quote:Orijinalden alıntı: nazar41 quote:Orijinalden alıntı: AvriL<3 quote:Orijinalden alıntı: nazar41 quote:Orijinalden alıntı: AvriL<3 quote:Orijinalden alıntı: nazar41 quote:Orijinalden alıntı: AvriL<3 Citizen olmasaydı DH tek ayağı çukurda olurdu. Gece LOL serverının cokmesiyle ilgisi var mı citizenin? Bence bir parmağı vardır tessekkur edelim o zaman free win icin gece gece incici sanmistim sizi :P aynen onun sayesinde seri maçımı kazandım yok yaw has dhliyim neyse ki coktu farm yapamıyodun dravenle nasılda denk gelipde dh muhabbetti acıldı anlamıyom dunya kucuk ben kayle idim hocam :D
quote:Orijinalden alıntı: AvriL<3 quote:Orijinalden alıntı: nazar41 quote:Orijinalden alıntı: AvriL<3 quote:Orijinalden alıntı: nazar41 quote:Orijinalden alıntı: AvriL<3 quote:Orijinalden alıntı: nazar41 quote:Orijinalden alıntı: AvriL<3 Citizen olmasaydı DH tek ayağı çukurda olurdu. Gece LOL serverının cokmesiyle ilgisi var mı citizenin? Bence bir parmağı vardır tessekkur edelim o zaman free win icin gece gece incici sanmistim sizi :P aynen onun sayesinde seri maçımı kazandım yok yaw has dhliyim neyse ki coktu farm yapamıyodun dravenle nasılda denk gelipde dh muhabbetti acıldı anlamıyom dunya kucuk ben kayle idim hocam :D hee dravenle karistirdim ben lulu senin karsinda ziggs vardı hard ct yemistin DH lol takimimi kursak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >