Şimdi Ara

Citroen C4 2005-2011 (215. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.214
Cevap
34
Favori
1.055.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimli cevap için teşekkür ederim. Aracımın (2010 model dizel HB 110 beygir otomatik vites C4) kullanma klavuzunu pdf olarak nerde bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Resimli cevap için teşekkür ederim. Aracımın (2010 model dizel HB 110 beygir otomatik vites C4) kullanma klavuzunu pdf olarak nerde bulabilirim ?

Benim internetten indirdiğim parça parça kullanma klavuzu var.. onu linkini paylaşıyorum burdan..
    işinizi görecektir..

http://*apidshare.com/files/444288695/c4.zip

yıldızın yerine o malum sitenin ilk harfini koyarsınız. ;) R
  • Arabamda alarm olup olmadığını nasıl anlarım ? Ön camın civarında kırmızı yanıp sönen led yok ? Araba kilitli iken kapıları açmak istediğimde öten bişeyde yok. Ayrıca C4 hb arabasında çocuk oto koltuğu kullanan var mı ? Varsa, marka, model, satın almak için link verebilir mi? (Bütçem en fazla 150 tl.)
  • quote:

Arabamda alarm olup olmadığını nasıl anlarım ? Ön camın civarında kırmızı yanıp sönen led yok ? Araba kilitli iken kapıları açmak istediğimde öten bişeyde yok. Ayrıca C4 hb arabasında çocuk oto koltuğu kullanan var mı ? Varsa, marka, model, satın almak için link verebilir mi? (Bütçem en fazla 150 tl.)

Bildiğim kadarı ile türkiye ye gelen modelleri arasında standart alarm içeren açarçlar yok.. yani buraya gelenlerde dahili alarm yok diye biliyorum. sizin aracınızda harici bir alarm varsa nasıl tespid edebilirsin bilemiyeceğim ama eğer standart alarm donanımlı ise benim iki önceki mesajımza linkini verdiğim kullanma klavuzundaki 41-42 sayfaları okumanızı tavsiye ederim..

sanırım indirip okuma zahmetinde bulunmadınız :d yoksa o sayfayı görürdünüz. ben daha arabayı almadan kullanma klavuzunu ezberlemiştim :)

neyse.. çocuk koltuğu mevzusunda ise hepsi burada dan sizin çocuğunuzun yaşı ve kilosuna uygun bir koltuk seçebilirisiniz. sonuçta bu koltuklar yaş durumuna değişiklik gösteriyior.

• Dostum, işyerimde ra.pid'den indirme yapamıyorum. Eve gideyim inan hemen ilk işim link'ten indirmek olacak. Çocuk koltuğu olayında kafam karıştı. 100 tl.'ye de koltuk var 1.000 tl'ye de. İçinde isofix kelimesi geçen koltuklar en az 250 tl.'den başlıyor. Normal koltuk ile isofix arasında ne fark var ki?
  • quote:

Dostum, işyerimde ra.pid'den indirme yapamıyorum. Eve gideyim inan hemen ilk işim link'ten indirmek olacak. Çocuk koltuğu olayında kafam karıştı. 100 tl.'ye de koltuk var 1.000 tl'ye de. İçinde isofix kelimesi geçen koltuklar en az 250 tl.'den başlıyor. Normal koltuk ile isofix arasında ne fark var ki?

normal koltukları aracın arkasına saabitlemek için aracın arka tarafındaki emniyet kemerlerini kullanıyorsun. ve bu enmineyet kemerli bir bağlantı olduğu için çocuk koltuğunun kaza veya ani fren anında arka tarafta savrulmasını engelleyemiyor.

ama isofiz bağlantılı koltuklarda koltuğu arkaya sabitlemek için emniyet kemeri kullanmıyorusun. kkoltuğun kendi bağlantı noktaları ve kancaları mevcuk.. direk arka koltuğu yerleştirip oturtakar sabitliyorsun.

böylece sıkıca koltuğa sabitlenerek sanki aracın kendi parçası imiş gibi davranış gösteriyor.

farkı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotumuren -- 25 Ocak 2011; 18:02:37 >

• quote:

Dostum, işyerimde ra.pid'den indirme yapamıyorum. Eve gideyim inan hemen ilk işim link'ten indirmek olacak. Çocuk koltuğu olayında kafam karıştı. 100 tl.'ye de koltuk var 1.000 tl'ye de. İçinde isofix kelimesi geçen koltuklar en az 250 tl.'den başlıyor. Normal koltuk ile isofix arasında ne fark var ki?

Kardesim tabiki isofixli al cunku isofix baglantilari direk aracin sasisine bagli o yuzden en saglami o almadan tavsiyem ebebek turu bebek magazalarina gidip orda incelemen
  • quote:

2010 model 40 binde cam tavanlı otomatik vitesli 110 beygirlik dizel hatchback C4 aldım. Peşin 35 milyar. Artık bende aranızdayım. Hemen 2 soru sorarak başlayayım.
    1-) Araç parfümü bitmiş. Nerden kaça alabilirim ?
    2-) Çocuk kilidi nasıl devreye alınıyor. Hareket halinde iken arka kapıların içerden açılmasını istemiyorum.

hayırlı olsun. Güzel araba. Ben de kullanıyorum çok hoş araba bunlar. Nette yazılanlara pek kulak asma. HEr markada olan şeyler.
  • Isofix'li koltuklar çok pahallı. En ucuz link'ini verdiğim isofix'li koltuğu buldum. Sanırım bunu alıcam. Hem, isofix'li hemde peşin 168 tl.
    http://www.paketlet.com/store/ProductDetails.aspx?productId=131428
  • quote:

Isofix'li koltuklar çok pahallı. En ucuz link'ini verdiğim isofix'li koltuğu buldum. Sanırım bunu alıcam. Hem, isofix'li hemde peşin 168 tl.

Kardesim tercih senin ama sunu unutma o koltuga sen kendi cocugunu oturtacaksin nihai karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya26

quote:

Isofix'li koltuklar çok pahallı. En ucuz link'ini verdiğim isofix'li koltuğu buldum. Sanırım bunu alıcam. Hem, isofix'li hemde peşin 168 tl.

Kardesim tercih senin ama sunu unutma o koltuga sen kendi cocugunu oturtacaksin nihai karar senin

Dostum haklısın da param anca buna yetiyor. Araba için tüm paramı verdim birde kredi çektim. Şimdi, 45 bin bakımı da geliyor. Kaskoyada 1 milyar gitti. Acemi şoförüm, şimdilik sadece şehir içi kullanıyorum arabayı. Alacağım koltuk sonuçta dandik 100 tl. civarı koltuklardan değil. Isofix'li direkt şaseye monteli.

• quote:

quote:

quote:

Dostum haklısın da param anca buna yetiyor. Araba için tüm paramı verdim birde kredi çektim. Şimdi, 45 bin bakımı da geliyor. Kaskoyada 1 milyar gitti. Acemi şoförüm, şimdilik sadece şehir içi kullanıyorum arabayı. Alacağım koltuk sonuçta dandik 100 tl. civarı koltuklardan değil. Isofix'li direkt şaseye monteli.

Arkadaşım almadınsa 200 daha ver 340 tl.ye 12 ay taksitle ve birçok testlerden başarılı olan Alman malı ve piyasaya göre epey ucuz satan bir site buldum ben ve aldım. 364 e 12 taksitle Bak istersen. (359 Olmuş ama ucuz bence. Markalı ve çok güzel,kaliteli.)

http://www.egereyon.com/pinfo.asp?pid=10416

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergunsari -- 30 Ocak 2011; 16:09:48 >

• Ankara içi temiz problemsiz 2005-2006 Citroen C4 HDI Pk Arıyorum.Aracını satmak isteyenler lütfen özel mesaj atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunsari

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım almadınsa 200 daha ver 340 tl.ye 12 ay taksitle ve birçok testlerden başarılı olan Alman malı ve piyasaya göre epey ucuz satan bir site buldum ben ve aldım. 364 e 12 taksitle Bak istersen. (359 Olmuş ama ucuz bence. Markalı ve çok güzel,kaliteli.)

http://www.egereyon.com/pinfo.asp?pid=10416

Dostum aldım ama aldığıma pişman oldum. Çünkü benim sipariş ettiğim 0-25 kg. arası olandı, bana gelen 0-18 kg. arası. Arabaya monte etmeden oğlumu koltuğa oturtup denedim. Omuzları kavrayan kolçaklar en geniş ayarında bile çok dar geldi. Ayrıca, ürünün faturası gelmedi. Ürün sağlamdı ama kargo paketi çok kötü idi. Bugün geri verip para iadesi alıcam. İnşallah kıllık çıkartmazlar.

• Benim C4'ümün tüm camları çok buğu yapıyor. Sizlerde durum nasıl? Buğu önlemek için pratik çözüm var mı? Nette buğu önleyici spreyler dikkatimi çekti. Kullanıp memnun olan var mı?
  • quote:

Benim C4'ümün tüm camları çok buğu yapıyor. Sizlerde durum nasıl? Buğu önlemek için pratik çözüm var mı? Nette buğu önleyici spreyler dikkatimi çekti. Kullanıp memnun olan var mı?

Polen filtresi kirli olduğu zamanlarda kalorifer sistemi camlara yeterli kadar hava vermiyor bu durumlarda da camlarda aşırı buğu oluşuyor. Filtreni bir kontrol ettirmen iyi olur...
  • quote:

Benim C4'ümün tüm camları çok buğu yapıyor. Sizlerde durum nasıl? Buğu önlemek için pratik çözüm var mı? Nette buğu önleyici spreyler dikkatimi çekti. Kullanıp memnun olan var mı?

muhtemelen araç ile kısa yolculuklar yapıyorsunuzdur. kış aylarında kısa yolculuklarda ön cam buğusunu gidermek kolay ama yan camlara iş gelince ne yazıkki hemen olmuyor. hele ki citroen gibi bir firmanın esp yi standart yapıpı, sadece MCP HDI SXPK modeline ısıtmalı yan ayna koyduğuda göz önüne alınırsa aynalardaki buğuyu çözmekte işkence. eğer birde istanbulda iseniz ve aracınızla maximum 40-50 km ile gidiyorsanız mümkün değil..

klimanınızn auto modda olmasına ve iç hava dolaşımının KAPALI olmasına dikkat edin. iç hava dolaşımı açık ken her zaman buğu yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kotumuren

quote:

muhtemelen araç ile kısa yolculuklar yapıyorsunuzdur. kış aylarında kısa yolculuklarda ön cam buğusunu gidermek kolay ama yan camlara iş gelince ne yazıkki hemen olmuyor. hele ki citroen gibi bir firmanın esp yi standart yapıpı, sadece MCP HDI SXPK modeline ısıtmalı yan ayna koyduğuda göz önüne alınırsa aynalardaki buğuyu çözmekte işkence. eğer birde istanbulda iseniz ve aracınızla maximum 40-50 km ile gidiyorsanız mümkün değil..

klimanınızn auto modda olmasına ve iç hava dolaşımının KAPALI olmasına dikkat edin. iç hava dolaşımı açık ken her zaman buğu yapar.

Zonguldak - Ereğli'deyim. Acemi sürücüyüm. Hep şehir içi kısa sürüşler yapıyorum. Hızımda tahmin ettiğin bigi en fazla 60 km/s. oluyor. Klimanın otomatik modda olmasına ve iç hava dolaşımın kapalı olduğunu nasıl anlarım?

• arkadaşlar öncelikle herkese selamlar bende 110luk dizel c4 düşünüyorum.yakıt durumu nedir?şehiriçi ne yakıyor araç ortalama?(yakıt fiyatları farklılık gösterdiği için litre bazlı söylerseniz sevinirim)

birde piyasada genelde 100.000 km üstü araçlar var.c4 hakkında pek bilgim yok ancak dizel araçların bakımları ve arızaları epey masraflı olmakta.ben aradığım fiyata bulabilirsem 60-70 bin km de düşünüyorum ancak bulamazsam 100.000 civarı alacağım mecburen.bunun motor ömrü büyük masraf çıkarma sınırı km olarak nedir?yakıttan kara geçeyim derken bakım ve arıza masraflarından zarar etmek istemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

arkadaşlar öncelikle herkese selamlar bende 110luk dizel c4 düşünüyorum.yakıt durumu nedir?şehiriçi ne yakıyor araç ortalama?(yakıt fiyatları farklılık gösterdiği için litre bazlı söylerseniz sevinirim)

birde piyasada genelde 100.000 km üstü araçlar var.c4 hakkında pek bilgim yok ancak dizel araçların bakımları ve arızaları epey masraflı olmakta.ben aradığım fiyata bulabilirsem 60-70 bin km de düşünüyorum ancak bulamazsam 100.000 civarı alacağım mecburen.bunun motor ömrü büyük masraf çıkarma sınırı km olarak nedir?yakıttan kara geçeyim derken bakım ve arıza masraflarından zarar etmek istemiyorum :)

arkadaşım şehir içi yakıt sarfiyatı 6 - 6,5 lt şehirdışı ben 5 e kadar düştüm ve bu 5 de 110 - 130 aralığında.. Şehir içide düşürebilirsin istersen ama turbo olunca hafif şahlandırmak zevk veriyor :)) yani tamamen kullanman ile alaklı.. Masraflı bir araç değil ama tabi kullanımına göre.. Bakımını düzenli yapar ve güzel mazot kullanırsan hiç sorunsuz.. Ben 2 yıldır periyodik bakım hariç hiç masraf yapmadım.. Dizel araç için 100 bin km dolayı çok fazla bir km değil.. Önemli olan temiz kullanılmış olması.. Ve tercihin sxpk olsun .. ESP ve cruise control standart... fiyatlarıda 23 bin ile 26 bin arası değişiyor km sine ve bakımına göre.. gerçi verdiğim örnek kendi aracım için 2006 model :))

bendeki c4 ü 4 x 4 bir araç almayı düşündüğüm için satmayı düşünüyorum aslında ama bu ay sonunda yeni ds4 ler gelecekmiş onları bir görüp kararı o yönde vermek istiyorum..

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.