Şimdi Ara

CİTROEN c4 fiyat teklifi aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
4.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce sıfır şu iki araç arasında kalmıştım ve sizlere sormuştum:

Citroen C4 1.6 Comfort 112 Hp Dizel Otomatik vites + Plus paket + 15 ay 15 bin 0 faiz ile 59 bin lira (trafik dahil)
    Citroen C4 1.6 Exclusive (otm.) Dizel için ise + 15 ay 15 bin 0 faiz ile 63 bin lira (trafik dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutrec_ -- 15 Mayıs 2014; 19:21:02 >

• hımss bir iki bayiiyi daha ara hocam, biraz daha inerler bu sene yeterince satmadı c4. hedefleri 7000 adetti 4500'ü anca buldular.

alternatifleri belli. leon, i30, cee'd eğer nispeten düzgün yollarda kullanacaksanız, trafik varsa c4 en iyi seçenek olacaktır. malumunuz dsg sıkışık trafik dizel üçlüsü sakat, koreli kardeşler ise 2*3 litre arası daha fazla yakıyor. ama mcp tam otomatik konforu vermez.

eğer fazla trafik yoksa 1.2 tsi leon dsg en iyi seçim olur dsg tsi uyumu daha iyi.

uzun yol yapılacaksa sık sık fazla trafik yoksa, cee'd ya da i30 bakın, donanım olarak çok iyiler uzun yolda da yakıtta üzmezler.

artı aklınızda olsun soğuk bir yerde yaşıyorsanız i30'da dizel olmasına rağmen araç anında ısınmaya başlar çocuk falan varsa önemli bir özellik.

durumunuza göre bakın en iyi fiyatı vereni alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hımss bir iki bayiiyi daha ara hocam, biraz daha inerler bu sene yeterince satmadı c4. hedefleri 7000 adetti 4500'ü anca buldular.

alternatifleri belli. leon, i30, cee'd eğer nispeten düzgün yollarda kullanacaksanız, trafik varsa c4 en iyi seçenek olacaktır. malumunuz dsg sıkışık trafik dizel üçlüsü sakat, koreli kardeşler ise 2*3 litre arası daha fazla yakıyor. ama mcp tam otomatik konforu vermez.

eğer fazla trafik yoksa 1.2 tsi leon dsg en iyi seçim olur dsg tsi uyumu daha iyi.

uzun yol yapılacaksa sık sık fazla trafik yoksa, cee'd ya da i30 bakın, donanım olarak çok iyiler uzun yolda da yakıtta üzmezler.

artı aklınızda olsun soğuk bir yerde yaşıyorsanız i30'da dizel olmasına rağmen araç anında ısınmaya başlar çocuk falan varsa önemli bir özellik.

Hocam ceed ve i 30 tasarımlarını çok sevmeme rağmen yakıt konusunda bahsettiğiniz gibi çok yakmasından dolayı eledim bu iki modeli.Ayda en az 2 bin km yapıyorum. Dsg konusunda ise gerçekten riske girmek istemiyorum. Zaten otomatik vites ilk deneyimim olacağı için Mcp beni memnun eder diye tahmin ediyorum, Manuelden daha rahattır heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hımss bir iki bayiiyi daha ara hocam, biraz daha inerler bu sene yeterince satmadı c4. hedefleri 7000 adetti 4500'ü anca buldular.

Hocam ceed ve i 30 tasarımlarını çok sevmeme rağmen yakıt konusunda bahsettiğiniz gibi çok yakmasından dolayı eledim bu iki modeli.Ayda en az 2 bin km yapıyorum. Dsg konusunda ise gerçekten riske girmek istemiyorum. Zaten otomatik vites ilk deneyimim olacağı için Mcp beni memnun eder diye tahmin ediyorum, Manuelden daha rahattır heralde.

alıştıktan sonra rahattır hocam.

yeni versiyonlar tam otomatik gibi freni bıraktığınızda yavaş yavaş ileride gidiyor zaten. iki haftada çözer sonrasında sorunsuz kullanırsınız.

bu kadar km yapacaksanız c4 en iyi seçim olur.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Fiyat konusunda endişelerim var aslında. Daha 3-4 ay önce 56 bin liraydı araç.
  • quote:

Teşekkürler hocam. Fiyat konusunda endişelerim var aslında. Daha 3-4 ay önce 56 bin liraydı araç.
    bu senenin başında 2012 modelini 52 bine bıraktılar 1.6 hdi 112 hp dizel otomatik.2013 ü de 58 tl fiyat çektiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

bu senenin başında 2012 modelini 52 bine bıraktılar 1.6 hdi 112 hp dizel otomatik.2013 ü de 58 tl fiyat çektiler.

pLUS PAKET DAHİL Mİ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugun bursa bayisinden arkadasim pazarlik etmeden pesin alim icin o fiyat teklifini aldi bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar Citroen C4 1.6 Comfort 112 Hp Dizel Otomatik vites + Plus paket + 15 ay 15 bin 0 faiz ile 59 bin lira (trafik dahil)
    Citroen C4 1.6 Exclusive (otm.) Dizel için ise + 15 ay 15 bin 0 faiz ile 63 bin lira (trafik dahil)

Fiyatlar nasıl sizce? Alternatif tavsiyeleriniz var mı?

comfort plus için o fiyat fazla hocam ama kredi 0 faiz olduğu için heralde o fiyata veriyorlar
    yoksa peşin 57000 civarına alanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Bugun bursa bayisinden arkadasim pazarlik etmeden pesin alim icin o fiyat teklifini aldi bilginize

Arkadaşınız Plus paketle mi o teklifi aldı acaba? Çünkü Plus paket 2900 Lira. Bide tabi 15 ay 15 bin faizsiz kredi avantajı da var.
  • Bir kaç bayiye daha sorun mutlaka daha düşük fiyat veren olacaktır. Sıfır faizli diye belirtin.

• quote:

Ben ekim sonu aldım. Km 1500 e yakın. Kullanımı zevkli bir araba. Yakıt derdi yok, konfor derdi yok, bagajı gayet yeterli (sedan focus a yakın bagajı var), motor gücü çok iyi ve yarı otomatik olduğu için gücünün tamamını hissettiriyor. 1den 2 ye geçerken hissettiriyor biraz, onun dışında vites değişimini sadece ekrana bakınca farkedersiniz. Kocaman saklama bölmeleri var hem de soğutmalı. Vites parmağı çok estetik. Anahtarların her ikisi de sustalı ve kumandalı. Daha ne sayayım, MCP nin kronik hiçbir sıkıntısı yok, olsa da kaç paralık şanzıman zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Bir kaç bayiye daha sorun mutlaka daha düşük fiyat veren olacaktır. Sıfır faizli diye belirtin.

bir iki bayiyi aradım ancak daha iyi fiyat veren olmadı. Bir bayi Dizel 1.6 Exclusive + cam tavan + navigasyon ile birlikte 66 bin peşin saydı, kredisiz dedi. E citroen web sitesinde 15 bin 15 ay sıfır faiz yazıyor dedim, nerde hani dedi , tarif ettim nerede yazdığını, yok göremedim dedi, bence gördü de işine gelmedi :)
  • Bir iki yerden daha fiyat alın.

Simdiden c4 unuz hayırlı olsun.

• Ah şu yeni 308 i de bu fiyattan verseler.
    Eğer c4 kotalarını doldurmadılarsa Ocak-Şubat döneminde 2013 leri daha uygun fiyattan verebilirlermi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bir iki yerden daha fiyat alın.

Kardeş senin yorumlarını takip ediyorum. Otomobil bilgine de güveniyorum. Bu forumda insanlara yaptığın yardımlarından dolayı öncelikle Allah razı olsun.

C4 konusuna gelince kafam çok karışık. Ben Multimedyasız bir araç almam diyiyordum fakat artık aracımı değiştirmem gerekiyor. Seçim konusunda daldan dala atlıyorum. Bir ara Focus, Leon, Ds4 gibi modelleri düşünüyordum, şu anda ise ya bu aracı alacağım ya da Opel Astra nın 1.6 dizel motorunu bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutrec_ -- 16 Aralık 2013; 0:29:22 >
  • quote:

quote:

Kardeş senin yorumlarını takip ediyorum. Otomobil bilgine de güveniyorum. Bu forumda insanlara yaptığın yardımlarından dolayı öncelikle Allah razı olsun.

C4 konusuna gelince kafam çok karışık. Ben Multimedyasız bir araç almam diyiyordum fakat artık aracımı değiştirmem gerekiyor. Seçim konusunda daldan dala atlıyorum. Bir ara Focus, Leon, Ds4 gibi modelleri düşünüyordum, şu anda ise ya bu aracı alacağım ya da Opel Astra nın 1.6 dizel motorunu bekleyeceğim.

Teşekkürler hocam.
    1- önceki aracınız nedir ?
    2- otm vites şart mı ?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam.
    1- önceki aracınız nedir ?
    2- otm vites şart mı ?

Şu andaki aracım 2005 dizel C4 110 hp, Otomatik vites şart değil.

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Manuel ceed ve leon da düşünebilirsiniz hocam.

• quote:

Manuel ceed ve leon da düşünebilirsiniz hocam.

Artık 2. el satış değerini de düşünmek istiyorum. Benim şu anki aracım muhtemelen değerinin altında gidecek. Ceed ve Leon'da aynı durumu yaşayacaklar ilerde, Ancak Opel 2. elde daha iyi. O yüzden beklesem mi diye düşünüyorum. Ancak fiyatı açıklandığında 70 bin gibi bir rakam görürsem dumur olurum heralde. Golf bu konuda çok daha iyi ama tasarımı çok hoşuma gitmiyor. Sadece bir kaç yıl kullanmayacağım 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorum, o yüzden karar vermek çok zor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.