Şimdi Ara

Ciroen C4 VTR sizce nasıl araba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
21.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar abim citroen c4 vtr alacakmışta.. sizce nasıl araba kullananlar ne der.. birde vtr ve vts modelleri arasında fark endir.. teşekkürler

MOTOR
    Tipi Çok noktalı elektronik enjeksiyonlu
    Silindir adedi ve tipi 4 Düz sıralı
    Silindir hacmi (cc) 1598
    Çap x Strok (mm) 78.5 x 82
    Maksimum Güç (Hp.din/dev.dak) 113 / 5800
    Maksimum Tork (Nm/dev.dak) 153 / 4000
    AKTARMA
    Vites Kutusu 5 İleri
    FRENLER
    Ön Havalandırmalı Disk
    Arka Disk
    LASTİKLER
    Lastikler 205 / 55 R 16V
    DİREKSİYON
    Direksiyon Hidrolik
    Tur 2.9
    Dönüş Y.Çapı (m) (Kaldırımlar arası) 5,405
    BOYUTLAR / ALANLAR / HACİMLER
    Uzunluk - Genişlik (mm) 4288-1769
    Yükseklik - Dingil aralığı (mm) 1456 - 2608
    Bagaj hacmi (lt) 314
    Arka koltuklar yatıkken bagaj hacmi (lt) 1083
    AĞIRLIK (kg)
    Boş Ağırlık 1200
    Yüklü Durumda Ağırlık 1732
    PERFORMANS
    Maksimum Hız km/s 192
    0-100 km/s Hızlanma (sn) 10,2
    YAKIT TÜKETİMİ (CEE NORMU 1999-100)
    Şehir İçi (lt/100 km) 13,3
    Şehir Dışı (lt/100 km) 7,7
    Ortalama (lt/100 km) 9,8
    Yakıt Deposu (lt) 60

LPG taktıracak... =)

2. el alacak...

• birazdan o alttaki ilana bakcaz.. karşıyakadaymış.. ama fiyatı diğerlerine göre biraz düşük.. aradıgımızda kaza ve sorun yok dediler.. lpg'si varmış.. ön çamurlukta ufak bi boyamı ne varmış sanırım.. sanırım kilometresi yüksek diye böle fiyat.. sizce bu kilometre sorun yaratır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .nevermind

birazdan o alttaki ilana bakcaz.. karşıyakadaymış.. ama fiyatı diğerlerine göre biraz düşük.. aradıgımızda kaza ve sorun yok dediler.. lpg'si varmış.. ön çamurlukta ufak bi boyamı ne varmış sanırım.. sanırım kilometresi yüksek diye böle fiyat.. sizce bu kilometre sorun yaratır mı?
    Bırakın Citroeni..Benden size bi Karşıyakalı tavsiyesi...Citroen hakikaten sorunlu arabalardan bir tanesi..

Üstelik hor da kullanılmış diyosun...Japon araçlarına yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B49CD3050

Bırakın Citroeni..Benden size bi Karşıyakalı tavsiyesi...Citroen hakikaten sorunlu arabalardan bir tanesi..

Üstelik hor da kullanılmış diyosun...Japon araçlarına yönelin.

Alıntıları Göster
    Bence siz hor kullanmadan,yıpratmadan bindiğiniz sürece yaklaşık 300.000 km daha gider kanımca.
  • ben olsam almazdım.hıc saglam durmuyo ıcı bos gıbı havası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraygameto

ben olsam almazdım.hıc saglam durmuyo ıcı bos gıbı havası var.
    Ben geçen yaz uzun yola gitmiştim, İstanbul-İzmir arası gidiş geliş; aracın sürüşü gerçekten zevkliydi ve hiç yormayan bir direksiyonu vardı.Sadece direksiyonun orta göbeğinin dönmeyişine alışmak lazım. Yol tutuşunu ve virajlara giriş çıkışını beğendim. Cam tavan olayı ayrı bişey birde onu anladım, sürüşüme zevk kattı diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Ben geçen yaz uzun yola gitmiştim, İstanbul-İzmir arası gidiş geliş; aracın sürüşü gerçekten zevkliydi ve hiç yormayan bir direksiyonu vardı.Sadece direksiyonun orta göbeğinin dönmeyişine alışmak lazım. Yol tutuşunu ve virajlara giriş çıkışını beğendim. Cam tavan olayı ayrı bişey birde onu anladım, sürüşüme zevk kattı diyebilirim.

Alıntıları Göster
    bende c4 dizel var. yenia aldım 1 ay oldu. vts nin dış görünüşü güzel fakat yakıt olarak yorar bence. dizel almanızı tavsiye ederim.

bende c4 dizel var. yenia aldım 1 ay oldu. vts nin dış görünüşü güzel fakat yakıt olarak yorar bence. dizel almanızı tavsiye ederim.

genellikle şehir içi kullanarak 850 km civarı yol yaptım 1 depo ile. gayet ekonomik ve güçlü bir araç. arka süspansiyon sert, çukurlarda çok ses yapıyor, kapılardaki hoparlörde sesi çok fazla açınca bir zırlama sesi var, bunun gibi ufak tefek sıkıntıları oluyo ama çoğu arabada olan şeyler bunlar. ben memnunum aracımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 31 Mayıs 2009; 15:33:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar bahsettiğiniz araba Citroen..Lütfen araştırın ne sorunlar çıkıyo o araçlarda..

Bende otomatik Peugot var,vallahi çıkardığı masrafları kazalı araçlar dahi çıkarmıyodur..

Japonlara bakın caponlara.:.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B49CD3050

Ya arkadaşlar bahsettiğiniz araba Citroen..Lütfen araştırın ne sorunlar çıkıyo o araçlarda..

Bende otomatik Peugot var,vallahi çıkardığı masrafları kazalı araçlar dahi çıkarmıyodur..

Japonlara bakın caponlara.:.

Alıntıları Göster
    İç-dış tasarıma bak

Direksiyon desen garip,göstergeler garip.Bu dijital göstergelere de gıcığım,gereksiz bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

İç-dış tasarıma bak

Direksiyon desen garip,göstergeler garip.Bu dijital göstergelere de gıcığım,gereksiz bir şey.

Alıntıları Göster
    Sonuç ne oldu?Bir karara varabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Sonuç ne oldu?Bir karara varabildiniz mi?

Alıntıları Göster
    çok güzel bir araç arka tasarımı çok hoşuma gidiyor farklı bir tarzı var alınır vtr

başka alternatifleride yok bu fiyata alınabilcek en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

çok güzel bir araç arka tasarımı çok hoşuma gidiyor farklı bir tarzı var alınır vtr

başka alternatifleride yok bu fiyata alınabilcek en iyisi

Alıntıları Göster
    Tasarım olarak çok güzel,donanımını da gayet iyi..Diğer taraftan,kullanıcı yorumlarına göre yol tutuşu da güzel..Ama esp opsiyonel bile değil..Özellikle cam tavanlısı havasına hava katar..Motoru da güzel..Bence alınır(tabi önce bi kullanıp denensin de)...İnsanın imkanı olsa vts alır (ki benim param olsa vtse kadar başka modellere bakarım da-vtr yerine tabiki vts ister insan),daha donanımlıdır,ama 2.0 olan performanslı motoru ve performansın yan etkisi olarak benzin sarfiyatının aşırılığı extra bütçe gerektirir...Bence vtr çok ideal

• quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Tasarım olarak çok güzel,donanımını da gayet iyi..Diğer taraftan,kullanıcı yorumlarına göre yol tutuşu da güzel..Ama esp opsiyonel bile değil..Özellikle cam tavanlısı havasına hava katar..Motoru da güzel..Bence alınır(tabi önce bi kullanıp denensin de)...İnsanın imkanı olsa vts alır (ki benim param olsa vtse kadar başka modellere bakarım da-vtr yerine tabiki vts ister insan),daha donanımlıdır,ama 2.0 olan performanslı motoru ve performansın yan etkisi olarak benzin sarfiyatının aşırılığı extra bütçe gerektirir...Bence vtr çok ideal

Alıntıları Göster
    arkadaşlar araca baktık.. biraz yıpranmışş özellikle dijital ekranları.. adamlar yanlış yazmış.. araba 120 000 deymiş. babam 3-4 yıllık araba için çok fazla dedi.. birde araba genç için fazla uzun geldi.. biraz daha araştıracagız..

• quote:

arkadaşlar araca baktık.. biraz yıpranmışş özellikle dijital ekranları.. adamlar yanlış yazmış.. araba 120 000 deymiş. babam 3-4 yıllık araba için çok fazla dedi.. birde araba genç için fazla uzun geldi.. biraz daha araştıracagız..

Alıntıları Göster
    araştırın bulunur elbet temiz bir araç bence vazgeçmeyin VTRden
  • quote:

araştırın bulunur elbet temiz bir araç bence vazgeçmeyin VTRden

Alıntıları Göster
    imzandaki ford fiesta fena bişey ya
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BoysOfheLL

öyledir ya çok fena çok seviyorum VTRye alternatif olarak düşünebilirsiniz

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

quote:

alternatıfmı olur......

• quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

quote:

alternatıfmı olur......

Alıntıları Göster
    Uzun süredir bahsi geçen aracı kullanmaktayız bu kadar yoran bir araç daha tanımıyorum. Bu kadar ağır direksiyonu olan elleri kafayı beyni bu kadar yoran bir araç daha bilmiyorum. Kesinlikle karalamak amaçlı söylemiyorum çünkü markayıda modelide çok seviyorum fakat gerçekler bunlar. Ayrıca uzun vadede araçtan abidik gubidik sesler gelmeye başlıyor. Bunların dışında ufak tefek kazalarımız oldu araç gayet sağlam hatta sınıfının en güvenlisi diyebilirim. Ortası dönmeyen direksiyon tasarımı bile güvenlik düşünülerek yapılmış. Görüş açılarıda çok iyi sayılmaz çok çok iyi test etmenizi öneririm.

Eklemek istediğim birkaç şey daha var araç gerçekten donanımlıdır bizimki esp'li versiyonu . Ama Camtavan ne kadar güzelde gösterse aracı bazı sorunlar çıkabiliyormuş zamanla hatta bize bu sebepten bayi koymak istememişti. Uzun vadede ses gibi bazı problemleri çıkabiliyormuş. Birde yeni makyajlı olanlarda kol dayama , park sensörü standart hale getirildi ekstra masraftan kurtarıyor, yine makyajlı modellerde direksiyonun onundekı devir saati ortadaki konsola entegre edilmiş durumda(hb de )

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 4 Haziran 2009; 0:54:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

quote:

alternatıfmı olur......

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bencn17

quote:

quote:

alternatıfmı olur......

neden alternatif olur dedim vtr spor coupe,fiesta hb olduğu için ve vtr almayı düşündükleri için eğer bulamazlarsa istedikleri gibi bi araç fiestaya yönelebilirler diye dedim yoksa ben olsam hiç düşünmeden fiesta alırım vtrye bakmam daha güzel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.