomatikler yakıtı fazla yakıyor. Kronik arızaları da olabiliyor, vitese manuel müdahale edebilen modellerde bile, MCP'deki kadar geniş rpm aralıklarında vites düşüremiyor. Çift kavramada sorun yaşayanların sayısı az değil, maliyetleri şuan yok ama garanti bitince çok yüksek.

Muhtemelen c4 sahipleri bugün aynı sınıfta araç alacak olsalar yine aynı aracı alacak kadar memnunlar.

c4 ile 8200km oldu deneyimlerim bunlar, c4 düşünen arkadaşlar için paylaştım..
    Yakıt ort. son 5500km 5.1 ort. hız 46km/h..

senin yolcu camindan gelen ses aracı ilk aldığımda benim camimda da vardi... serviste ücretsiz cam silikonu sıktırdım hiç bir sorun kalmadı aklında olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

aranızda ankarada oturan lacivert renkde c4 ü olan ve arabanın bütün ışıklarını beyaza çeviren arkadaş burdamı_? plakadakilerde dahil

şu araçlara şu zulümü neden yapıyorlar anlamıyorum. araç zaten yeterince güzel niye sağıyla soluyla oynuyorsun. gerçi bende tavanı siyah kaplattım ama cam tavan gibi görünüyo benimki orjinal. gören cam tavan var sanıyo
  • arkadaşlar şöyle bir anket yapalımçok objektif olmayabilir ama yapalım.yarın araç alacak olsaydınız yine c4 tercih eder miydiniz?ya da ne alırdınız?

ilk cevabı ben veriim; c4 alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

arkadaşlar şöyle bir anket yapalımçok objektif olmayabilir ama yapalım.yarın araç alacak olsaydınız yine c4 tercih eder miydiniz?ya da ne alırdınız?

ds4 alırdım :)
  • @giyotin_6 biara uğrayayım servise, kapı panelini söktüler mi? tşk.
    @rolan c4 alırdım.Ama evli olmayıp aldığımda DS4 modeli olsaydı DS4 alırdım Arka taraf süper olmuş+jantlar
  • Ben de c4 den memnunum. Rakiplerini alıcı gözle inceledikçe doğru seçim yaptığımı düşünüyorum. Ama şu geldiği fiyatlar nedeniyle yeniden araba alacak olsam c4 ü alır mıydım diye kendime soruyorum. Sanırım almazdım. 2 el d sınıfı garantisi süren tüpe uyumlu bir araç alırdım. Bu kararımı etkileyen sebepler; küçük bir yerde yaşıyor olmam, fazla trafiğe girmemem , 40 bin üstünü c sınıfı bir araca çok görmemdir. Aracım 1.4 attraction 34.250 ye almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

@giyotin_6 biara uğrayayım servise, kapı panelini söktüler mi? tşk.
    @rolan c4 alırdım.Ama evli olmayıp aldığımda DS4 modeli olsaydı DS4 alırdım Arka taraf süper olmuş+jantlar

hayır oldukça kolay bir işlem. ben ankarada otosayda yaptırmıştım. sadece camı indiriyorlar silikonu sıkıyorlar( silikon dediğimde sprey tarzı birşey) sonra camı indirip kaldırmanı istiyorlar o sırada da biraz daha sıkıyorlar 5 dakka sonra düzelmeye başlıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

Abarttım connect ile hiç kendimi kasmadan gidip geliyordum sonuçta kamyonet yeni aracım ise daha nazlı ve güzel araç o yollara uygun değil ama bu gün sorun çıkartmadı.
    Bayırgülü tropy'si sorunsuz bitti.
    Sevgilerimle.

Abi araban toz toprak olmuştur be
    Ama onca yüke ragmen tık yoksa güzel Bizim kiada öylee dünya kadar yük atıyoruz arabada tık yok
    Mta abi görüşelim nerde oturuyosunn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 16 Eylül 2011; 19:21:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturkce

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

arkadaşlar şöyle bir anket yapalımçok objektif olmayabilir ama yapalım.yarın araç alacak olsaydınız yine c4 tercih eder miydiniz?ya da ne alırdınız?

ds4 alırdım :)

C5 ama 2.0 dizel motorunu alırdım 1.6 yaramazz
  • kia ceed sahibi arkadaş acaba araçtan biraz bahsedermisin .ikinci el olarak düşünüyorum da dizel otomatik olcak.özellikle aracın ses izolasyonu,ve sağdan soldan havalandırmadan,göğüslük gibi yerlerden gelebilen sesler açısından aracın durumu nasıl acaba.aracımı satınca almayı düşündüğün araçlardan biraz bilgi verirseniz sevinirim.ve dizel otomatiklerde yakıt tüketimi hakkında bilginiz varmı acaba..???
  • arkadaşlar ben ön sisleri ve kısa farları beyaz Philips diamond visionla değiştirdim görenler xenonmu diye yanıma gelip soruyorlar :)
    Görüntü çok güzel oldu yoldada hiç bir zorluk çekmedim gece.

Yağmurda zorluk çekersin diyorlar, uzunlar orginal ampulleri üzerinde zorlanırsam onları yakarım.

Araç içindeki ışıklandırmaları da beyaz led yaptım içerisi gece froresan yakmış gibi oluyor.
    Resimleri akşama koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihbursa -- 16 Eylül 2011; 16:40:10 >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.