garip gurup yazmışlar nette anlamadım 2 cephe alıcam herbiri boy 2 metre cıvarı en ise5 metre böyle 2 tane alcam köpek beslemek için alıcam.boy oranından ve cit ceşidinden emin değilim ne kadara patlar bana asagı yukarı cephenin biri betonun üzerinde olabilir.beton yaklasık 1 metre
tahmini 250 lira falan tutar, montajı falan dahil, ama daha uygunada yaptırabilirisn
quote:
Orijinalden alıntı: Prestor
tahmini 250 lira falan tutar, montajı falan dahil, ama daha uygunada yaptırabilirisn
hocam bide kapı lazım. köpek beslicem cünkü 100 e kapatma şansım yok mu.montajı ben yapsam.cephenin biri yarım olcak zaten beton var
bende alıcam yazlık için bende de köpek var sormuştum bi satan yere foça yolu üstünde büyükçe bi yer 1 metreye 2 metre kalıp halinde satılıyo parça olarak bi parçası 60 liramı 50 kusur lira mı neydi o civarlardan hesap et artık sen benim 4-5 parça işimi görücek birazda pazarlık 200 gibi bi fiyata hallederim olabilirse de daha azı
quote:
Orijinalden alıntı: erkin0007
quote:
Orijinalden alıntı: Prestor
hocam bide kapı lazım. köpek beslicem cünkü 100 e kapatma şansım yok mu.montajı ben yapsam.cephenin biri yarım olcak zaten beton var
montajında pek nişey yok zaten bi panel direklerini betona dübelliyceksiniz o kadar, kapı falan ayrı bi maliyet oluşturur yalnız. kapıyı geçseydin panelli çitin m2 sini ortalama 15 lira civarına falan alırsın,