rezil burnum ve değiştirmek için en az 15k para lazım devlet hastanesinde muayene olsam deviasyonum varsa ne kadarla kurtarırım ya da estetik ameliyat olabilir miyim? duvara kafa atıp burnumu kırmayı da düşündüm bu durumda sgk karşılar mı? bütün yıl kykmı biriktirsem 7-8k ediyo özelde estetik olmama imkan yok kahroluyom sorunu bilip de düzeltememek çok bktan bir durum. denemek için fotomda burnumu shopladım ve insana benzedim hatta basbaya ortalama üstü oldum NEDEN BU BURUN ALLAHIM NEDEN |
Çirkinliğimin sebebini buldum

-
-
Darısı maraz alinin sağ koluna
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En azından çözümü varmış reis sevindim senin adına benimde göz sorun ama onunda çaresi yok
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444En azından çözümü varmış reis sevindim senin adına benimde göz sorun ama onunda çaresi yok
çözümü var ama bana yok fakirim 3 yıl önce 5000 tl olan ameliyat parası şuan 15ten başlıyo biriktirmeye başlasam parayı topladığımda en dandik yerde 30bin olacak heralde 30 yaşımda anca olabilecem o zamandan sonra da neye yarayacaksa.. senin sorun göz şekliyse onu da yapıyolar şuan nerdeyse her şeyin çaresi var önemli olan para
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 14 Ocak 2021; 19:46:33 > -
Reyis o kadar pahalı degildir
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444Reyis o kadar pahalı degildir
o kadar pahalı malesef hocam ama ne yapıp edip o ameliyatı olacam sadece zamanı geç olacak. şu yaşlarımda hatta 17-18ken olsaydım iyi olacaktı şimdi en iyi ihtimalle 25 yaşımda olsam gençliğim bu rezalet burunla geçti çok şey kaçırdım tip önemli ciddi farkediyo gerekirse kıracam o burnu devlette olacam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf kitler
Bu mesaj silindi.eyw hocam bunu da düşündüm fotolarımı yüklemem gerektiği için biraz çekindim ama deneyebilirim 5tl bile toplasam bişey
-
kazaya beleş estetik yapıyorlar
ankaradaysan tek yumrugumla yamultabilirim
-
Hocam göz şekline estetik var mı ki çene burun berbatta göz aşırı berbat
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444Hocam göz şekline estetik var mı ki çene burun berbatta göz aşırı berbat
var hocam canthoplasty badem göz ameliyatı diyolar çene kolay burun yaptırabilirsem sonra çeneyi yaptırırım dolgu yapıyolar 5dk bile sürmüyo
-
Ben implant taktırmak istiyorum dolgu yerine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X