Şimdi Ara

CİTİ AXESS BAŞVURUSUNA 50 TL SEHİR FIRSATI PUANI HEDİYE (BİTTİ..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/citibank/5947501

Koşullar

Hemen Başvurun ve formu doldurun.
    Kredi kartınız onaylandıktan sonra Groupon hesabınıza 50 TL bonus yüklenecektir.
    Kazandığınız 50 TL'yi tüm Groupon alışverişlerinizde tek seferde ya da bölerek kullanabilirsiniz.

İlk yıl ücretsiz!
    %1.29 faiz oranı ile 24 aya kadar vadeli Taksitli Nakit
    Tüm Axess üye işyerlerinde taksit imkanı
    Alışverişlerinize Sonradan Taksit. Başka banka kartlarınıza ait borçlarınızı düşük faiz oranı ve eşit taksitlerle ödeyip kapatabileceğiniz Borç Transferi
    Amerika'dan online alışverişleriniz için Citi Globeshopper www.globeshopperturkey.com
    Sadece Citibank Kredi Kartları’na özel indirimli alışveriş sitesiwww.indirimkartimda.com
    Citi Wings Mil Puanlarınızla dilediğiniz havayolu ile alan vergisi ödemeden, kontenjan sınırlaması olmadan uçuş konforu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 31 Mayıs 2012; 22:23:10 >

• Hiç mesaj gelmemiş.

50 Tl değerinde Şehir Fırsatı Puanına rağbet olmaması ilginç...

Kredi kartı başvurusu ile Şehir Fırsatından 50 Tl puanı alıp, kredi kartı bir kaç ay hiç kullanmayıp iptal edilebilir, diye düşünmüştüm. Şartlarda bunu engeller bir madde de yok...
  • aaynen öyle arkadaşlar ben başvurdum şahsen
  • Yalnız kart ücreti alınmayacaktır diye bir husus yok buna dikkat edin. Citibank internet istesinde "yalnızcan internet sitesi üzerinden kredi kartı başvurularında ilk yıl kart ücreti alınmaz" deniliyor. Şehirfırsatından başvurmakla citibank internet sitesinden başvurmak aynı şey değil !
  • ilk yıl kart ücreti yok yani arkadaşlar varsa bile klisaik kartt 9 tl ücret var bence değer
  • Başvurmadan önce iyi düşünün! Bu kartı kapatmak diğer kredi kartlarını kapatmak kadar kolay değildir. Telefonda fırça yemeğe bile hazır olun, ayrıca satış amaçlı günde 3 - 5 kez aranılırsınız. Bu banka değil 50 TL 150 TL verse bile yanından geçmem.
  • Daha önce Citi Axess kart aldım 1 yıl cebimde durdu, kullanmadım hiç, daha sonra MH yi arayıp iptal ettirdim, hiç öyle zorluk falan çıkarmadılar. Hoş çıkarsalar ne yazar, en kolayından kaybettim der, yenisini kuryeden teslim almam. Ki kaybettim demeye bile gerek yok, iptal edeceğim dedim mi iptal etmeye mecburlar. Karşılarında çocuk yok azarlayacak, eğer azarlayacak biri varsa o da ben olurum.

İlk yıl kart ücreti yok diye özellikle belirtimişler Şehir Fırsatı sitesinde bu arada. Ben başvuruyu yaptım, kart gelsin bir kaç ay cebimde durur, duruma göre iptal ettiririm kartı.:) Ayrıca kart başvurusu esnasında önereceğin 1kişi ile 20 TL, 3 kişi ile (kart başvurusu kabul edilirse) ayrıca bir 50 Tl de karta puan olarak yatıryor bilginize....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 TL'yi alın, kartı bir kaç ay kullanın ve borcu ödeyin. Sonra iptal ettirmek isteyin kesin bonus/chip-para vermek isterler. Alın chipleri bonusları kullanın, kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

50 TL'yi alın, kartı bir kaç ay kullanın ve borcu ödeyin. Sonra iptal ettirmek isteyin kesin bonus/chip-para vermek isterler. Alın chipleri bonusları kullanın, kapatın.

Ben şahsen öyle yapıyorum. Hiç kullanmadığım ve birkaç sefer kullandığım kartları belli dönemler ile arıyarak iptal etmek istediğimi belirtiyorum ve karşılığında (bonus , chip para v.s.) ortalama 50 TL hediye alarak kapattırmıyorum. Aktif olarak kullandığım 2 kart var sadece onlara yapamıyorum (Axess ve money kart) Bu kartlardanda yıllık aidatlarını iptal ettiryorum ki daha az önce ektreye baktığımda money karttan 49 TL yıllık aidat yansıdığını görünce direk aradım ve tutarın iptalini istedim. Aldığım cevap klasik ; bu ücret açık olan kartlardan yılda bir sefer alınır ve iptal edilmez... O zaman kartı kapatın diyince işlem sırasında sistem puan hediyesi teklif ettirir ki 50 TL puan hediyesi verildi. Migros kampanyalarında kullandığım için kabul etmek zorunda kaldım açıkcası :))))

Kısaca bu karttada aynısını yapabilirsiniz. Alın puanı kullanın sonra iptal edersiniz.

Yada şunuda yapabilirsiniz ; bu karta özel olan citibank ın sitesinde https://www.indirimkartimda.com/default.aspx kart başvurularına 100 TL ekstra indirim veriyor. Hemen sayfa ortasında bannerı mevcut...

• quote:

Orijinalden alıntı: teomank

Yalnız kart ücreti alınmayacaktır diye bir husus yok buna dikkat edin. Citibank internet istesinde "yalnızcan internet sitesi üzerinden kredi kartı başvurularında ilk yıl kart ücreti alınmaz" deniliyor. Şehirfırsatından başvurmakla citibank internet sitesinden başvurmak aynı şey değil !

iyide citibank sitesine yönlendiriyor zaten..
  • citiaxesse dikkat geçen üyelik ücreti almıyacağız diye kart verdiler. sonra alacağız dediler. bende hemen kartım kargodayken iptal ettirdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

citiaxesse dikkat geçen üyelik ücreti almıyacağız diye kart verdiler. sonra alacağız dediler. bende hemen kartım kargodayken iptal ettirdim...

Bu banka hep aynısını yapıyor. Uzak durun. Biz iptal ettirene kadar mahvolduk.
  • 5-6 ay evvel bir hata edip başvurduk kapatana kadar göbeğimiz çatladı.
    Hatta o zaman 50 tl bonus teklif ettilerdi ona rağmen bulaşmadım.
    Çağrı Merkezi filan Finans tan bile kötü. Hayal bile edemeyeceğiniz sıkıntılara hazırsanız . Bu fırsatı kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rkadas

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

50 TL'yi alın, kartı bir kaç ay kullanın ve borcu ödeyin. Sonra iptal ettirmek isteyin kesin bonus/chip-para vermek isterler. Alın chipleri bonusları kullanın, kapatın.

Ben şahsen öyle yapıyorum. Hiç kullanmadığım ve birkaç sefer kullandığım kartları belli dönemler ile arıyarak iptal etmek istediğimi belirtiyorum ve karşılığında (bonus , chip para v.s.) ortalama 50 TL hediye alarak kapattırmıyorum. Aktif olarak kullandığım 2 kart var sadece onlara yapamıyorum (Axess ve money kart) Bu kartlardanda yıllık aidatlarını iptal ettiryorum ki daha az önce ektreye baktığımda money karttan 49 TL yıllık aidat yansıdığını görünce direk aradım ve tutarın iptalini istedim. Aldığım cevap klasik ; bu ücret açık olan kartlardan yılda bir sefer alınır ve iptal edilmez... O zaman kartı kapatın diyince işlem sırasında sistem puan hediyesi teklif ettirir ki 50 TL puan hediyesi verildi. Migros kampanyalarında kullandığım için kabul etmek zorunda kaldım açıkcası :))))

Kısaca bu karttada aynısını yapabilirsiniz. Alın puanı kullanın sonra iptal edersiniz.

Yada şunuda yapabilirsiniz ; bu karta özel olan citibank ın sitesinde https://www.indirimkartimda.com/default.aspx kart başvurularına 100 TL ekstra indirim veriyor. Hemen sayfa ortasında bannerı mevcut...

yaw sehirfirsati ve indirimkapimda'nın linklerine tıklayınca aynı sayfaya yönlendiriyor

acaba hem 50 tl sehirfirsat hem de 100 tl indirimkapimda indirimi mi alıcaz?

cevpa hayırsa, hangi linkten üye oldugumuz nasıl belli olacak

birde şöyle bir 100 tl çip para kampanyaları var, bu durumda hem sehirfirsati 50 tl, hem indirimkapimda 100 tl, hemde 100 tl çip paramız mı olacak

100 TL'ye kadar chip-para, hem de herkese!
    Kampanya Detayları:

Bu kampanya kapsamında, 01 Mayıs – 31 Mayıs 2012 tarihleri arasında internetten Citi Axess Kredi Kartı başvurusu yaparak kartınızı almanız, 31 Ağustos 2012 tarihine kadar kartınızdan toplam 1.000 TL harcama yapmanız gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım sadecewww.citibank.com.tr ve 2484 kısa mesaj numarası üzerinden yapılan ve kampanyaya katılım taahhütü verilen Citi Axess Kredi Kartı başvuruları için geçerlidir. Kampanyaya katılımın başvuru aşamasında satış temsilcisine bildirilmesi ve başvuru formunda kampanyaya katılım alanının işaretlenmesi gerekmektedir.
    31 Ağustos 2012 tarihine kadar 1.000 TL tutarında harcama taahhüdünün altında kalınması durumunda yüklenen 100 chip-para geri alınır. 100 chip-para harcanmış ise kredi kartınıza hesabınıza yansıtılır.
    Bu kampanyadan yararlanmaya devam edebilmek için, kredi kartında ödeme problemi olmaması ve kredi kartının açık olması gerekir. Bu şartlar yerine getirilmezse 3. maddede belirtilenler yürürlüğe girer.
    Kredi kartınızın onaylanması ile birlikte kampanya koşulları geçerlilik ve bağlayıcılık kazanır.
    Toplam 1.000 TL harcama taahhüdü 31 Ağustos 2012 sonuna kadar yerine getirilmelidir.
    Kredi kartı ile 1.000 TL tutarında harcama taahhüdüne alışveriş işlemleri dahildir, taksitli yapılan alışveriş işlemlerinde ise ilgili aya yansıyan taksit tutarı dahil olup; nakit çekim işlemleri, otomatik fatura ödeme talimatları, borç transferi, taksitli nakit, ekstra nakit ve sonradan taksit ürünleri dahil değildir.
    Ek kart sahipleri bu hizmetten tek başına faydalanamaz, ana kart sahibinin 1.000 TL harcama taahhüdüne ek kart harcamaları dahil edilir.
    Kredi kartı ile ticari amaçla yapıldığı tespit edilen harcamalar kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.
    Kredi kartı başvurunuzun kabulü, Citibank A.Ş.nin onayına tabidir.
    Citibank A.Ş. kampanya içeriği ve koşullarını önceden değiştirme, durdurma veya iptal etme hakkını saklı tutar.

• axess özelliği olan akbank ve citibanktan başka bir banka var mıdır?
  • İkametgah şubesi olmayan ili seçerseniz başvuruyu hemen olumsuz olarak değerlendiriyor.Daha öncede başvuruda bulunmak istedim hep aynı sonuçu vermişti.MH.numarasında da sadece yönlendirme var sanırım operatör yok
  • Sehir fırsatındaki linkten dün başvuru yapmıştım, bu gün Citibank aradı, başvurumu değerlendirmeye almışlar.
  • fırsat bitmiş galiba..bugün geldiler imzaları falan attım ama yine bir onay süreci varmış..ayrıca 1 yıl sonra kart ücreti alınacak dedi bana ve groupondan haberi yoktu bi kaç yeri aradı site yükleyecek kendi dedi ama yinede emin değildi konuşurken...hadi bakalım hayırlısı
  • bu firsati almak mi gerekiyordu ben de basvurumu yaptim ama nasıl 50 tl yuklenecek__??
  • Ben de başvurdum evrakları getirdiler imzaladım bir sürü şey sordular vazgeçecektim neyse son anda bu 100 lira chippara olayını söyledi onun içinde bir taahhüt imzalattı gitti. Bakalım artık.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.