Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.972
Cevap
173
Favori
1.792.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12411242124312441245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Navigasyon ekstra olarak geliyor. Ama car olay aktivasyonu servisler bazı araçlarda yapabiliyordu. Car play aktive olursa sanırım telefonda ki navigasyon kullanılabiliryor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba citroen ailesine tüm ön yargılara kulaklarımı tıkayarak c4 comfort plus 2012 modeli ile girdim iyi ki de bu aileye katılmışım.şu an çok memnunum fakat bi kaç sorum olacak
    1- sinyal kolunun uç kısmında düğme var o ne işe yarar ? ( sağdaki yol bilgisayarının km sıfırlıyor ve bakmaya yarıyor)
    2- kapılar belirli bir km gittikten sonra dışarıdan açılmalara karşı kilitleniyor fakat içeriden arka koltuklardan biri açınca direk açılıyor otomatik kilitleme fonksiyonu var mı yoksa yine kapı içinden manuel mi kapatacağız
    3-cruze kontrolde hız ayarlarını hafızaya alamıyorum
    Yardımcımolursanız sevinirim hayırlı günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caner1903 C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hoşgeldiniz
    1- o düğme hiçbir işe yaramıyor (belki yurt dışı versiyonlarda vardır bi işlevi)
    2-kapı içinden manuel kapatılacak
    3- hafıza ile ilgili menüyü görmeden tam tarif edemiyorum,kurcalayarak bulabilirsiniz, şunu söyleyeyim;hafızaya aldığınız hıza tek tuşla ulaşmak gibi bir şey beklemeyin,ben ilk aldığımda öyle bişey düşünmüştüm,hafızaya aldığınız rakam sadece hızı,direksiyondaki düğmeden arttırırken belirleddiğiniz hızda durmasını sağlıyor, mesela 80e ayarlarsanız 40dan itibaren 5er 5er çıkarken 80de durmasını sağlıyor şeklinde örnekleyeyim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

quote:

Orijinalden alıntı: caglar57

Trafik sigortası ve kasko yeniliyorum, araç 2012 exclusive, öğretmen ve kazasızlık indirimi ile trafik sigortası 495₺,kasko (güneş sigorta). 790₺ çıkıyor, sizde durumlar ne? Yorumları bekliyorum

Merhaba ben sigorta acentesiyim, araç hangi ilin plakası onu yazarsanız, ortalama olup olmadığını söyleyebilirim.

ilin önemi var mı?
  • MoB1881 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, aracı zorla güncelleyince böyle isteksiz davranmışlar pek bir değişiklik yokmuş öğrenmiş olduk, 2016 modellerde vitesin tipini değiştirdiler bide
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Aracın SMEG ekran versiyonunu serviste güncelletip MirrorLink ve Apple CarPlay'i aktif hale getirebilirsiniz.
    CarPlay harika çalışıyor ve navigasyonu çok seri. Hatta sinyal kolunun ucundaki düğmeye basılı tutarak Siri'yi aktif hale getirip arayacağınız kişinin adını söyleyerek arayabiliyorsunuz.

Sadece vites kollarının tasarımı farklı yoksa aynı şanzıman. Krom olanı yılan şeklinde vites yollarına sahip.

• caner1903 C kullanıcısına yanıt
    cruze arkadaşın anlattığı gibi eskilerde
    hafızaları kayıt ettikten sonra cruze de iken artı tuşuna bastıkça hafızada olanlarda duruyor sırayla yinedeçok faydalı
    şuan benim araçta hafızalar ekranda çıkıyor o hıza basınca araç otomatik o hıza çıkıyor asıl şimdi tam anlamıyla hafızalı cruze yapmışlar çok güzel olmuş...
  • carplay bilmiyordum hemen deneyeceğim bakalım
    bilgi için teşekkürler...
  • Carplay denedim çok güzel ya, bir kere daha sevdim aracı arkadaş :):):)
  • Citroen C4 II ve DS4 2011-2017
    Citroen C4 II ve DS4 2011-2017
    acaba ortasında yol bilgisayarı bilgileri olan gösterge takılsa çalışırmı, hiç yapılmışmıdır sizce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoB1881 -- 3 Ekim 2016; 15:30:24 >

• Arkadaşlar benim araçta navi yokmuş
    Yükleyemedi servis daha doğrusu navili teyp değil dediler ama inceledim navili teypler ile aynı
    Nasıl çözerim bu işi yardım edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MoB1881

Arkadaşlar benim araçta navi yokmuş
    Yükleyemedi servis daha doğrusu navili teyp değil dediler ama inceledim navili teypler ile aynı
    Nasıl çözerim bu işi yardım edermisiniz

Hocam bu işle uğraşan adamlar var onları bulursan yardımcı olabilirler, trcitröen forumu var orada yardımcı olurlar...

• torpido soğutma var. ama ışık ve diğer ışıklar yok maalesef. Ama ekranı değiştirdim. kamera taktırdım şimdi daha da keyifli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

3 teker üstünde gidebilen tek araç Citroen diyordun Golf, Tiguan peşine düştün ama bak yeni DS4 Crossback geliyormus acele etme bence.

https://www.youtube.com/watch?v=oBd_nTFiWhY

C4 varken şımardım Allah'ta beni minik Golfe muhtaç etti yoksa Passat alacaktım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Peco 308 Allure alınır mı 95 kaat hersey dahil ?

DS5 alınır

• Arkadaşlar Golf 6 Hihgline modelini aldım 53'e anca indi arabada C4 Confort Plus a ek olarak iç ambiyans ve LED stoplar var.

İçi biraz dar bagajı minik ve yetersiz aerodinamik olarai daha iyi ama görüş açıları vasat.

Ben bekarım bana Polo bile yeter ama Aile olarak kullanacaklara Golf tavsiye etmiyorum uzun yolda eziyet olur.

C4 e nazaran daha sessiz süspansiyonlar bantsız C4 kapı sesine nazaran tok kapı sesi kendini belli ediyor.

direksiyon daha ufak bide gaz pedalı yerden bitişik yapılmış buna bayıldım.

Yol tutuş ş.içinde fark ediyor.

Yalıtım camlar vs daha iyi yumuşak kapanıyor.

Diz mesafesi 7'ye nazaran daha iyi .

6 vites var ama 200'den sonra işe yaramıyor.

• hayırlı olsun üstat
    niye citroen almadın peki hikayesi nedir
  • Merhaba,
    bende aranıza 2013 model EHDI comfort modeli ile karıştım. Allah utandırmasın.
  • Arkadaslar kontagi ilk cevirdiginizde sizde de asagidaki gibi bir uyari veriyor mu.Ben bu ara bu uyariyi aliyorum ama sabit yanmiyor,sadece motoru ilk calistirirken aldigim bir uyari.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

• 
Sayfa: önceki 12411242124312441245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.