Şimdi Ara

Citroën-PSA bilinmeyen,gizli özellikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
7
Favori
94.513
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cam açma kapama muhabbeti benim arabada da var.

Şu özelliğide unutmamak lazım. Sinyal kolunu hafifçe ittirirseniz otoyolda hızlı şerit değiştirirken felan 3 kere o tarafa doğru sinyal yakar. (Ben çok kullanırım.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhanayvaz G kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle benim arabalarda yok o zaman hocam, teşekkür ederim :)
  • Su kola dayama yuksekligi hangi modellerde olur acaba.benm 2015 makyajli comfort eat 6.

• Darkrock17 D kullanıcısına yanıt
    Kol dayama yükseklik ayarı sadece exclusivelerde var

• quote:

Orijinalden alıntı: ec.dmn

DS3'te 1 ve 2. özellik var. Hatta kapalı otoparkta aracınızı ararken çok iyi oluyor 2. özellik. Diğerleri var mı bilmiyorum, deneyip buraya yazarım. Özellikle 5'in olmasını çok isterim. Ayrıca bugüne kadar hiç denemedim ama açma tuşuna uzunca basınca camların açılması, kapama tuşuna uzunca basınca camların kapanma özelliği umarım vardır..

DS serilerinin davlumvazları yalıtım için halıyla kaplanmış,Audi'lerde de öyle ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Cam açma kapama muhabbeti benim arabada da var.

Şu özelliğide unutmamak lazım. Sinyal kolunu hafifçe ittirirseniz otoyolda hızlı şerit değiştirirken felan 3 kere o tarafa doğru sinyal yakar. (Ben çok kullanırım.)

Belli bir süre sinyal yanınca ve kız 60 km/h'nin üstündeyse sinyal sesi artıyor. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fceng

Merhaba,

2015 model C-elysee 1.6 hdi comfort aracımız bulunmakta.
    Size 3 sorum olacak, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1- Ön sağ koltuk altına eğilip baktığımda kablolar gördüm. Ancak sağ koltukta oturana kemer takması için sensör ötmüyor. Bu durum sizde nasıl ? Serviste açabiliyorlar mı ? Ekstra ücret alınıyor mu?
    2- 15.000 bakıma götüreceğim. Bakım sadece filtreler vs olduğu için 1 saat falan mı sürüyor ? Bakımdan sonra yol testi adında aracı alıp gezme işlemi yapılıyor mu ?
    3- Follow me home olarak bahsedilen refakat aydınlatması özelliğini açamadım. Katalogta mevcut ancak çalıştıramadım. Kontağı kapatıp çıkardıktan sonra uzunları yakmak için dokunursan bir süre açık kalması gerekiyor ancak bunu yapamadım ben, aynı araçta kullananınız var mı ?

Teşekkürler

Hocam eğer koltukta biri otutmuyorsa sensör ötmez . ;)

Aracı kapatın,inin,bir sefer sellektör yapın.(Sağda ki kolu kendinize doğru çekin ve bırakın.Kısa farkae yanacaktır.

• Evet. Bence DS'ler gerçekten Citroen'lerden farklı ve üstün kalite olarak. Ayrı marka haline gelmesi de çok mantıklı bir karardı diye düşünüyorum.
  • ec.dmn kullanıcısına yanıt
    Sonuçta Alman ve çeşitli Premium rakiplerin ayarında Fransız markası yoktu hocam . ;)

• batbek B kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün özellikler var demişsiniz. Kilit tuşuna uzun basınca camların açılması ya da kapanması da var mı? Benim aracım DS3. Benim aracımda da var mı yoksa DS4'e özel mi bu özellik bilemedim.

Ayrıca geri vitese taktığınızda aynaların aşağıya doğru inmesi olayını aktif edebildiniz mi? Var mıymış bu özellik DS'lerde?
  • Cactus de; Anahtarı off konumuna alınca sinyal kolunu sağ yada sol tarafa alınca(sadece tek taraf), gündüz ledleri ve arka stop tekrar kontak basana kadar yanık kalıyor(ilk çalıştırmada da yanık bırakılan yer tarafındaki sinyal yanmaya başlıyor).

Şöyle bir faydası var: Eğer köşe/karanlık/dar/kuytu/araç hemen dönüşte park edilmiş ve başka aracın sürtme ihtimali vs. gibi bir durum da yola bakan taraf açık bırakıldığında görünür/fark edilir olmanızı sağlıyor. Ben bu özelliği beğeniyor ve faydalı buluyorum.

*Bu özellik yeni 308 de yoktu, dönüşe duyarlı sis farları da yoktu?? en üst donanım+yüksek paket olmasına rağmen olmadığı için garipsemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG90

quote:

DS3'te 1 ve 2. özellik var. Hatta kapalı otoparkta aracınızı ararken çok iyi oluyor 2. özellik. Diğerleri var mı bilmiyorum, deneyip buraya yazarım. Özellikle 5'in olmasını çok isterim. Ayrıca bugüne kadar hiç denemedim ama açma tuşuna uzunca basınca camların açılması, kapama tuşuna uzunca basınca camların kapanma özelliği umarım vardır..

DS serilerinin davlumvazları yalıtım için halıyla kaplanmış,Audi'lerde de öyle ;)

Bilmiyordum, güzelmiş.

• Arkadaşlar Selam,

1- Anahtar kumanda üzerinden kilit açmaya uzun basınca pencerelerin de açılması
    2- Dönüşlere duyarlı sis farlarının yanması

gibi özelliklerde seçici oluyor ancak henüz Citroen grubunda yaygın değil sanırım.

Ek olarak, şoför mahali kapı içinde yazan lastik basınç değerleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Mesela Citroen c-elysee için 2.2 'ye 2.3-2.5 bar arası gözüküyor ağırlığa göre. Ancak bu 37 psi ve üstü demek oluyor. Bir lastikçi ile konuştum, benim lastik için (goodyear gt3 185/65r15 88t) 32 psi' ın yeterli olduğunu söyledi.
  • ohoooooooooo
    bunlar benim 2004 poloda bile vardi
    gizli degil ki bunlar, zaten olay seyler. gizli ozellik mevzusu baska
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

ohoooooooooo
    bunlar benim 2004 poloda bile vardi
    gizli degil ki bunlar, zaten olay seyler. gizli ozellik mevzusu baska

ohoooo bende de 2004 Polo vardı 1.4 77 PS makina uçuyordu sattığıma pişmanım...

130 civarı torku vardı.

100 km de 10 lira LPG yakıyordu.

O kasa gelmiş geçmiş en iyi Polo'dur B segmentinde bir çığır açmıştır.

O kasada bulunan en ciks özellik baz donanımda arka kol dayama+3.siperlik+kaput hidrolik kaldıracı ve halısı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fceng

Arkadaşlar Selam,

1- Anahtar kumanda üzerinden kilit açmaya uzun basınca pencerelerin de açılması
    2- Dönüşlere duyarlı sis farlarının yanması

gibi özelliklerde seçici oluyor ancak henüz Citroen grubunda yaygın değil sanırım.

Ek olarak, şoför mahali kapı içinde yazan lastik basınç değerleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Mesela Citroen c-elysee için 2.2 'ye 2.3-2.5 bar arası gözüküyor ağırlığa göre. Ancak bu 37 psi ve üstü demek oluyor. Bir lastikçi ile konuştum, benim lastik için (goodyear gt3 185/65r15 88t) 32 psi' ın yeterli olduğunu söyledi.

Ben 205/55/R16 ya 34 basıyordum hocam . ;)

• quote:

Hocam bütün özellikler var demişsiniz. Kilit tuşuna uzun basınca camların açılması ya da kapanması da var mı? Benim aracım DS3. Benim aracımda da var mı yoksa DS4'e özel mi bu özellik bilemedim.

Ayrıca geri vitese taktığınızda aynaların aşağıya doğru inmesi olayını aktif edebildiniz mi? Var mıymış bu özellik DS'lerde?

Araç multimedyası turuncu LCD mi hocam ?

• torku 195 hocam
    130 degil
  • cseyfe kullanıcısına yanıt
    Hocam ben atmosferik benzinliyi kast ettim sizin dediğiniz TDi olan mı ?

• yani konu biraz eski ama benim aracım c4, exclusive donanımda bu söyledilerinin tamamı kitapta da yazan şeyler..

"gizli özellikler" diyince bambaşka birşey bekledim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.