Bildirim
Cırtlı converse aldm nasıl sizce
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
kışın bunlar su çeker ben o yüzden almıyorum bunlardan ama sonbahar ve yazın giyilir. _____________________________ -
Rengi gerçekden çok hoş ama önümüz kış çok dikkatli olman gerekicek . Birde aynı modelin yeşil renginden ben kullanıyordum Cırtcırtları birkaç ay/gün sonra salmaya başlıyor yada tam kapanmıyor ve ozmn görüntü gerçekden pekde hoş olmuyor . _____________________________
★★★ Fenerbahçe 2011-2012 ★★★
1 Volkan Demirel 3 Reto Ziegler 4 Bekir İrtegün 5 Emre Belözoğlu 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 8 Sezer Öztürk 9 Miroslav Stoch
10 Alex de Souza 14 Gökay İravul 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 20 Özer Hurmacı 23 Semih Şentürk 34 Fehmi Mert Günok 35 Hasan Erbey
38 Mehmet Topuz 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu 58 Fabio Da Silva Bilica 60 Özgür Çek 62 Selçuk Şahin 67 Orhan Şam
77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin 92 Issiar Dia 95 Recep Niyaz
♦Aykut Kocaman♦ -
çoğu çakma bunların haberiniz olsun
Rengi gerçekden çok hoş ama önümüz kış çok dikkatli olman gerekicek . Birde aynı modelin yeşil renginden ben kullanıyordum Cırtcırtları birkaç ay/gün sonra salmaya başlıyor yada tam kapanmıyor ve ozmn görüntü gerçekden pekde hoş olmuyor .
evet orasıda war bu arada nerelisin ?_____________________________ -
Bende Converse sevmeyen birisi olarak geçenlerde ayakkabı bakarken denedim öylesine açıkcası hoşuma gitmedi değil almayıda düşünmüyor değilim
Beyazından

Cırtlı alacaktım ama cırtlı Nike Caprilerime çok benziyor sanırım bağcıklı alacağım ama onlarıda hiç sevmem:)_____________________________ Ben Mevlana Değilim Adam Ol Gel. -
zevk meselesi, benim hoşuma gitmedi
ama böyle komik veya berbat da gelmiyor. sadece çok beğenmedim :)
kışın da dikkatli olman gerekecek gibi :D_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: droll
Bende Converse sevmeyen birisi olarak geçenlerde ayakkabı bakarken denedim öylesine açıkcası hoşuma gitmedi değil almayıda düşünmüyor değilim
Beyazından

Cırtlı alacaktım ama cırtlı Nike Caprilerime çok benziyor sanırım bağcıklı alacağım ama onlarıda hiç sevmem:)
bende bağcıklı converslere uyuz oluorum ya bakıom herkesde war kızılay dağıtmış gibi ama cırtlı pek yok warsada daha az hem bence bagcıklıdan daha hoş duruor tabi bu benim fikrim_____________________________
-
!!!DİSCOVERY CHANNEL!!! -
güle güle kullan
çok güseelll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 23 Eylül 2009; 15:10:20 >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dt_Mustafa
Güsel ne ya arızamısın arkadaşım igreniyorum böyle konuşanlardan GÜZEL denir ona
S Z nin çapraz üstünde olduğu için yanlış basmışız dövseydin bide adama bak iğrenirsen iğren çokta fifi_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CaNY0uStopMe
quote:
Orijinalden alıntı: Dt_Mustafa
Güsel ne ya arızamısın arkadaşım igreniyorum böyle konuşanlardan GÜZEL denir ona
S Z nin çapraz üstünde olduğu için yanlış basmışız dövseydin bide adama bak iğrenirsen iğren çokta fifi

çokta s........ de yazamazdım herhalde
_____________________________ -
kızma yahu
enteresan bi buluş
lazım olursa kullanırım
tanıdık bi teyze vardı kanişinin ismi fifi idi
o hatrıma geldi koptum
quote:
Orijinalden alıntı: bingo crepuscule
kızma yahu
enteresan bi buluş
lazım olursa kullanırım
tanıdık bi teyze vardı kanişinin ismi fifi idi
o hatrıma geldi koptum
yok ya kızmadım sanada o diyene uyuz oldum illa böLe yazıda harf hataları arıyan tipler warya forumlarda onlara uyuz oluorm_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CaNY0uStopMe
quote:
Orijinalden alıntı: tyndare0s
Rengi gerçekden çok hoş ama önümüz kış çok dikkatli olman gerekicek . Birde aynı modelin yeşil renginden ben kullanıyordum Cırtcırtları birkaç ay/gün sonra salmaya başlıyor yada tam kapanmıyor ve ozmn görüntü gerçekden pekde hoş olmuyor .
evet orasıda war bu arada nerelisin ?
ISPARTA
38 Mehmet Topuz 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu 58 Fabio Da Silva Bilica 60 Özgür Çek 62 Selçuk Şahin 67 Orhan Şam
77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin 92 Issiar Dia 95 Recep Niyaz
♦Aykut Kocaman♦ -
kısaca..
it's gay..._____________________________ MJ = Biggest and First apaches of the world...
Benzer içerikler
- su içince terlemek
- 300 m2 arsaya kaç m2 ev yapılır
- eczacılık neden 5 yıl
- beylikdüzünden mall of istanbul'a nasıl gidilir
- sarı odalar ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı