Şimdi Ara

Çirkinlerin halini sadece çirkinler anlayabilir. Çirkin bir insan asla mutlu olamaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açtığım konuları görmüşsünüz hiçbir kız beni istemedi. Sadece çirkin ve şişko kızlar ilgi gösterdi bana. Ben onlara gitmedim tabi onlar bana asılıp durdu. Ne kadar da üzücü.

Whatsapp'dan tanıdıklarıma benim kadar çirkin olsaydın hayatın zor olurdu kabul et diyordum. Bir tanesi güzellik çirkinlik önemli değil falan diye atıp tutuyordu. İnşallah çocuğun çirkin olur da benim çektiklerimi görürsün yazdım. Sinirlendi. Hani güzellik çirkinlik önemli değildi yazdım alakasız bir şey yazdı.

Diğerleri sıktın artık ne boş adamsın yazıp engelledi.

Psikologum bana çirkin olmayanlar seni anlayamaz onlara kulak asma demişti. Psikiyatr ise estetik seni düzeltemez her yerin çirkin demişti.

Buraya fotomu koydum hepiniz teselli ettiniz.

Her gün sabah uyandığımda yaptığım ilk iş yine mi uykuda ölmedim diye düşünmek. Sonra annemle babama içimden küfür etmek.

Babamın ten rengi esmer desem değil buğday desem değil. Esmer-kırmızı gibi bir şey. Annem ise çirkin bir kadın. Bu ikiliden de benim gibi çirkin bir şey çıktı. Orlando Bloom çıkacak hali yoktu.

Çirkin insanlar asla mutlu olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlama yine

• Fotonu atta görelim sen kafana böyle yerleştirirsen böyle gider hayatın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Başlama yine

Çirkin değilsin anlamıyorsun. İnsanlar senin suratına bakıp iğrenmiyor tabi.
  • Son kendini gömücü
  • Hiçbir doktor hastasına böyle bir şey demez !!

• Yeter ulan bir insan ne kadar çirkin olabilir ki? Sağlıklı ol gerisini boşver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak hele bak kendine bakmadan şişko ve çirkin kızları istememiş.

Davul bile dengi dengine kardeşim çok zorlama istersen.

• annesine çirkin dermi insan ya nasıl evlatsın sen belkide sadece karakterin çirkindir

• Sende çirkin diye yargılıyorsun insanları demek ki herkesin bir eşiği varmış

• Sadece güzel insanlar mı mutlu ? Ünlüleri örnek vereyim mesela hepsinin yetenekleri farklı farklı hepsi de güzel değil.Bazı insanlar karakteriyle bazıları konuşmasıyla bazıları zekasıyla bazıları da yetenekleriyle çirkinliklerini gölgede bırakırlar sen ne kadar bunu kafana takarsan insanlar da sana o kadar çirkin olduğunu söylerler sen söyletme kendin de bu kadar takma

• Bunları yazarak bütün hayatını değiştirdin , aferin.

• Hocam herkesin bir alıcısı bir talibi vardır, bence çok abartıyorsun. HA mutluluk diyorsan mutluluk bazen iki kafadarın birbirlerinin berbat esprisine gülmektir, bazen asla yapmam dediğin saçmalıkları yapmaktır, bazen kumarda kazanmaktır, mutlulubk bazen güzeel demlenmiş çaydır,bazen güzel çalan bir müzik bazen kendine hayran bırakan bir şiir yada kitaptır. Mutluluk sadece sex değildir arkadaşım olaya böyle bakma. Yalnızlık inan bana yalnızca tercihtir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

Hocam herkesin bir alıcısı bir talibi vardır, bence çok abartıyorsun. HA mutluluk diyorsan mutluluk bazen iki kafadarın birbirlerinin berbat esprisine gülmektir, bazen asla yapmam dediğin saçmalıkları yapmaktır, bazen kumarda kazanmaktır, mutlulubk bazen güzeel demlenmiş çaydır,bazen güzel çalan bir müzik bazen kendine hayran bırakan bir şiir yada kitaptır. Mutluluk sadece sex değildir arkadaşım olaya böyle bakma. Yalnızlık inan bana yalnızca tercihtir.

Yalnızlık benim için tercih değil zorunluluk. Hiç kimse benimle arkadaşlık bile etmiyor. Tek başıma ıssız adam gibi dolaşıyorum ortalıkta. 30 40 kez reddedildim. Al bak yeni yaşanmış bir olayı anlattım. Tipim az bir şey düzgün olsa bana öyle davranmazdı.https://forum.donanimhaber.com/pub-da-numarasini-aldigim-kiz-beni-tersledi-ss-li-cirkin-erkek-yoktur-az-bira-vardir--124143640

• quote:

Orijinalden alıntı: Je m.appelle

quote:

Hocam herkesin bir alıcısı bir talibi vardır, bence çok abartıyorsun. HA mutluluk diyorsan mutluluk bazen iki kafadarın birbirlerinin berbat esprisine gülmektir, bazen asla yapmam dediğin saçmalıkları yapmaktır, bazen kumarda kazanmaktır, mutlulubk bazen güzeel demlenmiş çaydır,bazen güzel çalan bir müzik bazen kendine hayran bırakan bir şiir yada kitaptır. Mutluluk sadece sex değildir arkadaşım olaya böyle bakma. Yalnızlık inan bana yalnızca tercihtir.

Yalnızlık benim için tercih değil zorunluluk. Hiç kimse benimle arkadaşlık bile etmiyor. Tek başıma ıssız adam gibi dolaşıyorum ortalıkta. 30 40 kez reddedildim. Al bak yeni yaşanmış bir olayı anlattım. Tipim az bir şey düzgün olsa bana öyle davranmazdı.https://forum.donanimhaber.com/pub-da-numarasini-aldigim-kiz-beni-tersledi-ss-li-cirkin-erkek-yoktur-az-bira-vardir--124143640

Bir kıza böyle konuşursan zaten der kime mesaj atıyorum ben. Zaten numara yanlışsa bay yada bayan ben değilim der geçer. Senin sorunun özgüvenin yok hocam. NASıl olurda bana numarasını verir diye dusunmekten kıza yurumeyı unutuyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Bir kıza böyle konuşursan zaten der kime mesaj atıyorum ben. Zaten numara yanlışsa bay yada bayan ben değilim der geçer. Senin sorunun özgüvenin yok hocam. NASıl olurda bana numarasını verir diye dusunmekten kıza yurumeyı unutuyorsun.

Kız "gerçekten numaramı verdiğime inanamayacak kadar özgüvensiz" biri olarak mı görmüş beni anlamadım?

İnanamadım çünkü hayatım boyu hep reddedildim. Çirkin ve şişko kızlar bana yürüdü hep. O kız güzeldi olmasına imkan veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 20 Şubat 2017; 15:10:21 >

• True forced loneliness...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekir21

True forced loneliness...

Vay benim kardeşim. Sence tipsiz olduğum için mi bu konudaki kız tersledi beni?https://forum.donanimhaber.com/pub-da-numarasini-aldigim-kiz-beni-tersledi-ss-li-cirkin-erkek-yoktur-az-bira-vardir--124143640
  • hocam bu tezini 3-4 fotoyla çürütürdüm ama fotosunu attığım arkadaşlara ayıp olur. çevremde ne kadar çirkin (bildiğin ilyas salman, kemal sunal) tipli erkek varsa hepsi manken gibi kızlarla, yunan tanrısı gibi bir arkadaş ise sırf içine kapanık, sessiz, efendi diye yalnızlıktan geberecek yakında
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kız "gerçekten numaramı verdiğime inanamayacak kadar özgüvensiz" biri olarak mı görmüş beni anlamadım?

İnanamadım çünkü hayatım boyu hep reddedildim. Çirkin ve şişko kızlar bana yürüdü hep. O kız güzeldi olmasına imkan veremedim.

Hocam belki muhabbetin sardı, belki senden hoşlandı. Sen kıza öyle cevaplar vermişsin ki ne diyo bu mal demiştir. Saldırganlık olsun diye söylemiyorum ama verdiğin cevapları okuyunca acaba trol konu mu diye düşünmeden edemedim. İnsanlar samimiyet arıyor hocam, ne aşırı gevşeklik bayan diye hitap edilen ciddiyet dozunda samimiyet arıyor insanlar. BEnde yalnızım 1 yıl kadar oldu ama benimkisi hayatın yorgunluğu ben istemiyorum, arayanı geri aramıyorum kimseyle tanışmıyorum, eski gittiğim kurslara gitmiyorum, seninki baya özgüvensizlik. Kıza verdiğin cevaplarla adeta saçmalamışsın. Ne kadar çirkin olabilir bir insan. Benim tipi iyi olmayan çok arkadaşım oldu ama gerçekten özgüvenleri yüksek olanların götürdüğü hatunları görünce helal olsun aga diyorduk. Kısaca bun utakıntı haline getirmekten vazgeç dostum hele kadınlarla bu şekilde asla konuşma. Numara yanlışsa en fazla yanlış nuamra diye cevap alırsın niye anasının kızlık soyadına kadar soruyorsun..??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.