Şimdi Ara

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017 (1136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: memrekaya
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.970
Cevap
173
Favori
1.789.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: talkoc

TA/info düğmesinin Üzerindeki düğmeye basarsanız görürsünüz .

quote:

Orijinalden alıntı: alirizabaki
    hocam ortalama yakıt göstergesi için ses açma tuşunun sağ üst köşesinde üst üste iki sayfa sembolü olan bi tuş var. o tuş gösterge panelini değiştiriyor.ona basın. bluetooth konusunda bi bilgim yok. hararet göstergesi de yeni c4 lerin hiç birinde yok.

Çok teşekkürler hocam her ikinize de.. Benim kusura bakmazsanız bir sorum daha olacak; BİLEN DİĞER ARKADAŞLAR DA CEVAPLAYABİLİR TABİKİ..

burakozsoz
    arkadaşımızın yukarıda paylaştığı resimlerde ön konsol şu şekilde:

Citroen C4 II ve DS4 2011-2017

Oysa bendeki ön konsolda dijital ekran yarısı kadar.. Bu da donanımdan mı kaynaklanan bir farklılık? İkincisi bunu değiştirebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisever -- 23 Eylül 2015; 22:21:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavisever

quote:

quote:

hocam ortalama yakıt göstergesi için ses açma tuşunun sağ üst köşesinde üst üste iki sayfa sembolü olan bi tuş var. o tuş gösterge panelini değiştiriyor.ona basın. bluetooth konusunda bi bilgim yok. hararet göstergesi de yeni c4 lerin hiç birinde yok.

Çok teşekkürler hocam her ikinize de.. Benim kusura bakmazsanız bir sorum daha olacak; BİLEN DİĞER ARKADAŞLAR DA CEVAPLAYABİLİR TABİKİ..

burakozsoz

Oysa bendeki ön konsolda dijital ekran yarısı kadar.. Bu da donanımdan mı kaynaklanan bir farklılık? İkincisi bunu değiştirebiliyor muyuz?

hocam üstteki araç exclusive donanımlı yani en üst paket. sizinki confort. ayrıca üstteki araçta navigasyon ekranı olduğu için büyük ekran var. siz de ayrıca taktırabilirsiniz. sanırım siz çok uzaksınız aracın donanımlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirizabaki -- 23 Eylül 2015; 23:00:55 >

• Arkadaşlar aracımla 1650 kmlik ankara-izmir+şehiriçi-ankara seyahatimin yakıt tüketimini paylaşmak istiyorum. Yol şartları %90 şehirlerarası, klima genelde açık, 2,5 kişi ve bagaj dolu 4.6/100km. Ortalama hız izmire vardığımda 89km iken dönüşümde 68 km oldu. Bu da dönüşte gidişe göre daha yavaş kullanım ve şehiriçindeki kullanımlardan kaynaklanıyor sanırım.

Aracı alalı 10 gün oldu ve donanım zenginliği ve hdi motor nedeniyle tercih ettiğim aracımdan genel anlamda memnunum. Focus 2.5 comfort aracıma göre en önemli eksiği debriyaj ve vites geçişlerindeki sertlik. Bunun dışında 112lik ler bariz şekilde 92hpliğe göre performanslı. Diğer bir dikkatimi çeken husus aracın yol tutuşu oldu. Mesela focus 2.5 ile kıyaslamak yanlış olur ama focusta darbe emişi c4 kadar sert değildi diğer yandan yol tutuşu viraj hakimiyeti çok daha iyiydi. C4 sert süspansiyona rağmen virajlarda da tedirgin ediyor. Bozuk yolda focustan daha fazla sallıyor. Ayrıca bozuk zeminden sert geçince arka süspansiyondan gelen sesi her c4 kullanıcısı biliyordur.

Focusa göre en belirgin artısı ise yalıtımı ve hızı belli etmemesi. Belki virajlara farketmeden focusla girdiğimden daha hızlı girmeye çalışmış olabilirim. Çünkü gerçekten hız 130dan sonra belli oluyor. Netice itibariyle araçta birçok ayrıntı var düşünülmüş yani donanımlar haricinde ince detaylar da var. Focus aracım titanium dizel olsaydı sanırım değiştirmezdim ama donanım ve başarılı bir dizel motor için c4 aldım ve memnunum diyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

burakozsoz

hocam üstteki araç exclusive donanımlı yani en üst paket. sizinki confort. ayrıca üstteki araçta navigasyon ekranı olduğu için büyük ekran var. siz de ayrıca taktırabilirsiniz. sanırım siz çok uzaksınız aracın donanımlarına

Hocam hayatımda ilk kez donanımlı araba kullanıyor ve inceliyorum ondandır:)

Daha önce kullandığım arabada donanım olarak sadece klima vardı düşünün artık:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

burakozsoz

Hocam hayatımda ilk kez donanımlı araba kullanıyor ve inceliyorum ondandır:)

Daha önce kullandığım arabada donanım olarak sadece klima vardı düşünün artık:)

hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin hocam:)

• Arkadaslar bugun aracin km sayacinin hemen sol yaninda anahtar isareti cikti. Bu aracin bakiminin geldigini mi gosteriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar
    herkese iyi bayram
    abimin aracını satışa cıkardım.
    forumdan araştıran olursa ihtiyac sahibine gitsin isterim
    mevcut kazası yoktur.
    mahallemizin cocukları sag olsun yuzeysel çizikler mevcuttur.
    satma sebebimize gelecek olursak renault talisman aracı nı bekliyorum
    kasımın 15 de gelecek.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sadece-57.000-km-otomatik-vites-yeni-kasa-230254727/detay/

ilan no : 230254727
  • Arkadaşlar herkese merhaba ve iyi bayramlar.
    C4 ümü satmayı düşünüyorum ev almayı planladığım için sizce fiyat olarak ne yazmalıyım.
    aracım 2012 model exclusive+kör nokta beyaz renk
    kazasız boyasız
    75000 km de garantili servis bakımlı
    lastikleri 10.000 km kullandım.
    onun dışında ufak tefek taş çizikleri mevcut
    sizce rakam ne düşünmeliyim.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Arkadaslar bugun aracin km sayacinin hemen sol yaninda anahtar isareti cikti. Bu aracin bakiminin geldigini mi gosteriyor?

evet hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Arkadaslar bugun aracin km sayacinin hemen sol yaninda anahtar isareti cikti. Bu aracin bakiminin geldigini mi gosteriyor?

evet hocam.

Teşekkürler... Sanırım bu işaret sayaca basılı tutup kontağı çevirince kaldırılabiliyormuş. Eğer yetkili servis yüksek fiyat verirse tanıdık bir yerde bakımlarını yaptırıp bu çıkan bakım göstergesini de elle sıfırlayacağım gibi görünüyor. Yağ, yağ filtresi, hava filtresine 500tl nin üstünde para istemek nasıl bişeydir anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedemirtas

Arkadaşlar herkese merhaba ve iyi bayramlar.
    C4 ümü satmayı düşünüyorum ev almayı planladığım için sizce fiyat olarak ne yazmalıyım.
    aracım 2012 model exclusive+kör nokta beyaz renk
    kazasız boyasız
    75000 km de garantili servis bakımlı
    lastikleri 10.000 km kullandım.
    onun dışında ufak tefek taş çizikleri mevcut
    sizce rakam ne düşünmeliyim.
    teşekkürler.

hocam sahibinden.com a gir 2012 exclusiveleri yüksekten düşüğe sırala, en yüksek fiyata bir bak (68.000tl) , bir de sıfır liste fiyatına bak(84.000tl) piyasayı düşürme derim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar manuel c4 kullanan arkadaşlara bir sorum olabilir mi? Benim araçta 1 den 2 ye geçerken debriyaja tam bassam da bazen zorlanma hissi oluyor, yani debriyaja tam basmayıp vites geçişi yapmak istediğinizdeki his debriyaja tam bassam da oluyor. Servise götürmeden önce buradan yardım isteyim dedim. Sadece 1-2 geçişinde ve araba hareket halindeyken oluyor, durur halde denedim olmuyor.
  • 75k bakımı yaptıran fiyst alan varmı

• n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var

• quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Bende de aynı sorun var

Herhangi bisey yaptiniz mi?

• Arkadaşlar motor yağı değişirken c4 ler için en iyi yağ tercihi hangisi? TOTAL Mi?

Cevap EVET ise 5-30 olan mı ?

Yani bu mu?

http://urun.n11.com/motor-yagi/total-quartz-ineo-ecs-5w-30-4-litre-motor-yagi-2014-dpfli-P20175221

Bir de şu var ama aralarındaki fark nedir anlamadım ben hangisini almalıyım?

http://urun.n11.com/motor-yagi/total-quartz-9000-energy-5w-40-4-litre-motor-yagi-P19637691

DAHA başka çeşitler de varmış hangisini almalıyım kararsız kaldım.

• mavisever M kullanıcısına yanıt
    farkını bilmiyorum ama serviste 5-30 Total koyuyorlar.
  • n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    Yapmadım hocam şuan rahatsız edecek düzeyde değil.

• quote:

Arkadaşlar motor yağı değişirken c4 ler için en iyi yağ tercihi hangisi? TOTAL Mi?

Cevap EVET ise 5-30 olan mı ?

Yani bu mu?

http://urun.n11.com/motor-yagi/total-quartz-ineo-ecs-5w-30-4-litre-motor-yagi-2014-dpfli-P20175221

Bir de şu var ama aralarındaki fark nedir anlamadım ben hangisini almalıyım?

http://urun.n11.com/motor-yagi/total-quartz-9000-energy-5w-40-4-litre-motor-yagi-P19637691

DAHA başka çeşitler de varmış hangisini almalıyım kararsız kaldım.

Ben son bakımda Mobil 5-30 almıştım,Total ineo ecs 5-30 ile arada bir fark hissetmedim.Bu bakımda Total ineo ecs alacam,fazla vermeye değmez.Benim eski bakım faturalarında ineo ecs yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 3 Ekim 2015; 15:03:03 >

• İlginiz için teşekkürler arkadaşlar..

BENİM YENİ BİR SORUM OLACAK?

CİTROEN C4 İÇİN KOLTUK KILIFI KULLANAN VAR MI?

BENİM KOLTUKLAR KUMAŞ ( ORJİNALİ ) DERİ VEYA KUMAŞ AMA KALİTELİ BİR KILIF DÜŞÜNÜYORUM*

TAVSİYELERİNİZİ , DÜŞÜNCELERİNİZİ, ÖNERİLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?
  • 
Sayfa: önceki 11341135113611371138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.