Şimdi Ara

Çirkinlerin halini sadece çirkinler anlayabilir. Çirkin bir insan asla mutlu olamaz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu okudum ama tipini görmediğim için yorumda bulunamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıkmadınız mı sayın hocam?

Donanımhaber olarak bezduk bezduk vallaha bezduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkinler kendilerinin çirkin olduğunu bilirler ve bunu onlemek isterler.Bere takarlar,sakal uzatırlar,saç uzatmayı denerler,gözlük takmayı çok severler.Çünkü yüzlerini örtebildikleri oranda güzelleşmektedirler.

Tabi bu sözlerimden her gozluk takan sac sakal uzatan bere takan insanin cirkin oldugu da cikarilmamalidir.

Ben mesela kendimi bildim bileli cirkinimdir ve sacim uzun ve top sakala sahibim.Mayis ayina kadar bere takarim.iç mekanlarda da çikarmam.şu aralar gözluk arayisi icerisindeyim.

• evet çirkinsin, kaybetmişsin, belkide ölmelisin. Bunu yapacak kişi sen değilsin kim verdiyse o alır canını.
  • doktora git senin sorunun başka
  • karakterim çirkin demek yerine topu dış görünüşe atıp duruyorsun bu kafa ile kafandaki yakışıklı tanımı ile olsanda aynı hayatı yaşayacaksın çünkü karakterin çirkin

• Hocam çirkinlik diye birşey yok kusura bakma.Guzellik yakışıklilik kavramı herkeste farklı çünkü.Kendimde yillarca hep eziklik ve yakışıklı olmadığim için ortamlarda kendimi küçük gordum.Bazi kendini bilmez insanlarda ara sıra çirkinsin gibisinden laf ettiler baya takmıştım ama sonuç onu diyen kişi benden beterdi.Özguven olmalı bende bu hala yok ama o kadarda takilmiyorum.Bakimli olup giyimine kuşamına dikkat ettikten sonra zaten hatunlar seni bulur.Tipsizim kimse beni beğenmiyor yakışıklı olsam diye hayiflanmak yersiz.Bir çok tip olarak ortalamanın asagisinda arkadaşım var ama iletişimleri iyi etkiliyorlar hatunlari ayarliyorlar kimsede demiyorum ben senin dengin değilim diye.Kaldiki ünlülerin bile birçoğu sonradan operasyonla şimdiki hallerine gelmisler.Kendini boşa harap etme.

• bu maraz alinin orta kolu değilmi bizim  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.