Şimdi Ara

Citroén C2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Ben Bu Arabayi cok Begeniyorum Öle Otomobil Fanatigide deilim Sizce nasi bi araba 2 kapili olmasi ve Tasarimi mukemmel benim cok hosuma gidiyor ne dusunuyorsunuz alinirmi 1.4 Hdi Dizel olani cok guzel 0-100 km sehirlerarasi 3 litrecik yakiyo Siyah ve Metalik boya tercih edicem ne dersiniz? yorumlar plz¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShockAttack -- 23 Haziran 2005, 22:32:40 >

• citroen den nefret ederim ama C2 leri bende çok seviyorum. özellikle citroen ve peugeot ların HDI teknolojisi iyi zaten aynı motorları kullanıyorlar. bence alınır.
  • şehir içi için çok ideal bir araç,küçük olması da rahat.ekonomik,donanımlı,ayrıca tipi de çok tatlı duruyo
  • ŞEHİR İÇİNDE KULLANILACAK EN GÜZEL ARAÇ DİYEBİLİRİM AMA ŞEHİR DIŞINDA KULLANMANI TAVSİYE ETMİYORUM....
  • alın size şehir arabası.hemde cabrio
     Citroén C2
  • mukemmel bı arac zaten yok satıyor sıraya gırmen lazım

ben vtr kullandım cok ıyıdı yane dızellerde yok sattıgına gore bomba olsa gerek dızel kullanmadım ancak o fıyata bu kdr kalıtelı bı arac bulamazsın zaten
  • 0 km c2 düşünen varsa uygun fiyatla yönlendirebilirim.benzinli 75hp si 21.5 milyar,dizel 75 hp si 23.7 milyar.klima,abs,4 hava yastığı,sis farı,yol bilgisayarı standart.ilgilenenler pm den gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen c3 aircross klima
    9 ay önce açıldı
    Bmw X3 (e83) 2.0d xdrive Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

0 km c2 düşünen varsa uygun fiyatla yönlendirebilirim.benzinli 75hp si 21.5 milyar,dizel 75 hp si 23.7 milyar.klima,abs,4 hava yastığı,sis farı,yol bilgisayarı standart.ilgilenenler pm den gelsin.

abi 6 airbag var C2 lerde - C3 lerde 4 ama C2 lerde 6 tanecik.

C2 VTR 2.el bulabilirsem pederi kandıracağım ama 25 e yakın olursa tercihim hemen C3pluriel
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

quote:

0 km c2 düşünen varsa uygun fiyatla yönlendirebilirim.benzinli 75hp si 21.5 milyar,dizel 75 hp si 23.7 milyar.klima,abs,4 hava yastığı,sis farı,yol bilgisayarı standart.ilgilenenler pm den gelsin.

C2 VTR 2.el bulabilirsem pederi kandıracağım ama 25 e yakın olursa tercihim hemen C3pluriel

vtr ile pluriel in motorlari ayni zaten ama plurielde cok bomba valla hem karizma hemde iyi kaciyor,yalniz ben citroen satislarinin 1,6dizel c3 ler gelince patlayacagini tahmin ediorm...

• quote:

Orjinalden alıntı: John_Lennon

quote:

quote:

vtr ile pluriel in motorlari ayni zaten ama plurielde cok bomba valla hem karizma hemde iyi kaciyor,yalniz ben citroen satislarinin 1,6dizel c3 ler gelince patlayacagini tahmin ediorm...

c3 1.6 dizeller temmuz başı satışa çıkıyor. tahmin fiyatda 1.4 hdi lardan 1.5-2 milyar fazla olması bekleniyormuş. ben 1 aydır bekliyorum. sıradayız ama gelemedi araba

• zaten her bayii de en az 20 kisi sirada yalniz c3 icin c2 icin de 15kisi fln (dizelleri)
  • quote:

Orjinalden alıntı: John_Lennon

quote:

quote:

ne yazıkki patlamayacak galiba= son aldığım habere göre 1.6 hdi 92 bglik motorla piyasaya sürülecekmiş;110 bg olanı değil.

umarım yanlıştır bu bilgi

• quote:

ne yazıkki patlamayacak galiba= son aldığım habere göre 1.6 hdi 92 bglik motorla piyasaya sürülecekmiş;110 bg olanı değil.

yok dostum,bilgi doğru. c3 dizeller iki tip olacak. 70 hp 1.4 motor olacak ve az donanım. 1.6 92 hp lerde full donanım olarak satılacak. Burda seni donanımlı yada diil seçeneği sunuluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

quote:

yok dostum,bilgi doğru. c3 dizeller iki tip olacak. 70 hp 1.4 motor olacak ve az donanım. 1.6 92 hp lerde full donanım olarak satılacak. Burda seni donanımlı yada diil seçeneği sunuluyor.

hmm...

o zaman pek bir şey değişmeyecek yani.

abi bu arada kızın çok tatlı ya umarım ilerde bi gün benim de çocuğum olur da böyle şeker olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.